Gość: :O IP: *.chello.pl 17.10.03, 12:58 Nice... w bialy dzien... :O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KNOCH Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 13:41 W życiu tylko dwa razy dostałem w ryja oba przypadki miały miejsce na Gocławiu a byłem w różnych dziwnych miejscach na świecie gdzie MSZ odradza się pojawiać... Bez klamki nie ma co się poruszać Odpowiedz Link Zgłoś
filippo_ Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle 17.10.03, 14:30 Gość portalu: KNOCH napisał(a): > W życiu tylko dwa razy dostałem w ryja oba przypadki miały > miejsce na Gocławiu a byłem w różnych dziwnych miejscach na > świecie gdzie MSZ odradza się pojawiać... > Bez klamki nie ma co się poruszać No to ty jesteś chyba jakiś pechowy ja na Gocławiu mieszkam 20 lat i nigdy nic mi się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Ochoty 2 mniej :-) Oby sie do konca powystrzelali!!! IP: *.war.pl.prserv.net 17.10.03, 15:07 A co do Gocławia, to mialem tam kiedys dziewczyne i zdarzalo mi sie wracac w srodku nocy autobusem. Nikt mnie tam nie zaczepil (nie to co na Grochowie). W sumie nie jest najgorzej na tym Gocławiu, ale trzeba przyznac, ze to jednak azjatycka czesc Warszawy, wiec lepiej sie tam bez powodu nie pokazywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrode Re: 2 mniej :-) Oby sie do konca powystrzelali!! IP: *.aca.oakland.edu 17.10.03, 19:32 Ja tez tam mialem dziewczyne. Mnie zaczepili na przystanku, jak czekalem na nocny Rowniez podruzuje po swiecie i ngidze indziej nie dostalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: 2 mniej :-) Oby sie do konca powystrzelali!! IP: *.BOBST.NYU.EDU 17.10.03, 20:30 Ani na Bonxsie ani w Harlemie ani Na Goclawiu nikt mnie nie zaczepil. Goclaw to nie Bronx. Grochow? Juz bardziej. Mieszkalem na Goclawiu przez 6 lat i spokoj mialem. Jak sie nie prowokuje to sie zyje. Na Goclawiu mieszka bardzo wiele znanych ludzi. Ja sie tam czuje bezpiecznie, moja dziwczyna tez. Juz w Poniedzialek wracam na Goclaw z USA na stale:))))Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: 2 mniej :-) Oby sie do konca powystrzelali!! IP: *.cable.mindspring.com 17.10.03, 22:40 urtugrafie se popraw bo morde pzywale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 14:57 To gdzie ty chodziłeś , bo ja też mieszkam od 15 lat na Gocławiu i jakoś nic złego mi się nie przytrafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielnicowy Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle 17.10.03, 15:16 Ty, Rosa, to może teraz trochę poćwiczysz sobie na gocławskich siłowniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acy Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.msz.gov.pl 17.10.03, 15:18 Nie przesadzaj, mieszkam na Gocławiu, chodzę wieczorami i jak dotąd nic mi się nie stało. Co więcej - nie widziałem też żadnej zadymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawa Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.so-net.net.tw 18.10.03, 10:14 Macie racje goclaw to spokojna okolica. zwlaszcza odkad wsadzili tego debilia z czarnym bmw, co mieszkal niedaleko witoszynskiego. Wkurzal mnie ten dupek jak nie wiem co. Myslal ze krol osiedla jest. Niech teraz siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orlik Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.cst.tpsa.pl 20.10.03, 14:55 Ten od BMW to Kruk nieprędko wyjdzie, tak samo jak Chłopek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: 140.122.5.* 21.10.03, 05:06 Kruk. Kazy zna tego buca. A za co ma wyrok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Generalnie to w stolycy lepiej nie wychodzić z domu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 16:09 W dzień do roboty, wieczór przed tv. Jak już sie dorobisz, to spadasz z tego wielkiego blokowicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejMarek Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 17.10.03, 17:38 Kiedys na Goclawiu bylo lotnisko, biegalem tam czesto i bylo fajnie. Raz zaczepili mnie chuligani, bylo ich 3 a ja jeden i malo co nie dostalem w morde ale jakos sie wybronilem slownie. To bylo 35 lat temu! Przejezdzalem teraz przez ten zabudowany Goclaw i mialbym ochote to wszystko rozwalic i przebudowac na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.va.shawcable.net 17.10.03, 19:00 Gość portalu: KNOCH napisał(a): > W życiu tylko dwa razy dostałem w ryja oba przypadki miały > miejsce na Gocławiu a byłem w różnych dziwnych miejscach na > świecie gdzie MSZ odradza się pojawiać... > Bez klamki nie ma co się poruszać CZY KTOS MOZE MI, PROSZE, NAPISAC CO TO JEST KLAMKA? DZIEKUJE Z GORY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 00:12 Gość portalu: robert napisał(a): > > Bez klamki nie ma co się poruszać > CZY KTOS MOZE MI, PROSZE, NAPISAC CO TO JEST KLAMKA? > DZIEKUJE Z GORY. Dziś w TVN był 'Chłopaki nie płaczą'. Jeśli oglądałeś, to już wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal z wawy Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.so-net.net.tw 18.10.03, 10:03 a ja mieszkam na goclawiu juz ponad 20 lat i ostatni raz kiedy dostalem w ryja bylo w trzeciej klasie podstawowki o strazego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzioncio Re: Kiedyś mieszkałem na Gocławiu tam jest nieźle IP: *.symboliczna.net / 192.168.111.* 18.10.03, 22:58 Gość portalu: KNOCH napisał(a): > W życiu tylko dwa razy dostałem w ryja oba przypadki miały > miejsce na Gocławiu a byłem w różnych dziwnych miejscach na > świecie gdzie MSZ odradza się pojawiać... > Bez klamki nie ma co się poruszać A moze Ty koleś jesteś z Wołomina. Powinieneś się cieszyć że tylko po ryju..... Odpowiedz Link Zgłoś
anduu siłownia przy ul.Brygady Pościgowej , ha ha dobre 17.10.03, 13:44 a więc brygada poscigowa przyszła do siłowni na swojej ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bang Re: siłownia przy ul.Brygady Pościgowej , ha ha d IP: 129.81.192.* 17.10.03, 16:44 Czy to jeszcze Warszawa, czy moze juz Chicago? Chicago z lat trzydziestych XX wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELŻBIETA Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 14:25 O 2 drani mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocławiak__ Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.acn.waw.pl 17.10.03, 16:50 co wy za głupoty opowiadacie...ja wogóle nie wiem skad wzieły sie te mity o Gocławiu-jest to zwykłe osiedle.Mieszkam tam od 16 lat.Pierwszy raz widziałem strzelanine gdy miałem 12 lat działo sie to pod supermarketem obecnie nazywajacym sie Globi obok szkoły podstawowej 328...2 lata pózniej widziałem obławe na handlujacych heroine młodych ludzi.Prawda jest taka ze od czasu do czasu ktos zarobi w ryj...czasami ktos kogos zadzka łyzeczka l;ub udusi gruszka do lewatywy...pozdrowienia dla wszystkich mieszkanców Gocławia!!! i jeszszcze jedno dorwiemy was skur....z Rembertowa co zabili kijami naszego kumpla!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 18:19 ot burak się odezwał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosz Wskazówka dla policji IP: *.zab.zigzag.pl 17.10.03, 15:09 W przypadku namierzenia, sprawców nie zatrzymywać. Zastrzelić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieWarszawiak Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? IP: *.sawan.com.pl 17.10.03, 15:31 Oto przykład kolejnej depeszy krótkowzrocznego dziennikarza z Warszawy, który myśli, że mieszka w jedynej miejscowości w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wy pacany i durnie Re: Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.10.03, 16:09 o dzieki za info, by myslalem ze mowa jakims malym maisteczku z polski B, albo WROClawiu amatorstwo gdzie okien siegnac ale do europy wchodzimy. zderzenie z rzeczywistoscia zachodnia bedzie straszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? IP: 5.2.1R1D* / *.nokia.com 17.10.03, 16:12 Oryginalnie ten artykuł był w dziale "Warszawa" więc nie było wątpliwości o co chodzi, głupotę palnął ten który dał linka na główną stronę portalu bez zmiany tytułu... Odpowiedz Link Zgłoś
pmkowski Re: Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? 17.10.03, 16:42 Szczecinianie moga pomyślec, że chodzi o ich Gocław Odpowiedz Link Zgłoś
tytus.de.zoo Re: Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? 17.10.03, 17:07 > Szczecinianie moga pomyślec, że chodzi o ich Gocław Ale szczeciński Gocław nie umywa się do naszego :)) Słyszałeś o jakimś fajnym morderstwie u was. Nie to co u nas. Pełna klasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: get_me Re: Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 16:53 krótkowzroczny to jesteś ty, bo Gocław jako taki istnieje od X wieku. Jest tak stary jak sama Polska, tyle , że w wieku XX przyłączyli go do stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bittner Re: Ile ludzi wie, że Gocław jest w Warszawie ? IP: 211.51.78.* 19.10.03, 18:25 Gdzie Goclaw a gdzie Wroclaw, jak mowi stare powiedzenie. Goclaw przylaczono do Warszawy tylko dlatego aby ludzie nie mowili, ze Warszawa lezy kolo Goclawia. A tak na margiesie to nasza stolica stala sie w ostatnich latach miejscem tak przyjemnym, ze tego typu strzelanina moglaby sie odbyc na kazdym innym osiedlu. Ciekawe czy pod wzgledem rozpasanej przestepczosci Polska spelnia unijne wymogi (jesli takie sa, bo jak dotad malo sie o tym mowi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieujawniam sie Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.chello.pl 17.10.03, 16:50 mieszkam na goclawiu i boje sie wyjsc z domu jak dokonano tego zabujstwa to straszm=nie sie przerailam muj kolega mieszka kolo tego bloku i jest polaczona ta silowna z tym blokiem boje sie isc do szkoly balam sie odprowadzic kolezanke do domu a ona mieszka przy szkole.to ja aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal zwawy Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.so-net.net.tw 18.10.03, 10:22 nie ogladaj wiecej dobranocki dziecko przestraszone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:33 Heh, pozdrowienia z Goclawia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starski Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 18:23 Mieszkam na Gocławiu od ponad 20 lat. Ktoś kto mówi, że boi sie ruszyć z domu już teraz powinien sobie strzelić w głowę, żeby oszczędzić sobie stresów. Gocław nie jest ani bezpieczny ani szczególnie niebezpieczny. Wielokrotnie były tu zadymy - sam pamiętam taką całkiem sporą na pętli :P Szyby na przystankach wymieniane są regularnie, kręcą się grupki skretyniałych gówniarzy szukających wrażeń i jak wszędzie, wracając w nocy można natknąć się na znudzonego cfaniaczka w skórze, który potrzebuje rozgrzewki. Jak ktoś wygląda jak ciapa to i w przedszkolu dostanie lanie, więc nie ma co się bać tylko trzeba wyglądać pewnie. A i bronić się każdy powinien się nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: offka Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 17:40 Panowie-nie łazić do siłowni. Do agencji towarzyskich też nie - pamietajcie o Nikosiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleryk Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.pounder.dialup.pol.co.uk 17.10.03, 17:57 Gość portalu: offka napisał(a): > Panowie-nie łazić do siłowni. Do agencji towarzyskich też nie - pamietajcie o Nikosiu... To gdzie mamy łazić? Dobrze chociaż, że nie mieszkam w Poznaniu, bo tam nawet do kościoła strach łazić - pamiętajcie o Julku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwoosheck bandyta IP: 62.233.246.* 17.10.03, 18:14 to jest dobry zawod, ale niebezpieczny. polityk to zly zawod, za to bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.ma.charter.com 17.10.03, 19:36 Wydac bron - i wiecej kiji .Policji nie zawiadamiac po co maja sie stresowac.Premier gratulacie.Szef policji -tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eol Nie ma tego zlego.... IP: 212.69.76.* 17.10.03, 20:04 Zawsze to dwoch bandytow mniej. Always look at the bright side of death! turu turu turututu tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ergo Re: Gocław-wylęgarnia przemocy IP: *.acn.waw.pl 18.10.03, 00:34 Gocław to koszmarne blokowisko i to nie tylko w sensie architektury, czy rozwiązań drogowo-transportowych, ale i mieszkańców. Wszystko, co się da zdemolować, jest skutecznie demolowane. Szyb na przystankach ZTM już nie wstawia, bo i tak po dwóch dniach będą rozbite i to koszem na śmieci (sama widziałam). Pełno tu dresiarstwa, menelstwa, które nigdzie nie pracuje i nie uczy się, a mimo to, codziennie ma na piwko, fajki i nie tylko. Pętla autobusowa po zmroku zmienia się w "pub" dla miejscowej "elity". Piją, sikają, rzygają - oto obraz jaki można tam często spotkać. Policji nigdy nie uświadczycie. Siedzą w komisariacie na Umińskiego i dupy im się nie chce ruszyć. A gocławski odcinek Trasy Siekierkowskiej? Po roku czasu wygląda jak ruina (świetlówki w przejściach zostały wybite 3 dni po otwarciu trasy, by w ciemnościach łatwiej było dać "frajerowi" w łeb i go okraść oraz bezpiecznie chlać (nic nie widać) i demolować Trasę. Strzelaniny na codzień - to przyszłość Gocławia. Jaką inną przyszłość stworzą bowiem dresiarze sterczący na klatkach schodowych lub/i na przystankach? A rejon jeziorka? Tam to dopiero zakazany rejon, który lepiej omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Gocław-wylęgarnia przemocy IP: 144.177.0.* 18.10.03, 10:18 Wyjechalem z Goclawia szesc lat temu. Moi rodzice ciagle tam mieszkaja. Kiedys dawalo sie tam zyc, chociaz trzeba bylo znac wszyskich okolicznych chuliganow i zlodzieji zeby sie nie bac przejsc ulica wieczorem. Wedlug moich rodzicow, teraz zrobilo sie tam fatalnie. Mowia dokladnie to samo co ergo... W takim miejscu jak Goclaw, policjant powinien stac co dziesiec metrow. Mojego ojca juz raz pobito - szesdziesiecioletniego czlowieka - a nawet pieniedzy nie mial przy sobie. Co za paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon Re: Gocław-wylęgarnia przemocy???? IP: 213.46.162.* 19.10.03, 13:37 ej, a ja tam mieszkalem kilka ladnych lat zawsze sie balem ze po zmroku dostane w ryja i nigdy mnie to nie spotkalo. owszem moze mam farta. prawda jest tez taka ze praktycznie nikogo tam nie znalem wiec na zadne konexje liczyc nie moglem. ogolnie to bardzo mi sie tam podobalo. a do bandytow trzeba strzelac pozdrawiam goclawiakow Odpowiedz Link Zgłoś
thomasch Re: Gocław-wylęgarnia przemocy 20.10.03, 19:55 Gość portalu: olo napisał(a): > Wyjechalem z Goclawia szesc lat temu. Moi rodzice ciagle tam mieszkaja. Kiedys > dawalo sie tam zyc, chociaz trzeba bylo znac wszyskich okolicznych chuliganow i > > zlodzieji zeby sie nie bac przejsc ulica wieczorem. > Wedlug moich rodzicow, teraz zrobilo sie tam fatalnie. Mowia dokladnie to samo > co ergo... W takim miejscu jak Goclaw, policjant powinien stac co dziesiec > metrow. Mojego ojca juz raz pobito - szesdziesiecioletniego czlowieka - a nawet > > pieniedzy nie mial przy sobie. Co za paranoja... A problem polega na tym, że tam policji wcale nie widać. Na pętli, gdzie co wieczór są schadzki dresiarzy radiowóz zajeżdża, ale tylko o 12 w południe, gdy nie ma osiedlowej "elity". Może chcą sobie tylko pooglądać skutki poprzedniej nocy - powybijane szyby na przystankach, porozbijane butelki po piwie i poprzewracane kosze na śmieci? Albo po prostu za potrzebą - w okoliczne krzaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beneioioiiip[k Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: 62.233.200.* 18.10.03, 01:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: 62.233.200.* 18.10.03, 01:40 Ja tam wywalam Huj na porachunki sam w sobie jestem gangsterem od 2 lat i się nie dziwie że tak się dzieje to wszystko chodzi o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowa taborowa Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: 192.168.4.* 18.10.03, 06:46 Szkoda jako ludzi, ale po co pchali swoje dupy w nieczyste interesy.Tak kończą bandyci.Przez nich nie można było ustawić anteny, bo helikptery latały qrwa pół dnia.Złapać i do końca życia niech zapier.....ą za frajer.Bandyckie nasienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans klos krzeslo elektryczne dla wszystkich sterydow ! IP: *.pl / 192.168.17.* 18.10.03, 11:02 niech wkoncu zrobia porzadek z ta banda dresiarzy sterydow, nie rozumiem jak to mozliwe skoro policja ich wszystkich zna, wie kto i co ma na sumieniu - a pozwala sie im normalnie zyc i terroryzowac ludnosc ! W obecnycg czasach terroryzm jest najwieksza zbrodnia wiec dla tych sterydow jest tylko jedna droga - krzeslo elektryczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paker Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.lodz.mm.pl 18.10.03, 12:20 ciekawe ile mial Bula na sztandze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.chello.pl 18.10.03, 14:09 Gocław to normalna dzielnica...nie widze roznicy miedzy nia a Ursynowem czy Bemowemta sama architektura te same bloki...tylko dziw bieze ze pol goclawia to bloki policyjno -wojskowe i to ich synkowie tak buszuja po okolicy chca spoleczenstwo pilnowac a sami w domu porzadku nie zaprowadzili...ta silownia miesci sie w bloku wojskowym...gdzie nawet generalowie mieszkaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.10.03, 14:39 No wiesz co Miki nie zgadzam się z Tobą,nie porównuj jakiegoś dziadowskiego Gocławia na Pradze z Ursynowem.Na Ursynowie mieszka tylko trochę wioseczki a reszta to ludzie na poziomie,kulturalni,wykształceni,dużo aktorów,dziennikarzy,pisarzy,itp.Wydaje mi się,że na Ursynowie mieszka cała elita Warszawy więc poczułam się urażona porównaniem nas z Gocławiem.U nas jest pięknie i zielono,miło i cicho,jedynie młodzież jak to młodzież bywa czasem za bardzo agresywna i coś usłyszy się na ten temat,ale gangi morderstwa? to napewno nie u nas,zresztą zawsze gorzej się działo po tamtej stronie Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.chello.pl 18.10.03, 15:11 agilla...mieszkalem tu i tu... owszem...Ursynow pierwszy powstal...i dlatego moze mniej przyjezdnychale to jest to samo..nawet powiem ze Goclaw jest lepszy...blizej Srodmiescia..blisko wisly duzo zieleni tras rowerowych...itp i tez duzo inteligencji tu mieszka...szsczegolnie w nowych blokach...chocby pani M.O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawww GOCLAW RZĄDZI !!! IP: *.chello.pl 19.10.03, 13:37 Gość portalu: agilla napisał(a): > No wiesz co Miki nie zgadzam się z Tobą,nie porównuj jakiegoś dziadowskiego > Gocławia na Pradze z Ursynowem.Na Ursynowie mieszka tylko trochę wioseczki a > reszta to ludzie na poziomie,kulturalni,wykształceni,dużo > aktorów,dziennikarzy,pisarzy,itp.Wydaje mi się,że na Ursynowie mieszka cała > elita Warszawy więc poczułam się urażona porównaniem nas z Gocławiem.U nas > jest pięknie i zielono,miło i cicho,jedynie młodzież jak to młodzież bywa > czasem za bardzo agresywna i coś usłyszy się na ten temat,ale gangi > morderstwa? to napewno nie u nas,zresztą zawsze gorzej się działo po tamtej > stronie Warszawy. jakis typ jestes pojebany!!! spoleczniara pierdolona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.pgnig.pl 20.10.03, 10:00 Poczuła się urażona...a to dobre.Niby czym? A co to za "elita" mieszka na Ursynowie? Betonowa wiocha i tyle. Pełno dresiarstwa i bandytów jak wszędzie, więc nie wiem czemu się tak oburzasz. A moja droga ludzie na poziomie mieszkają wszędzie nie tylko na Ursynowie, zakompleksiona jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin_FL Dziennikarstwo wybitne... IP: *.rasserver.net 18.10.03, 14:56 Najbardziej mi sie podoba fragment o tym, ze Bula byl ubrany w spodnie dresowe i koszulke...a w czym mial byc debilu , w garniturze ? (pytanie do autora powyzszego artykulu) Jak czytam takie bzdury to nie wiem kto glupszy: zastrzeleni, zabojcy, czy pismaki z koszernej ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agilla Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.10.03, 15:28 Powiem Ci Miki tak:Gocław to Gocław a Ursynów to Ursynów i nie porównuj mi tu więcej,bo i tak mam swoje zdanie na temat tamtej strony Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.pgnig.pl 20.10.03, 10:06 Wlasne zdanie kazdy ma prawo miec, byleby nie wialo od niego prymitywizmem, tak jak w Twoim przypadku..."damesso" z Ursynowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal z wawy Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: 140.122.5.* 21.10.03, 05:19 Co takiego pieknego i wspanialego ma Ursynow. Wiesz co kobieto z elit, wyjdz ze swojego klosza o popatrz na swiatnie przez pryzmat czarnobialego widzenia. Znam wiele miejsc na Ursynowie gdzie zbieraja sie ludzie z miasta, kilka pubow salony bilardowe itd. Z drugiej strony ja bym uwazal ,zeby nie zmaknac sie, tylko w srodowisku elity. Szczegolnie nie radzilbym dziennikarzom. Jesli chodzi o jeszcze jedno znacz kobieto ulice Zabkowska. jest ona na pradze . Raczej nie anlezy do bezpiecznych a mieszka tam mnostwo malarzy i grafikow. czy to nie elita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedal Roman Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.03, 17:50 "Bula ubrany w spodnie dresowe i koszulke z krótkim rekawem zginal podczas wyciskania sztangi" buhahahahahahhahahaha kurwa dziennikarze to debile sa, zawsze jak jest cos o mafii i opisuja cos to musza ubarwic swoimi glupimi opisami wyssanymi z palca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Praskee Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.smlw.pl / 10.0.1.* 18.10.03, 20:55 Mieszkac tam to jest luz, wiadomo z kim lepiej nie zaczynac w razie jak by jush co zlego mialo sie stac to wiadomo gdzie spie....... ale prawda jets taka ze w nocy na nie swoim osiedlu w pysk mozna dostac i Gocław nie odbiega od reguły......:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Podwójne zabójstwo na Gocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 16:30 niech sie zabijają... grchw i tak rządzi :P Odpowiedz Link Zgłoś