jorg38 11.07.05, 22:09 Witam wszystkich po urlopie:( Jutro juz do pracy a tak mi sie nie chce,widze ze nie proznowalyscie z zapisywaniem forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effata Re: Witam :) 12.07.05, 15:06 Witaj Jorg, Mowisz, ze szybko minal urlopik? A jak przebiegal "odwyk" od komputera? Odpowiedz Link
jorg38 Re: Witam :) 13.07.05, 07:02 Urlopik minal bardzo szybko a do tego przez wiekszosc dni padalo:( Bez kompa bylo strasznie,ale obiecalem rodzince i jakos to przebolalem :(,teraz za to nadrabiam :) :) :) Odpowiedz Link
emi54 Re: Witam :) 12.07.05, 20:57 Witam,to juz wrociles?Dopiero niedawno pojechales,ale ten czas leci.Kiedys odpowiedziales mi na post o pogodzie w Szkocji,musze Ci powiedziec,ze to byl moj najlepszy urlop,jestesmy z mezem zachwyceni Szkocja,mamy piekne zdjecia i wspaniale wspomnienia,oczywiscie mamy zamiar tam wrocic. Odpowiedz Link
jorg38 Re: Witam :) 13.07.05, 07:05 Kazdy urlop jest za krotki a ten byl wyjatkowo krotki:) Szkocja jest przepiekna i ciesze sie bardzo, ze wlasnie tu mieszkam i napewno z tad nie wyjade,ma jakies w sobie magnesy ktore tu przyciagaja a jak juz przyciagna to nie puszcza juz wiecej :)A gdzie byliscie ??? Odpowiedz Link
emi54 Re: Witam :) 15.07.05, 09:14 Pojechalismy w kierunku miasta Edynburgh i pomiedzy nim a Stirling znalezlismy Bed and Breakfast -na farmie.Pierwszy dzien poswiecilismy na zwiedzanie Edynburha,piekne miasto.Kolejne dni to Stirling i okolice,zamki i oczywiscie pomnik Wallaca.Musielismy tam zostac noc dluzej poniewaz samochod nam sie zepsul i zabrali nam na dzien,wiec poszlismy w gory Ochil Hills zaczynajac od miasteczka Dollar i romantycznego zamka na tle gor.Kolejna wyprawa to podroz przez Highlandy-piekne widoki,na szczescie bylo mnostwo parkingow gdzie mozna bylo odetchnac swiezym powietrzem,porobic zdjecia.Oczywiscie Loch Ness zaliczony jak i zamek Urquhart.Ostatnie dni to wyspa Skye i polecam jechac w kierunku Elgol do konca,zostawic samochod na parkingu i zachwycac sie widokiem,ze az dech zapiera.W drodze powrotnej zaraz przy wyspie zamek Eilean Donan,a potem juz na poludnie miasto Fort William,widok na najwyzsza gore Ben Nevis i kolejne miejsce ,gdzie warto sie zatrzymac to Glencoe.Oczywisie tydzien to za krotko aby zobaczyc cala Szkocje,ale mam nadzieje,ze jeszcze tam wrocimy,bo naprawde warto.I zazroszcze tym,ktorzy tam mieszkaja. Odpowiedz Link