Dodaj do ulubionych

Jak internet na GOCŁAWIU ???

IP: *.nat.p-s-inter.net 04.01.06, 23:13
Witam

Czy ktos z Państwa posiada informacje na temat możliwosci podciągnięcia
internetu (kablem/radiem) na ul. Kompasowej. Dzisiaj dowiedziałem się, że
mojego budynku tj. nr 5 nie wzięla pod skrzydła żadna telewizja kablowa.
Dzieki za ewentualne informacje.

Pozdrawiam
Łukasz
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Jak internet na GOCŁAWIU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 00:32
      A Neostrada?
    • spacey1 Re: Jak internet na GOCŁAWIU ??? 05.01.06, 09:01
      mieszkałam na Kompasowej 12 i miałam tam aster
      • e-mka Aster na Kakowskiego 05.01.06, 09:14
        Zgadzam się ze spacey1, mieszkam na Kakowskiego, prostopadłej do Kompasowej,
        i od 2004 korzystam z internetu za pośrednictwem Aster. Teraz jest chyba jakaś
        promocja - niedawno do kablówki i internetu doinstalowałam tv cyfrową oraz
        telefon i płacę mniej. Jak w każdej promocji, warunki finansowe są przejściowe,
        ale nadal atrakcyjne. Proszę dopytać w info-linii.
        • arwena001 Re: Aster na Kakowskiego 06.01.06, 18:55
          >Jak w każdej promocji, warunki finansowe są przejściowe,
          > ale nadal atrakcyjne. Proszę dopytać w info-linii.

czyli ty sie dopytywalas na infolinii :D ja mam od ponad 2 lat i nie mam warunkow przejsciowych - mam przedstawiciela handlowego. chcesz znac warunki promocyjne i miec je po 12 miesiacach? poznaj normalnego przedstawiciela i z nim pogadaj to ci powie jak zrobic by miec wciaz promocje.
          Lubie Aster ale ich infolonia jest wnerwiajaca po prostu.
    • Gość: dd Re: Jak internet na GOCŁAWIU ??? IP: *.wienerberger.com.pl 10.01.06, 17:49
      Spróbuj w firmie Cebit, mają biuro i sklep koło Geanta.
      Mamod nich łącze radiowe, świetnie działa, i zdecydowanie taniej niż neostrada.
      • Gość: Kaska Re: Jak internet na GOCŁAWIU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 19:14
        A czy moge poprosic o tel. do firmy Cebit przy Geante?
        Tez jestem zainteresowana,
        Pozdrawiam
        Kasia
        • Gość: adamakonto Re: Jak internet na GOCŁAWIU ??? IP: *.polkomtel.com.pl 16.01.06, 08:42
          Ewentualnie sprawdz w tej firmie:
          www.3.pl
          Mam u nich lacze radiowe i jestem bardzo zadowolony. Wiem ze w niektorych
          lokalizacjach doprowadzaja sygnal kablem.Najlepiej zadzwon i sie zapytaj.

Pozdrawiam.

A.
          • Gość: laguna13 Re: Jak internet na GOCŁAWIU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 22:02
            www.air-bites.pl sprawdź tu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka