IP: 213.17.181.* 13.05.03, 17:57
chodzi mi pod oknami facet z trąbką (Grenadierów) - kibic popieprzony.
Szpanuje, że ma trąbkę - w najbliższym czasie wyleję mu wiadro wody na głowę -
jak go znacie to go ostrzeżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiwi Re: trąbka IP: *.chello.pl 14.05.03, 08:37
      Współczuję. Zwłaszcza, jeśli nie mieszkasz bardzo wysoko.
      • Gość: irek Re: trąbka IP: 213.17.181.* 14.05.03, 15:39
        Gość portalu: kiwi napisał(a):

> Współczuję. Zwłaszcza, jeśli nie mieszkasz bardzo wysoko.

Niestety wysokość jest nieważna, ale dorwę gnoja. Mam jeszcze paru faworytów,
        rajdowców przy stacji benzynowej, zaczynam w ich sprawie molestować policję.
        Co tym gnojkom przychodzi do łba z tym hałasem - co oni ze wsi są czy co?
        • Gość: johnie Re: trąbka IP: *.chello.pl 17.05.03, 23:34
          sqrwiela tez mam dosc!
          chodzi po os. majdanska co kilka dni zasuwa w taka czerowna dluga trabke
          wydajec odglso niczym TIR... a teraz jak okna pootwierane to juz w ogole nie da
          sie wytrzymac! ale z tego co widzialem to oni sie "zmieniaja" albo pozyczaj
          sobie te trambke! dresy je*ane...
          pzdr
          • Gość: kiwi Re: trąbka IP: *.chello.pl 19.05.03, 19:05
            Gość portalu: johnie napisał(a):

> sqrwiela tez mam dosc!
            > chodzi po os. majdanska co kilka dni zasuwa w taka czerowna dluga trabke
            > wydajec odglso niczym TIR... a teraz jak okna pootwierane to juz w ogole nie
            da
            >
            > sie wytrzymac! ale z tego co widzialem to oni sie "zmieniaja" albo pozyczaj
            > sobie te trambke! dresy je*ane...
            > pzdr

To z nim cos zróbcie> Im dłuzej snuje się bezkarnie, tym lepsze ma samopoczucie
            i tym ciekawsze pomysły będą mu przychodziły do głowy. Trąbka to preludium.
            • Gość: irek Re: trąbka IP: 213.17.181.* 21.05.03, 18:29
              Nie jest łatwo takie gnojstwo namierzyć, widziałem go ostatnio w jakimś aucie,
              zapamiętałem sobie i teraz go dopadnę. Ma przechlapane, ale chyby coś do niego
              dotarlo bo już kilka dni jest cicho.
              • Gość: johnie Re: trąbka IP: *.chello.pl 23.05.03, 13:12
                cicho? wczoraj (22ego) go slyszalem, ale nie udalo mi sie wypatrzec....
                • Gość: Bebiak Re: trąbka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.03, 12:06
                  Jak do tej pory u mnie było cicho, a właśnie teraz przeszedł przez Igańską, ale
                  go nie zauważyłam, bo nie kojarzyłam, że to ten:(((
                  • Gość: irek Re: trąbka IP: 213.17.181.* 05.07.03, 19:50
                    Patrzcie jeki ten internet jest skuteczny. Wczoraj wieczorem raz cichutko
                    pisnął. Już miałem wiadro wody na balkonie, ale dalej cisza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka