Dodaj do ulubionych

Były sobie Pastwy trzy......

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 22:19
Czy ktoś zna tego ssssspedalonego bawidamka z ekipy Pinokia i Guffiego?
Obserwuj wątek
    • vacare Re: Były sobie Pastwy trzy...... 17.10.03, 23:01
      chyba chodzi o szefa Klubu Falenica.
      • Gość: nocny jastrząb Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.03, 22:11
        alez tak ależ tak depcze ten szeffff wszystkich, którzy nie przynoszą kasy do
        jego kieszonki i którzy chca coś za darmo dla innych tak z serca. Jest
        pupilkiem Godlecha i dlatego tam jeszcze jest. Ma sprawę w sądzie pracy ze
        swoją był a pracownicą. Oprócz z księgowa robią przekręty itd itd....
        • wavelka cos mi się wydaję.... 21.10.03, 23:01
          cos mi sie wydaję,że Godlewski upodobał sobie kluby kultury, musi co s w tym być
          moze potrzebuje sie w ten sposób dowartościować.
          • Gość: pidżama binokjo Re: cos mi się wydaję.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 21:40
            wawerka jak zwykle masz rację ten skurwiel chce z tych prowincjnalnych klubów c
            zrobić ekskluziv w europejskim wydaniu i doprowadził do tego że taki min
            Aleksandrów szykują do zamknięcia bo nikt tam nie zagląda oprócz dzieci na
            darmowa michę z korkowego.
            • wavelka Re: cos mi się wydaję.... 23.10.03, 22:02
              Miło,że tęsknisz za "wawerka", ale jak widzisz odrodziłam się jako "wavelka" co
              prawda jeden taki "porzucił"mnie:(
              Kluby te służą do "zasysania" gotowki z dzielnicy, i powinny przejść gruntowną
              reorganizację, bo to co proponują to zenujące, szczególnie Marysin i Falenica.
              Chyba najlepiej funkcjonuje Klub Anin, ale jak sam wiesz głownie zależy to od
              kadry. Najwyższy czas "przewietrzyc".
              • Gość: pidżama B Re: cos mi się wydaję.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 22:16
                co 7 lat powinno się wietrzyć tak jaest w przepisach ale oni olewaja przepisy
                czy ty wiesz ile kasy idzie na marne jak np w takim Aleksandrowie się pracuję
                stare stetryczałe baby bez bigla co im sie nic nie chce siedza żra piprzą o
                dupie maryni ciągną kaskę od czasu do czsu zrobią jakąś imprezkę tak dla picu
                zyc ni eumierać na takiej ciepłe=j posadce, ajak ktos się wychyli do za ryj i
                za drzwi i tak sobie żyją larwy jedne Kurwa mać.
              • lilo Re: cos mi się wydaję.... 24.10.03, 08:14
                wavelka napisał:

.
                > Chyba najlepiej funkcjonuje Klub Anin, ale jak sam wiesz głownie zależy to od
                > kadry. Najwyższy czas "przewietrzyc".

Ale co na to powie Pani Skoczeń, jeśli zaczniesz wietrzyć jej ulubiony klub?
                Gdzie upchnie wóczas swojego syna? Gdzież mu znajdzie równie ciepłą posadkę pod
                swoimi opiekuńczymi skrzydłami? A twoja przyjaciółka, pani Kucharska? Albo
                drugi syn pani Skoczeń? Też zdaje sie dorabiał sobie tamże? Jak można próbować
                robic zamach na tak misterną konstrukcję? Taki klub? Który ma takie układy? Oj,
                wawerko. To nielojalne. No, chyba ze wypowie mu lokal RSM Osiedle Młodych od
                którego udaje mu sie dzierżawić pomieszczenie za nędzne grosze. Nie można tego
                wykluczyć, niestety.
                • wavelka Re: cos mi się wydaję.... 24.10.03, 11:12
                  Masz rację Marysina też nie można przewietrzyc bo tam pracuje jako "wybitny
                  specjalista" ukochana przyboczna Godlewskiego, ukochany Junior zarabia kaskę,
                  spotykaja przyjaciele z SLD i Samoobrony jednym słowem zaplecze burmiszcza.
                  • Gość: binokjo /na kacu/ Re: cos mi się wydaję.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 10:12
                    aż zem się obudził do cała i wytrzeżwiał. Ciekawe rzeczy Kto to jest
                    kucharczyk a przyboczna godlecha to rola czy laskowska, a w aleksandrowie nadal
                    sie nic nie dzieje tylko jakieś romanse, łajdactwa i rozbój pastwa tez podupada
                    bo ludzie nia mają kaski opłacać zajęcia a dzielnica chyba położyła chwilowo
                    szlaban.podobno duzo się dzieje dobrego w aninie.
                    • wawerka_vel_wawerka Re: cos mi się wydaję.... 25.10.03, 11:56
                      Katz to miły stan nie narzekaj, przyboczna to rola,ale słyszałm, że nie zawsze
                      tak było, ludzie mówią, że w pierwszej kadencji była cud pięknosci pracownica
                      co to burmiszcz miłował ją ponad miare, nie mówie, że oszalał bo ten stan u
                      niego był już wcześniej.
                      pzdr!
                      ps
                      Klinika?
    • Gość: ///////////////// Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 10:48
      ale mu się błyszczy
      • wawerka_vel_wawerka Re: Były sobie Pastwy trzy...... 29.10.03, 12:39
        Co mu sie błyszczy?
        • Gość: ////////////////// Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 10:38
          Jak to co - JAJA!
        • wawerka_vel_wawerka Re: Były sobie Pastwy trzy...... 30.10.03, 12:22
          ale musi najpierw wydepilować
          :))))))))
    • Gość: binikjo Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 11:02
      byłem i widziałem tego busz-bizneszmena, hhoo!
      • wawerka_vel_wawerka Re: Były sobie Pastwy trzy...... 05.11.03, 11:58
        Robi wrażenie, co?
        Fajny gostek.
        • Gość: binokjo Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:08
          raczej cherlawe chłopie przy mim wzroście 195 i 95 kg to komar ale jaki
          podstepny i zjadliwy i ile robi zamieszani.
          • wawerka_vel_wawerka Re: Były sobie Pastwy trzy...... 06.11.03, 11:12
            Bo to wszystko co złe jest w takiej figurce skondensowane.
            jednym słowem "koncentrat"
            • misio_misio Re: Były sobie Pastwy trzy...... 06.11.03, 11:27
              No i co się tak pastwicie...
          • Gość: binokjo Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.11.03, 11:23
            tem natomiast to pupilek godlecha co ich łączy?
            • wawerka_vel_wawerka Re: Były sobie Pastwy trzy...... 06.11.03, 11:38
              co ich łączy no właśnie to,że są złem skondensowanym.
              • Gość: BINOKJO Re: Były sobie Pastwy trzy...... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:02
                Wiem z dobrych żródeł , ze tego tomeczka chroni godlech ale i wim że już
                niedługo ten tandem i wszyscy pozostali będą rządzić. Właśnie sprawa klubów
                kultury poszła do ratusza z wnioskami o zwolnmienie kierowników niektórych z
                nich.
                • wawerka_vel_wawerka Re: Były sobie Pastwy trzy...... 13.11.03, 13:00
                  To jest bardzo dobra wiadomość,
                  dosyć juz tej fikcji rodem z PRL-u.
                  pzdr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka