Dodaj do ulubionych

Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźcie !

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.02.07, 15:15
Szukam mieszkania do wynajęcia i chciałem prosić o Wasze sugestie:pracę mam w
Rembertowie,ale chciałbym mieć znośny dojazd na Sadybę - pomyślałem o
okolicach Promenady.Może znacie jakieś sensowne osiedla (chętnie zamknięte)w
tamtej okolicy - będę bardzo wdzięczny za pomoc.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bobi Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:11
      A dojazd Auto czy AutoBusem?
      • Gość: Mimi Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 22:43
        Byle nie na koszmarnym blokowisku przy Ostrobramskiej:) a tak serio to w pobliżu
        jest zamknięte osiedle (z takim zielonym kościółkiem), zaraz za Promką z tyłu.
        Drugie jest dalej, przy Pekinie, ulica Kakowskiego, Poligonowa itede.
        • Gość: Aga Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 16:12
          Przez 7 lat mieszkałam na tym "koszmarnym blokowisku" i bez najmniejszego
          problemu sprzedałam swoje mieszkanie, więc chyba nie jest aż tak koszmarnie ;-)
          Mieszkania są bardzo ładne i rozkładowe - fakt blokowisko, ale bardzo dobrze
          skomunikowane ze światem i - w rzeczywistości naprawdę fajne
          • Gość: Mimi Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:42
            A ja obok pracowałam...i czytałam artykuł Hugo-Badera. To jedno z najbardziej
            ponurych i niebezpiecznych miejsca w Warszawie. A bloczyska brzydkie, aż zęby bolą.
            • Gość: olo Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.chello.pl 19.02.07, 11:55
              Domy niezbyt piekne, choc teraz restaurowane. Za to mieszkania śliczne,
              przestronne, wygodne, a zieleni tu tyle, ze wszyscy mogą nam zazdroscić. Piękne
              place zabaw dla dzieci, boisko z amfiteatrem, nowoczesna wentylacja w blokach,
              której nie ma niejedno nowe osiedle itp. Doskonałę, nie "warszawskie"
              powietrze, bo jest nawiew od strony lasów wawerskich. A co do tekstu Hugo-
              Badera, tak było ładnych kilka lat temu, chyba ze trzy czy cztery, kiedy o tym
              pisał. Od tego czasu wiele się zmieniło.
            • Gość: Aga Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 21:30
              Wówczas kiedy Hugo Bader pisał artykuł wielokrotnie wracaliśmy wieczorem z kina,
              wychodziłam z psem na spacer a moja mała chrześnica bawiła się na podwórku i
              co.... i nic... Znam o wiele bardziej ponure i niebezpieczne miejsca... ;-)
      • Gość: ali g auto Bobi - słusznie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.02.07, 23:27
        powinienem zaznaczyć. Dzięki za zainteresowanie.
    • Gość: Ola Osiedle Ostrobramska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 11:44
      Polecam zamieszkać na Osiedlu Ostrobramska: mieszkam tu ponad 10 lat o jestem
      bardzo zadowolona – smo.republika.pl
    • Gość: O.Z. Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.dsl.bell.ca 21.03.07, 18:32
      Polecam Sulejkowska: osiedle zamkniete, trzy bloki oznaczone Sulejkowska 60,
      60A, 60B. Ochrona z kamerkami, uprzejma, czyste windy, zamykane wejscia do
      klatek, mieszkania przestronne (sama mam 2-pokojowe + duza loggia), podziemny
      garaz, na dole sklepy i sklepiki. Blok budowany 3-4 lata temu. Do przystanku
      aut. rog Zamienieckiej i Ostrobramskiej 3-4 min. piechotka.
      • no_nick Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci 29.03.07, 11:38
        Próbowałem na tej ulicy - ładne mieszkania,nówki - ale nie umeblowane:(.Coś nie
        mam szczęścia do szukania :(
      • dennis_lance Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci 29.03.07, 13:31
        Ogrodzone parkanem getto z permanentną inwigilacją, to miałaś na myśli?
    • Gość: ZO Re: Gdzie mieszkać w okolicy Promenady - doradźci IP: *.chello.pl 21.03.07, 21:10
      Niedługo wystartuje ul. Białowieska 7/9.
      Zobacz: www.hetman.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka