Gość: weronika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 14:57 możecie mi polecić jakiegoś taniego, prywatnego ginekologa z pragi lub wawra? proszę o telefon i adres. z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 11:39 podtrzymuje Tez szukam ginekologa. Nie musi byc tani. Wazne, zeby byl dobry. Napiszcie... Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: pytanie do kobiet 21.07.05, 11:59 ja chodziłam swego czasu do dr Halamy www.halama-studio.com Moje kolezanki były zachwycone, a mnie o mało nie wyprawiła na drugi świat (prawie)... ale ja jestem skomplkowany przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 18:46 jak to "o mało nie wyprawiła na drugi świat"? to nie brzmi zachęcająco...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:06 Juz nie ma tej strony halama itp. Moze to lepiej... A czy to nie ten Halama w zoltym sweterku, co mowi "ja mowilem ze tak bedzie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlag Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 23:16 :))))) nie ten, bo to kobieta :) a doktor dutkiewicz z abrahama co porabia? ktoś wie? nadal popularny? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_pl Re: pytanie do kobiet 22.07.05, 09:12 to było studio-halama... A wyglądało to tak, że babka dała mi lek hormonalny dla kobiet przechodzących menopauzę (a mam 27 lat), zapominając przy tym poinformować mnie, że nie ma działania antykoncepcyjnego... chyba chciała na mojej ciąży zarobić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qmata Re: pytanie do kobiet 28.07.05, 22:35 Jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży to bardzo bardzo polecam prof. Krzysztofa Czajkowskiego z Karowej /0601083543/. Przyjmuje prywatnie na Langiewicza 29 (To jest przy trasie Łazienkowskiej na wysokości Wawelskiej)Zapisy tel. 825-66-53 w godzinach wizyt np. w czwartki po 16.Co do USG to pod tym samym adresem robi je świetnie - bardzo dokładnie - inny lekarz z Karowej dr Roman Szczecina /0602792803/. Polecam też zrobienie w czasie ciąży USG serca dziecka - rewelacja. Jeżeli jest coś nie tak to wiadomo to na tyle wcześnie że można to wyleczyć np. robiąc operację zaraz po porodzie nim coś się stanie z dzieckiem. To USG podobno najlepiej w Polsce robi dr Joanna Dangel. Przyjmuje prywatnie na Narbutta 41/43 m.6 tel. 849 88 37 lub 0-602-468-837. Trochę to kosztuje ale naprawdę warto - wiem coś o tym. Natomiast zdecydowanie nie polecam dr Puzyny z Żelaznej. Nawet bardzo zdecydowanie. A co do Pragi to na Grochowskiej 217/2 przyjmował kiedyś świetny lekarz Leszek Jastrząb /0602660873/ zapisy 0606107355 ale nie wiem czy to jeszcze aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: pytanie do kobiet IP: *.aster.pl 22.07.05, 10:14 Dr Katarzyna Skórzewska przyjmuje w środy 15-20 na Saskiej 61 (wynajmuje w przychodni gabinet) Ja do niej chodzę państwowo w szpitalu na Karowej więc nie wiem ile kosztuje prywatnie. Polecam kobieta z doświadczeniem, konkretna poza tym jest endokrynologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:59 Dudkiewicz jest b.dobrym lekarzem, chodzilam do niego, ale mialam dosc dlugich kolejek! A znacie jakiegos dobrego "publicznego" ginekologa, gdzie nie ma kolejek? Ostatnio chodze do vita med na meisnera ale jakos mi zaden nie moze podpasowac. Czekam na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 16:19 a ja dalej czekam na wiadomości o tanim( tak 40 zl za wizyte), prywantym ginekologu, bo w państwowych zawsze są kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: pytanie do kobiet 25.07.05, 21:59 Aleksander Laskowski ul. Kickiego (Grochow), prowadzil cala moja ciaze i jest ok. Na wizyte umawialam sie kiedy chcialam, nigdy nie czekalam. tel do rejestracji - 810 25 95 - tam podadza ci numer wewn do poradni K. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: pytanie do kobiet IP: *.bait.pl / *.225.121.1.bait.pl 23.07.05, 11:20 Czy tania to nie wiem, ale rewelacyjna jest doktor Marzanna Padzik- Moczydłowska. Przyjmuje na Marsa 101/103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: pytanie do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 18:31 mozesz podac telefon na Marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyleczona Re: pytanie do kobiet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 23:31 Na Grochowskiej przyjmuje ginekolog Tatarski. Jesli oczekujesz "cudu". Polecam. "Cudownie" wyleczyl mnie z nieplodnosci w ciagu 2 tygodni. Wmawial mi, ze nie moge miec dzieci przez rok, az zaszlam w ciaze dwa tygodnie po jego potwierdzajacej diagnozie, ze niestety... Przenioslam sie do dr Pałdyny z Saskiej 61. Chyba przyjmuje i prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś