Dodaj do ulubionych

kandydat na radnego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 19:39
witam
sondazowo , czy ktoś poparł by mnie w kandydaowaniu na radnego, pochodzę z
międzylesia, mieszkam od urodzenie tamże, skończyłem podstawówkę nr 138,
wychowawczynią moją była P.Dousa, rocznik 1972;
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Tome4 Re: kandydat na radnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 23:56
      Stary, przy takim przedstawieniu się, to nie nadajesz się do polityki lokalnej.
    • konrad.boryczko Re: kandydat na radnego 02.03.05, 08:23
      A masz jakis program? Chyba cos tam by sie przydalo. Tak dla przyzwoitosci...
      • Gość: Międzylesianin1 Re: kandydat na radnego IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 02.03.05, 09:04
        Ja tez kończyłem podstawówkę nr 138 i moją wychowawczynią też była Dousa -
        miałem jedną z najlepszych średnich z matematyki. Rocznik 67, a więc jestem
        starszy i mogę Ci poradzić, że czasami lepiej wybrać dobrze niż być wybranym!!!
        Ale jak chcesz, to możesz spróbować. Musiałbyś mieć dobry program, ale znając
        zycie, to bedą to tylko pobożne życzenia, które nigdy nie będą spełnione. Bo
        tak jest zawsze - niestety. Pozdrawiam i życze powodzenia.
        • odpi Re: kandydat na radnego 02.03.05, 09:32
          całkiem fajne Twóje sondażowe przedstawienie się,
          nie poraża osiągnięciami i fakultetami z zakresu zarządzania i administracji,
          a odwołując się do solidnej kindersztuby można zdoyć więcej głosów.
          Działaj więc i pisz sensowny program, bez zapewnień, że 'motyką' słońce nam
          przybliżysz, to już inni nam proponowali razy kilka...
          • Gość: Zgred Re: kandydat na radnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:40
            Zawsze mnie uczono, że poparłby pisze się łacznie, no ale cóż, ja nie chcę być
            radnym.
    • userid Re: kandydat na radnego 02.03.05, 09:28
      Ukończyłeś podstawówkę? Ho, ho!
      Na pewno poprze cię Samoobrona.
      :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka