Dodaj do ulubionych

bilety do polski - ceny

21.06.05, 14:59
Wlasnie szukam niedrogich biletow do Polski na koniec lipca, powrot w sierpniu
i jestem bardzo zdziwiona bo ceny sa kosmiczne!! 150£ to wyglada na minimum.
Do tej pory latalam za mniej niz 100£. Czy ktos moze co doradzic. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dariazv Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:09
      Do jakiego miasta chcesz leciec?
    • deadeasy Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:11
      W wizzar mozna jeszcze dostac bilety za cos ponad £100 (wszytko do kupy) ale to
      zalezy w jakim dniu wylatujesz/przylatujesz.
    • aniek133 Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:17
      Tak, zgadzam sie, ze bilety sa drogie. Ostatnio placilam 86 funtow za podroz
      tylko w jedna strone na lipiec. Podobnie drogie sa loty na Boze Narodzenie.
      Coz - najlepszy okres dla nich, bo i latem, i na swieta duzo ludzi bedzie
      podrozowac tak czy tak....
      Jednak jak rezerwowalam dla nas bilety w marcu na wrzesien to za dwa bilety tam
      i z powrotem zaplacilam tylko 96 funtow i jestem bardzo z nich zadowolona! :)
      • dariazv Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:22
        Im wczesniej tym lepiej...
        A slyszalyscie ze Ryan bedzie mial nowe polaczenia do polski
        (Lodz,Poznan,Gdansk,Rzeszow,bydgoszcz i szczecin).Strasznie sie ciesze bo w
        koncu cos bedzie latalo w moje rejony.
        • aniek133 Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:24
          Tez sie z tego ciesze!!!
          Dla mnie i Poznan i Wroclaw sa idealne!!! :))))

A im wieksza konkurencja tym powinno byc taniej. Ale czy bedzie....?
    • jagienkaa Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:24
      ja też szukam z WizzAirem w sierpniu do Katowic i bilety są od 44 funtów w
      jedną stronę bez podatków. WizzAir cały czas przysyła 'promocje' które wcale
      promocjami nie są. A ja jeszcze dodatkowo musze płacić za Dominika.
      • coolaga1 Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 15:33
        Niestety wylot do Polski na wakacje pozostanie w sferze marzen, ale wlasnie juz
        zakupilam mamie bilet z Ryanaira za 30 funtow w obie strony, w listopadzie.
        • evian5 Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 16:44
          Mnie interesuje najbardziej warszawa, ale sprawdzalam rozne polaczenia. Moze i
          mozna kupic cos tanio ale chyba z polrocznym wyprzedzeniem...
          Coz, ceny na pewno sa wysokie bo sezon, niemniej jednak 150£ jakimis tanimi
          liniami typu Wizz Air czy Easy Jet to uwazam, ze przesada. Ale coz, nie mam
          wyjscia i bede musiala kupic.
          • effata Radze sie spieszyc! 03.07.05, 23:58
            Bilety do Polski ... na swieta Bozego Narodzenia - w wizzair juz nie maja na
            Wigilie. A mieli taka fajna oferte. Bilety po siedem zlotych (to nawet przy
            oplatach lotniskowych bylo bardzo malo, szczegolnie, jak trzeba kupic 3). I lot
            byl rano, wiec mozna jeszcze by sie bylo spokojnie "rozplaszczyc" i rozpakowac,
            a nie w te pedy do karpia.
            Byly, ale sie zmyly! Znow sie spoznilam! Kwestia jednego dnia i po biletach.
            Szukalam dalej i (przynajmniej w piatek) byly jeszcze w Centralwings.
            Za 3 osoby zaplacilismy ok. 180 funtow. Jeszcze mozna przelknac. Ale tez ceny
            zminily sie w przeciagu paru godzin. Jeszcze rano zaplacilabym tylko 160.
            Wieczorem juz 270, ale przearanzowalam troche daty (swoje, nie lotow :)))) i w
            sumie wyszlo "tylko" 178 costam.
            Dlatego jak mozecie to jakos zaplanowac, to polecam kupowanie juz teraz. Moga
            byc jakies ciekawsze oferty, ale moze tez nie byc nic, bo rodacy wykupuja juz
            teraz (nauczeni zeszlorocznymi problemami - pierwsza Wigilia po wejsciu do
            Unii :))

Ps. I nadmieniam, ze nie jestem agentem zadnej z tanich linii lotniczych :)
    • pati.zop78 Re: bilety do polski - ceny 21.06.05, 16:55
      ceny kosmiczne, bo kupujesz na nastepny miesiac. no i w dodatku wakacje.
      ja miesiac temu kupilam bratu bilet na 14/07. 125 funtow w obie strony. miesiac
      wczesniej byl jeszcze po 80.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka