sibeliuss_grochow 05.01.07, 21:34 Gdzie kupię tanie używane opony zimowe w okolicy pl.Szembeka? Możecie mi coś polecić? ------------------------------------- Forum Grochów: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45227 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: konrad.boryczko Re: Opony zimowe na Grochowie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 22:09 Mam nadzieje, ze nigdzie. Kiedys uzywki mial wulkan obok Rzyganta. Moze ma cos Bielecki przy malej Grochowskiej vis a vis sprzetu rehabilitacyjnego. Sprobuj tez w Milosnej na szrocie. No i kiedys byl duzy sklad opon uzywanych przy Minskiej. Nie wiem czy jeszcze dziala. Po co Ci zimowki? W dodatku uzywane? Lepiej kupic porzadne all season i miec spokoj na pare lat. Ja wlasnie dojezdzam zimowki i juz wiecej nie kupie. Na nizinach bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a all season = letnie.... IP: *.acn.waw.pl 05.01.07, 22:10 przewaznie... a przewaznie zima zaskakuje drogowcow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.boryczko Re: all season = letnie.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 05.01.07, 22:22 Albo sie poducz, albo ... zamilcz:)) Przykladowo: www.opony.com/opony/46514_dunlop_all_season_m2.html Innych producentow sobie poszukaj przez google. W wolnej chili. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: all season = letnie.... IP: *.acn.waw.pl 06.01.07, 00:43 opony all season to wymysl producentow opon ,zeby takim jak Ty mogli wciskac ciemnote.... wiem ,bo pracuje w branzy... i zamilcz... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.boryczko Re: all season = letnie.... IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.01.07, 14:22 Jeszcze 10 lat temu nie bylo oponoletnich/zimowych/all season (przynajmniej dla szeroko pojetych konsumentow). Tylko osobowe, terenowe i ciezarowe. Od tego czasu swiat poszedl troche naprzod. Ciekawe po co opony as maja lamelki? Dla lansu? Wiem, bo jezdze samochodem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Opony zimowe na Grochowie IP: *.aster.pl 05.01.07, 22:16 kompletnie ci odwala sloggi - kamionku z grochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Opony zimowe na Grochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:54 A p.Andrzej w budyneczku dawnej kwaciarni na Grochowskiej koło Peruna? Zimówek wprawdzie nie używam, ale z oponami jeżdżę do niego od lat, niedawno jeszcze "urzędował" na Chłopickiego, za Boremlowską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotburry Re: Opony zimowe na Grochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 20:44 A ja mogę polecić warsztat na Ostrobramskiej, pomiędzy conformaną a przyszłym rondem, jadąc od centrum w kierunku Rembertowa po prawej stronie. Telefon - 022 613 69 00. Ich zaletą jest to, że wspópracują z jednym z portali internetowych (nie pamiętam, niestety, którym - ale możesz tam zadzwonić). Przy zamówieniu telefonicznym opon w siedzibie portalu płacisz, odbierasz i montujesz opony w serwisie, a więc nie ponosisz żadnego ryzyka. zrobiłem tak w zeszłym roku, i dostałem chyba 20% rabatu od ceny podawanej w serwisie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.boryczko Re: Opony zimowe na Grochowie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.01.07, 20:08 Point S? Jesli to o nich chodzi, to... mialem nieprzyjemnosc. Kupilem 4 opony bodajze w Makro z montazem gratis wlasnie tam. Nastepnego dnia w jednym kole nie bylo powietrza. Podjechalem do Bieleckiego. I wiecie co? Nie bylem pierwszy! Montuja opony bez proby szczelnosci (zwykla miska z woda). Tacy szybcy. Odpowiedz Link Zgłoś