Gość: irek IP: 213.17.181.* 13.05.03, 17:57 chodzi mi pod oknami facet z trąbką (Grenadierów) - kibic popieprzony. Szpanuje, że ma trąbkę - w najbliższym czasie wyleję mu wiadro wody na głowę - jak go znacie to go ostrzeżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwi Re: trąbka IP: *.chello.pl 14.05.03, 08:37 Współczuję. Zwłaszcza, jeśli nie mieszkasz bardzo wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: trąbka IP: 213.17.181.* 14.05.03, 15:39 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Współczuję. Zwłaszcza, jeśli nie mieszkasz bardzo wysoko. Niestety wysokość jest nieważna, ale dorwę gnoja. Mam jeszcze paru faworytów, rajdowców przy stacji benzynowej, zaczynam w ich sprawie molestować policję. Co tym gnojkom przychodzi do łba z tym hałasem - co oni ze wsi są czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnie Re: trąbka IP: *.chello.pl 17.05.03, 23:34 sqrwiela tez mam dosc! chodzi po os. majdanska co kilka dni zasuwa w taka czerowna dluga trabke wydajec odglso niczym TIR... a teraz jak okna pootwierane to juz w ogole nie da sie wytrzymac! ale z tego co widzialem to oni sie "zmieniaja" albo pozyczaj sobie te trambke! dresy je*ane... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: trąbka IP: *.chello.pl 19.05.03, 19:05 Gość portalu: johnie napisał(a): > sqrwiela tez mam dosc! > chodzi po os. majdanska co kilka dni zasuwa w taka czerowna dluga trabke > wydajec odglso niczym TIR... a teraz jak okna pootwierane to juz w ogole nie da > > sie wytrzymac! ale z tego co widzialem to oni sie "zmieniaja" albo pozyczaj > sobie te trambke! dresy je*ane... > pzdr To z nim cos zróbcie> Im dłuzej snuje się bezkarnie, tym lepsze ma samopoczucie i tym ciekawsze pomysły będą mu przychodziły do głowy. Trąbka to preludium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: trąbka IP: 213.17.181.* 21.05.03, 18:29 Nie jest łatwo takie gnojstwo namierzyć, widziałem go ostatnio w jakimś aucie, zapamiętałem sobie i teraz go dopadnę. Ma przechlapane, ale chyby coś do niego dotarlo bo już kilka dni jest cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnie Re: trąbka IP: *.chello.pl 23.05.03, 13:12 cicho? wczoraj (22ego) go slyszalem, ale nie udalo mi sie wypatrzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebiak Re: trąbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 12:06 Jak do tej pory u mnie było cicho, a właśnie teraz przeszedł przez Igańską, ale go nie zauważyłam, bo nie kojarzyłam, że to ten:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: trąbka IP: 213.17.181.* 05.07.03, 19:50 Patrzcie jeki ten internet jest skuteczny. Wczoraj wieczorem raz cichutko pisnął. Już miałem wiadro wody na balkonie, ale dalej cisza. Odpowiedz Link Zgłoś