Gość: lesio IP: *.*.*.* 21.11.01, 11:55 To mnie od dawna zaciekawia - jak długo w samym centrum Grochowa, przy Pl. Szembeka, na chyba najcenniejszej działce dzielnicy będzie stać i działać zlewnia szamb? Czy nie warto odchodów zamienić na dochody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Wizytówka Grochowa. 21.11.01, 12:04 No cóż wielokrotnie obserwowałem podjeżdżające "szambodżety" prowadzone przez "szambelanów", kiedy czeka się na przystanku - wrażenia zapachowe niezapomniane. Dlatego też kiedy były plany budowy takowej na Gocławiu, to moi rodzice sami protest podpisali. Natomiast problem pozostał, bo dzielnica w znacznej części nieskanalizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Wizytówka Grochowa. IP: 193.178.143.* 21.11.01, 17:49 Sprawa jest chyba zdziebko nieaktualna, gdyż od dobrych kilku lat przy placu Szembeka nie ma już punktu zlewni szamba. Jest tam stacja ładowania gazu, butli gazowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slesz Re: Wizytówka Grochowa. IP: *.*.*.* 22.11.01, 09:21 to co tam tak śmierdzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaser Re: Wizytówka Grochowa. IP: 193.59.130.* 23.11.01, 10:30 Ciężko mnie zdziwiło, jak przeczytałem o jakiejś zlewni szamba. Tam czasami śmierdzi gaz propan-butan z ww. rozlewni gazu. Pewnie jest nieszczelny zbiornik, albo niedomknięte zawory przy tankowaniu samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: Wizytówka Grochowa. 23.11.01, 10:45 szaser, tam była zlewnia szamba, na 100%, może ta ziemia nasiąkła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuchacz Była Szaser była IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 17:45 jeszcze kiedy byłem w wojsku na Szaserów (1985-87) i kilka lat poźniej kiedy jeździłem do pewnej cipety córki pułkownika, a mojej ukochanej, to czułem i widziałem, że była. Odpowiedz Link Zgłoś