ula.mac 16.10.05, 16:53 Czy w South West (Wilts, Somerset, Glos etc) mieszka wiecej jakis milych kobietek, moze z dziecmi? Moze jakies spotkanie wypadalo by zoraganizowac? Co Wy na to? Pozdrawiam cieplo ula (SN14) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amaretta1 Re: SPOTKANIE 16.10.05, 17:02 Ja tez mieszkam!dobry pomysl,dzieci mam ale juz dorosle!ale chetnie sie spotkam z Wami!ps.jezeli prawie babcie przyjmiecie do swojego grona!!!usciski Odpowiedz Link
ula.mac Re: SPOTKANIE 16.10.05, 17:29 Ja dosc pozno sie zdecydowalam, wiec dzieci (jedno 3 latka a drugie 4 miesiace) jeszcze sa male smrodki, ale milo byloby poznac kogos nowego, dlugo w Anglii? Odpowiedz Link
wdrodze Re: SPOTKANIE 16.10.05, 17:47 Mieszkam w South West,ale w Devon i jestem w pierwszej ciazy (termin 17 grudnia).Odchodze na macierzynskie 17 listopada.Uwazam ze swietny pomysl z tym spotkaniem. Odpowiedz Link
ula.mac Re: SPOTKANIE 16.10.05, 17:54 no jest juz nas 3| - nie wiem jakie miejsce bylo by najlepsze bo z devon to jednak kawalek drogi przez M5, moze cribbs w bristol parking free i mozna usiasc na kawie, cieplutko pozdrawiam ula Odpowiedz Link
party5 Re: SPOTKANIE 17.10.05, 12:45 Ja tez z Devon! Konkretnie Exeter i bezskutecznie szukam mam z dziecmi w tym rejonie... Odpowiedz Link
ula.mac Re: SPOTKANIE 16.10.05, 20:52 Wlasnie minelo 8 pod koniec sierpnia, kawal czasu, dziwne ze sie nie znamy, jezeli mieszkasz blisko mnie (?) bo raczej znam wiekszosc ludzi z takim stazem z okolicy, gdzie dokladniej mieszkasz, ja w Chippenham, pozdrawiam cieplutko ula Odpowiedz Link
ula.mac Re: SPOTKANIE 17.10.05, 16:14 Czy ktos sie pisze na to spotkanie????????? Czy juz wiecej oprocz 3 osob nie mieszka w tych okolicach??? Pozdrawiam ula Odpowiedz Link
wdrodze Re: SPOTKANIE 18.10.05, 09:46 Ja sie chetnie spotkam,ale do Bristol mam kawalek drogi a dzien wolny w tygodniu tylko jeden.Ale odchodze na macierzynskie 17 listopada.I wtedy mam czas nieograniczony :) Odpowiedz Link
party5 do wdrodze 18.10.05, 11:19 to gdzie ty wlasciwie mieszkasz, bo juz wiem, ze w Devon i ze kawalek od Brystolu - to mniej wiecej tak jak ja:) Odpowiedz Link
wdrodze Re: do wdrodze 29.10.05, 09:11 Sory za pozna odpowiedz.Mieszkam w Newton Abbot.Pozdrawiam Odpowiedz Link
pajaka6 Re: SPOTKANIE 02.01.16, 22:24 heeej! nie liczę nawet na odpowiedź, tosz to kawal czasu! niemniej jednak wątek dla mnie aktualny :) Odpowiedz Link