Gość: ---- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:32 Może to głupie pytanie i głupi post, ale ciekawi mnie jakich ćpunów iwdujecie na swoich osiedlach... Dzięki za wpisy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: brooner Re: Narkomani... IP: *.net-serwis.pl 20.12.04, 16:13 takich którzy udaja ze cpunami nie są... czytaj trawka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___ Re: Narkomani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 20:10 takich jest pełno.. Ale mi chodzi o osoby uzależnione od heroiny.... Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Narkomani... 20.12.04, 22:02 Gość portalu: brooner napisał(a): > takich którzy udaja ze cpunami nie są... > czytaj trawka... Kolega specjalista widzę ;-) Poczytaj wyniki badań medycznych, zanim zacznej wypisywać swoje kuriozalne przemyślenia. Pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Re: Narkomani... IP: *.net-serwis.pl 20.12.04, 23:11 jak zwał tak zwał.. ja ich tak zwie... moge ? dziekuje :) Pozdrawiam brooner Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Narkomani... 21.12.04, 09:53 Gość portalu: brooner napisał(a): > jak zwał tak zwał.. > ja ich tak zwie... > moge ? > dziekuje :) > > Pozdrawiam > brooner Możesz też mówić, że ziemia jest płaska i opiera się na 6 krokodylach. Proszę. Pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Narkomani... IP: *.chello.pl 21.12.04, 10:36 Bo tak jest. Wiem, widziałem na obrazku. Musi byc ciężko tym krokodylom i dlatego trzeba walczyc o prawa zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Narkomani... 21.12.04, 13:14 Gość portalu: olo napisał(a): > Bo tak jest. Wiem, widziałem na obrazku. Musi byc ciężko tym krokodylom i > dlatego trzeba walczyc o prawa zwierząt. Krokodyle mają się dobrze - spełniają ważne zadanie i przynajmniej mają pewność, że nikt z nich torebek nie zrobi. W ostateczności mogą założyć związki zawodowe (branżowe), albo wstąpić do samoobrony. Pzdr Krzych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Re: Narkomani... IP: *.net-serwis.pl 21.12.04, 17:15 Co do krokodyli to głowy nie dam.. A że jest płaska to wiadomo od dawna.. www.flate.org << Pozdrawiam brooner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Narkomani... IP: *.handelsbanken.se 21.12.04, 13:47 krzyk007 napisał: > Poczytaj wyniki badań medycznych, zanim zacznej wypisywać swoje kuriozalne Kolega z tych co udają że zioło to nie narkotyki? Znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Narkomani... 21.12.04, 14:28 Gość portalu: Oozie napisał(a): > krzyk007 napisał: > > > Poczytaj wyniki badań medycznych, zanim zacznej wypisywać swoje kuriozaln > e > Kolega z tych co udają że zioło to nie narkotyki? > Znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Narkomani... IP: *.handelsbanken.se 22.12.04, 10:06 krzyk007 napisał: > Nie wkładaj mi w usta słów, których nie powiedziałem. > Określenie soft drugs jest mi znane - i co w związku z tym ? Tak z ciekawości > możesz też zajrzeć np. do słowniczka j.angielskiego i zobaczyć co oznacza "drug store" (zapewniam, że nie to o czym myślisz). A bzdury gazdo pieprzycie - całkie sie wam pierdykały medykamenty z narkotykami skoro soft drugs w jednym rzędzie z drug store stawiacie Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: Narkomani... 22.12.04, 13:45 > A bzdury gazdo pieprzycie - całkie sie wam pierdykały medykamenty z narkotykami > > skoro soft drugs w jednym rzędzie z drug store stawiacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brooner Re: Narkomani... IP: *.net-serwis.pl 22.12.04, 20:18 Po co wasze skwary, kłótnie wszak i tak kto ćpał ten będzie ćpał choc jest to głupie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Re: Narkomani... IP: *.handelsbanken.se 23.12.04, 11:13 krzyk007 napisał: > To był przykład dla ciebie matole - pokazałem ci logikę prezentowaną w tym > wątku - mniej więcej: marihuana to narkotyk więc palący ją to narkoman. > Analogicznie: piwo to alkohol więc pijący je to alkoholik. Dupa a nie logika - jak nie rozumiesz znaczenia słów to i ch nie używaj. A poza tym - nie umiesz inaczej się wyrażać tylko zaczynasz od "matole"? No ladnie .... i toto się arbitralnie wypowiada... Tłumacz sobie dalej że trawka to nie narokotyk - na zdrowie. > PS. Skąd się takie tłuki biorą w sieci??? (pytanie retoryczne) A nie wiem - przedstaw się z jakiej wsi ciebie do Warszawy przywiało to będziemy wiedzieć. Nie retorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś