Dodaj do ulubionych

Dojazd Londyn-Stansted

05.02.11, 12:57
Witam,bardzo proszę osoby zorientowane o podpowiedź.
Chodzi o nocny wyjazd z Londynu n a Stansted.Miejsce zakwaterowania to okolice Kings Cross,ile zapłacę za dojazd mini cab do Baker Street a ile za dojazd do Liverpool Street?Wyjazd będzie ok.3 w nocy,więc metro nie wchodzi w grę.Serdecznie dziekuję za odpowiedź.A może jeszcze jakas inna alternatywa?
Obserwuj wątek
    • kingaolsz Re: Dojazd Londyn-Stansted 05.02.11, 19:42
      Na Baker Street jezdza z lotniska autokary EasyBus - cena srednio od 2 do 10 funtow ( jesli wykupione przez internet wczesniej). Jezdza przez cala dobe, w nocy nieco rzadziej.
      Ile za taksowke nie wiem, ale pewnie sporo - minimu, £50 bym zakladala.
      • sarida Re: Dojazd Londyn-Stansted 06.02.11, 11:05
        Dzięki za odpowiedź,ale trochę nie o to mi chodziło.Pytanie jest:kiedy mniej zapłacę za taxi w nocy:kierunek Kings Cross-Baker Street czy kierunek Kings Cross-Liverpool Street?O busikach wiem,ale jest kosmiczny problem,żeby dokonać transakcji /były czyszczone ciasteczka,stosowana inna przeglądarka,resetowane połączenia i nic/więc pozostaje autobus,ceny porównywalne.Zgłębiałam trochę temat i inni tez się skarżą w sprawie zakupu biletów w easybus.Gdybyś mogła ocenić koszty dojazdu w tych 2 kierunkach ,byłabym wdzięczna.Pozdrawiam mocno.
        • princessjobaggy Re: Dojazd Londyn-Stansted 06.02.11, 11:15
          A nie latwiej po prostu wejsc na strone Black Cabs i wyslac im zapytanie? Albo zadzwonic?

www.londonblack-cab.com/lbc4.html
    • princessjobaggy Re: Dojazd Londyn-Stansted 06.02.11, 11:09
      Wystarczy, ze wbijesz w wyszukiwarke 'cabs to Stansted' i zaraz pokazuja sie rozne firmy, mozesz sprawdzic online ile Cie to wyniesie i zabukowac wczesniej.

Cena z EC1 na Stansted to ok. 43 funty. Lepiej sprawdz czy ten sam cennik obowiazuje w srodku nocy.

london2airports.com/?gclid=CKeizYGk86YCFcse4Qod3VXYFQ
      • sarida Re: Dojazd Londyn-Stansted 06.02.11, 11:48
        Wielkie dzięki,już wiem jak szukać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka