Dodaj do ulubionych

pytanie do kobiet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:57
możecie mi polecić jakiegoś taniego, prywatnego ginekologa z pragi lub wawra?
proszę o telefon i adres.
z góry dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:39
      podtrzymuje
      Tez szukam ginekologa. Nie musi byc tani. Wazne, zeby byl dobry.
      Napiszcie...
      • esmeralda_pl Re: pytanie do kobiet 21.07.05, 11:59
        ja chodziłam swego czasu do dr Halamy www.halama-studio.com
        Moje kolezanki były zachwycone, a mnie o mało nie wyprawiła na drugi świat
        (prawie)... ale ja jestem skomplkowany przypadek
        • Gość: weronika Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:46
          jak to "o mało nie wyprawiła na drugi świat"? to nie brzmi zachęcająco...:/
          • Gość: majka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:06
            Juz nie ma tej strony halama itp.
            Moze to lepiej...
            A czy to nie ten Halama w zoltym sweterku, co mowi "ja mowilem ze tak bedzie" ?
            • Gość: szlag Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:16
              :))))) nie ten, bo to kobieta :)
              a doktor dutkiewicz z abrahama co porabia? ktoś wie? nadal popularny?
              • esmeralda_pl Re: pytanie do kobiet 22.07.05, 09:12
                to było studio-halama...
                A wyglądało to tak, że babka dała mi lek hormonalny dla kobiet przechodzących
                menopauzę (a mam 27 lat), zapominając przy tym poinformować mnie, że nie ma
                działania antykoncepcyjnego... chyba chciała na mojej ciąży zarobić ;)
      • qmata Re: pytanie do kobiet 28.07.05, 22:35
        Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży to bardzo bardzo polecam prof. Krzysztofa
        Czajkowskiego z Karowej /0601083543/. Przyjmuje prywatnie na Langiewicza 29 (To
        jest przy trasie Łazienkowskiej na wysokości Wawelskiej)Zapisy tel. 825-66-53 w
        godzinach wizyt np. w czwartki po 16.Co do USG to pod tym samym adresem robi je
        świetnie - bardzo dokładnie - inny lekarz z Karowej dr Roman
        Szczecina /0602792803/.
        Polecam też zrobienie w czasie ciąży USG serca dziecka - rewelacja. Jeżeli jest
        coś nie tak to wiadomo to na tyle wcześnie że można to wyleczyć np. robiąc
        operację zaraz po porodzie nim coś się stanie z dzieckiem. To USG podobno
        najlepiej w Polsce robi dr Joanna Dangel. Przyjmuje prywatnie na Narbutta 41/43
        m.6 tel. 849 88 37 lub 0-602-468-837. Trochę to kosztuje ale naprawdę warto -
        wiem coś o tym.
        Natomiast zdecydowanie nie polecam dr Puzyny z Żelaznej. Nawet bardzo
        zdecydowanie.
        A co do Pragi to na Grochowskiej 217/2 przyjmował kiedyś świetny lekarz Leszek
        Jastrząb /0602660873/ zapisy 0606107355 ale nie wiem czy to jeszcze aktualne.
    • Gość: Iza Re: pytanie do kobiet IP: *.aster.pl 22.07.05, 10:14
      Dr Katarzyna Skórzewska przyjmuje w środy 15-20 na Saskiej 61 (wynajmuje w
      przychodni gabinet) Ja do niej chodzę państwowo w szpitalu na Karowej więc nie
      wiem ile kosztuje prywatnie. Polecam kobieta z doświadczeniem, konkretna poza
      tym jest endokrynologiem.
      • Gość: kasia Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:59
        Dudkiewicz jest b.dobrym lekarzem, chodzilam do niego, ale mialam dosc dlugich
        kolejek!
        A znacie jakiegos dobrego "publicznego" ginekologa, gdzie nie ma kolejek?
        Ostatnio chodze do vita med na meisnera ale jakos mi zaden nie moze podpasowac.
        Czekam na propozycje!
        • Gość: weronika Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:19
          a ja dalej czekam na wiadomości o tanim( tak 40 zl za wizyte), prywantym
          ginekologu, bo w państwowych zawsze są kolejki
        • miska77 Re: pytanie do kobiet 25.07.05, 21:59
          Aleksander Laskowski ul. Kickiego (Grochow), prowadzil cala moja ciaze i jest
          ok. Na wizyte umawialam sie kiedy chcialam, nigdy nie czekalam.
          tel do rejestracji - 810 25 95 - tam podadza ci numer wewn do poradni K.

Pozdrawiam,
          Ewa
    • Gość: Marta Re: pytanie do kobiet IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 23.07.05, 11:20
      Czy tania to nie wiem, ale rewelacyjna jest doktor Marzanna Padzik-
      Moczydłowska. Przyjmuje na Marsa 101/103
      • Gość: majka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:31
        mozesz podac telefon na Marsa?
        • Gość: wyleczona Re: pytanie do kobiet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 23:31
          Na Grochowskiej przyjmuje ginekolog Tatarski.
          Jesli oczekujesz "cudu". Polecam.
          "Cudownie" wyleczyl mnie z nieplodnosci w ciagu 2 tygodni.
          Wmawial mi, ze nie moge miec dzieci przez rok, az zaszlam w ciaze
          dwa tygodnie po jego potwierdzajacej diagnozie, ze niestety...
          Przenioslam sie do dr Pałdyny z Saskiej 61. Chyba przyjmuje i prywatnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka