kubajek 28.01.02, 15:03 d.z. wybierał się do Łodzi i ślad po nim zaginął, czy ktoś go później widział lub słyszał lub czytał? Szczerze zaniepokojony k Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska77 dot. Łodzi... 28.01.02, 15:09 Dwaj rycerze spotkali na lesnej drodze oslepionego i okaleczonego wedrowca. Z trudem rozpoznali w nim Juranda ze Spychowa. Zasypali go pytaniami: - Jurand ! Co ci sie stalo ?! - Kto ci to zrobil?! Jurand, jako ze mial wyrwany jezyk, nakreslil tylko kijem krzyz na piasku. Rycerze pokiwali ze zrozumieniem glowami. - Na Pogotowiu w Łodzi mu to zrobili ! Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: dot. Łodzi... 28.01.02, 15:16 teraz się zacznie ... np: Pogotowie bierze pacjenta. lekarz: do kostnicy! pacjent: panie doktorze, ja jeszcze żyję! lekarz: przeciez jeszcze nie dojechaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: Ktokolwiek widział ..... 28.01.02, 15:16 Wczoraj o 18:55 recenzowal nowe Metro Odpowiedz Link Zgłoś
kubajek Re: Ktokolwiek widział ..... 28.01.02, 15:17 qubacz napisał(a): > Wczoraj o 18:55 recenzowal nowe Metro z Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Ktokolwiek widział ..... 28.01.02, 15:56 kubajek napisał(a): > d.z. wybierał się do Łodzi i ślad po nim zaginął, > czy ktoś go później widział lub słyszał lub czytał? > Szczerze zaniepokojony > k Mam nadzieje iz nie zaslabl i nie wezwal pogotowia ,bo to pogotowie w Lodzi...... A moze po prostu poznal mila kobiete i postanowil zostac troche dluzej...... Jak narazie lekko zaniepokojony AtoB Odpowiedz Link Zgłoś
atob Drugi poszukiwany!!! 28.01.02, 17:27 Grzechu vel Grzchur ale On do Lodzi sie nie wybieral , choc kto wie...... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Drugi poszukiwany!!! 28.01.02, 21:15 Grzechu pewnie chodził po bagnach i go wciągnęło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK zdzisławo... IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 30.01.02, 01:27 ...osiole... w Łodzi wszystkie bagna osuszone... przy okazji siedem rzek... pozdr. Twój BEREK Odpowiedz Link Zgłoś
atob Zbieram oddzial!!! 28.01.02, 22:12 Do poszukiwan i ew. odbicia DZ i Grzecha . Oni zostali porwani [mam podejrzenia na Wroclaw ale to nic pewnego] Ktokolwiek posiada w domu bron niech sie zglasza . Mile widziani b. zolnierze grup szturmowych . A to b [ st szer rez ] Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zbieram oddzial!!! 29.01.02, 11:13 atob napisał(a): > Do poszukiwan i ew. odbicia DZ i Grzecha . Oni zostali porwani [mam podejrzenia > na Wroclaw ale to nic pewnego] Ktokolwiek posiada w domu bron niech sie zglasz > a . Mile widziani b. zolnierze grup szturmowych . > A to b [ st szer rez ] Ja mam bagnet, maskę p-gaz i pistolet na plastikowe kulki. Poprosze o rysopis zaginionego Grzecha. D.z. znam, rozpoznam go nawet, jakby mu facjatę zniekształcili. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Zbieram oddzial!!! 29.01.02, 14:49 zdzicha napisał(a): > > Ja mam bagnet, maskę p-gaz i pistolet na plastikowe kulki. Poprosze o rysopis > zaginionego Grzecha Tego pewnie nikt nie wie jak Grzech wyglada . D.z. znam, rozpoznam go nawet, jakby mu facjatę > zniekształcili. Hmm to po czym poznasz :--}}} Odpowiedz Link Zgłoś
atob Nie to nie !!! 28.01.02, 22:28 Ide sam "na spirytusie ponioslo mnie na smierc" Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio To przestaje być śmieszne 29.01.02, 11:47 dołączam do grupy specjalnej mam widły i broń chemiczną w postaci środków owadobójczych NA ŁÓDŹ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lelesio Re: cze 29.01.02, 16:20 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > cze o Grzechu mowa ... hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Oddzial juz niepotrzebny!!! 29.01.02, 17:51 Gość portalu: Grzechu napisał(a): > cze oooooo Mozna odwolac mobilizacje Dz wyjasnil Grzech sie pojawil Na wszelki wypadek : Zdzicha , Lelesio zakonserwujcie bron , zakopcie w ogrodzie tak na wszelki wypadak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Oddzial juz niepotrzebny!!! IP: 193.178.143.* 29.01.02, 18:05 ale d.z. nie widac... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Oddzial juz niepotrzebny!!! 29.01.02, 21:01 atob napisał(a): > oooooo Mozna odwolac mobilizacje Dz wyjasnil Grzech sie pojawil > Na wszelki wypadek : Zdzicha , Lelesio zakonserwujcie bron , zakopcie w > ogrodzie tak na wszelki wypadak OK, bagnet ukrywam w sobie tylko znanym miejscu, a pistolet na plastikowe kulki chowam pod poduszką. Jeszcze mi się pewnie przyda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Oddzial juz niepotrzebny!!! IP: 193.178.143.* 29.01.02, 21:22 tylko zeby Ci nie wystrzelil Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Oddzial juz niepotrzebny!!! 29.01.02, 21:30 Nie ma obawy, jest nie nabity. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Oddzial juz niepotrzebny!!! 29.01.02, 23:00 zdzicha napisał(a): > Nie ma obawy, jest nie nabity. "Raz na rok bron sama strzela" "Jak Pan Bog dopusci to i z kija wypusci" czy jakos tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: Oddzial juz niepotrzebny!!! IP: 193.178.143.* 29.01.02, 23:03 no wlasnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEREK w Łodzi ... IP: *.ds1-op.adsl.cybercity.dk 30.01.02, 01:21 .. to On na pewno nie zginął... chyba że sprzątający poranny barman go zamiótł...ale wtedy powienien odnaleźć sie w barze mlecznym (tak jeszcze w Łodzi są takie), a od 11:00 na piwko do pierwszego otwartego pubu powinien był pójść... reasumując: w Łodzi można fortunę na piwo starcić i hotelu nie znaleźć, ale zgubić sie nie można... zbyt dużo pubów w drodze do domu (o pubach w Koluszkach nic nie wiem, raczej nie zaglądam ;-)) pozdr. Bartek (łodzianin) Odpowiedz Link Zgłoś