Gość: maximan IP: *.chello.pl 28.12.05, 21:29 Szukam niedrogiego optyka, zeby tanej bylo niz w vision express. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spacey1 Re: Tani OPTYK - gdzie? 29.12.05, 10:13 Chyba będę musiała Ci polecić mojego męża :) Pracuje w zakładzie przy Rogalskiego 1a, to jest na Orliku. Dodam, że to nie jest nasz zakład, więc nie ma mowy o reklamie. Możesz tam znaleźć okulary w bardzo różnych cenach. Wiem, że w Vision mają też bardzo takie, ale te najtańsze są żenującej jakości. Poza tym wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Mąż często musiał poprawiać po nich. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovanka5 Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.sejm.gov.pl 02.01.06, 13:33 ja robiłam okulary na Łukowskiej (1 przystanek przed petlą), tanio, sympatycznie i duży wybór opraw w rozsadnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.08.14, 12:48 Tak zgadzam się, Ja też tam robiłam. Mają ciekawą nazwę Modne Okulary. a dokładnie jest ten optyk przy łukowskiej 2b można tam wjechać od ulicy Witolińskiej. bardzo duży wybór młodzieżowych opraw. Porównywałam ceny w okolicznych optykach i centrach handlowych. Tam jest najtaniej i bardzo dobra obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
bbabee Re: Tani OPTYK - gdzie? 05.01.06, 23:02 polecam optyka na ul. Ciołka 11 w przychodni, za szkła i oprawki zapłaciłam 250 zł...i jak na taki mały salonik, mają naprawde spory wybór...etui na okulary dostajesz gratis:) tylko musisz sobie badanie wzroku zrobic gdzies na miescie, bo tam niestety nie wykonują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maximan Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.chello.pl 07.01.06, 22:50 Dzieki za rady, mieszkam o krok od Lukowskiej wiec chyba tam sie przejde. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Tani OPTYK - gdzie? 07.08.14, 20:56 Kiedys byla hurtownia na ul Majdanskiej. Nazywala sie Opti sun czy jakos tak. Mega wybor oprawek i niskie ceny . Nie wiem czy jeszcze sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Szymko Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.14, 11:18 Teraz przy Witolińskiej jest nowy optyk, modne okulary się nazywa. Ceny są niskie i można trafić na dobre promocje. Pan zrobił mi okulary do czytania, badanie gratis, a oprawkę kupiłem za 1zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.10.14, 17:41 potwierdzam i również polecam optyka MODNE OKULARY z Witolińskiej. Zrobiłam tam okulary dla mojej córki, bezpieczne, przyjazne dziecku i z możliwością wymiany soczewek po okresie adaptacji bez dopłat! Miły optyk, z dużą cierpliwością i fachowo doradza. Poleciła mi go znajoma i jestem zadowolona, mam w planach zrobić tam okulary również dla siebie. No i najważniejsze...bardzo korzystnie cenowo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.15, 22:54 Witam! Optyk MODNE OKULARY na ul. Łukowskiej 2b w Warszawie to pod każdym względem profesjonalista. Obsługa klienta, wybór oprawek i ceny - bajka. Jak raz tam zawitacie to gwarantuję, że nie będziecie chcieli chodzić gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewlinaem Re: Tani OPTYK - gdzie? 06.07.15, 16:20 Ja kupuję oprawki w salonach Vision Express, teraz z CH Janki mają zniżki na oprawki, aż do 70 % taniej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojo Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.14, 16:42 polecam tutaj : ms-optyk.firmy.net/ szybko niedrogo i solidnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Tani OPTYK - gdzie? 19.10.14, 19:51 A ja jeszcze dopisze cos internetowego. Ostatnio zrobilam sobie okulary tu: kodano.pl Wydalam 100zl i mam modne, dobrze dobrane okulary :) nastepne tez tam sobie zrobie i bede miec kilka par :) Minus taki, ze trzeba znac parametry. Odpowiedz Link Zgłoś
ona3010 Re: Tani OPTYK - gdzie? 20.10.14, 16:03 rewelacyjny optyk jest na Grochowskiej 100 mnóstwo świetnych oprawek, ceny ok Odpowiedz Link Zgłoś
glazuraiterakota Re: Tani OPTYK - gdzie? 23.07.15, 14:51 ja korzystałam z usług galerii widzenia na białołęce i tam nie dość, że kupuję okulary (chyba specjalizują się w progresywnych. w każdym razie ja mam od nich progresywne, największa wygoda), to jeszcze robią kompleksowe badania, a wręcz na koniec stylistka pomaga dobrać pasującą oprawke :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonat Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.16, 11:58 Polecam optyka na Gocławiu: Fanoptik, Fieldorfa 10 lokal 323, optykfanoptik.pl/. Duży wybór opraw dla dorosłych i dzieci, przystępne ceny, fachowa obsługa. Robiłam tam okulary dla siebie i dziecka, na pewno wrócę po następne. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.cudna12 Re: Tani OPTYK - gdzie? 28.09.17, 15:38 Moja koleżanka poleciła mi zakład na Gocławiu ul. Fieldorfa 10 w bocznej uliczce Fanoptik bardzo miła obsługa, i doradzają, zaskoczyły tez mnie bardzo moim zdaniem przystępne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.17, 18:00 matko bosko !! bylam tam i to jest tragedia. Pani co tam pracuje nie ma podstawowej wiedzy optycznej..... brak pracowni optycznej ........ masakra . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Tani OPTYK - gdzie? IP: 78.30.99.* 16.11.23, 20:56 Grugie Oczy na Mińskiej Odpowiedz Link Zgłoś