15.01.06, 17:31
zamierzam takowy sobie wszyc. czy ktoras z was stosuje? mozecie podzielic sie
uwagami ta jego temat?
dzieki
Obserwuj wątek
    • lee.loo Re: Implanon 15.01.06, 18:00
      Przyznaje się,że pierwszy raz o takim czymś słyszę.Zanim zerknełam w gugle to
      mi się skojarzyło,ale z takim chipem, który się wszczepia pod skóre,ale na
      którym zapisane sa wszystkie Twoje dane, numery kart płatniczych, hasła do
      komputera etc.Zamiast nosic ze soba portfel z całą zawartością to w sklepie/w
      pubie/w restauracji dajesz się "zeskanowac" i cyk, juz masz uregulowany
      rachunek.
      Potem jak poszukałam informacji w googlach okazało się,że troszkę sie
      pomyliłam :) no ale sprawa dla mnie dosć interesująca (pigułek brać nie mogę) i
      przy okazji dowiedziałam się o innych ciekawych metodach. W temacie nowinek
      antykoncepcyjnych zatrzymalam się na plastrach :) a tu proszę, dowiaduję sie
      nawet o antykoncepcyjnych majtkach latexowych. ciekawe, ciekawe..ide dalej
      zagłębiać sie w lekturze ;)
      • azbestowestringi Re: Implanon 15.01.06, 18:36
        daj linka do tych gaci!!!!!!!
        hhehehehe
        • lee.loo Re: Implanon 15.01.06, 18:37
          sie robi :)
          www.przyjaciolka.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=90&Itemid=41
          • azbestowestringi majty 15.01.06, 18:42
            kawal mi sie przypomnial

przychodzi facet do lekarza i mowi: podczas stosunku zona podwija palce u nog,
            co robic?
            lekarz kazal przyjsc z zona i zademonstrowac. tak tez uczynili. po wszystkim
            lekarz mowi: niech zona zdejmuje przed stosunkiem rajstopy :D
            • lee.loo Re: majty 15.01.06, 18:48
              :))))
              wycieram klawiature ;)
        • jagienkaa Re: Implanon 15.01.06, 18:43
          swoją drogą nie ufałabym facetowi żeby brał tabletki antykoncepcyjne...
          • leggetta czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych za.. 15.01.06, 18:52
            ...antykoncepcje?
            ja chyba nie.
            • evian5 Re: czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych 15.01.06, 19:04
              czytalam ostatnio w ktorejs z gazet, bylo jakies halo ze sie wszepia taki
              implanty 12-13 latkom, byly nawet podane ilosci w roznych hrabstwach.
              pomijajac moje zdanie o sztucznych hormonach, to takim mlodym panienkom to na
              pewno na zdrowie nie wyjdzie.
              • jagienkaa Re: czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych 15.01.06, 19:06
                tymbardziej że takie implanty przed chorobą weneryczną nie chronią.
                • leggetta Re: czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych 15.01.06, 19:09
                  zamiast wszczepiac im implanty niech wlewaja olej do glow - bedzie taniej i
                  efektywniej
                  • ralphos Re: czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych 15.01.06, 22:19
                    leggetta napisała:
                    > zamiast wszczepiac im implanty niech wlewaja olej do glow - bedzie taniej i
                    > efektywniej

Efektywniej to na pewno, ale czy taniej... Gdyby to było takie łatwe i tanie,
                    to już dawno by to było robione.
            • princessjobaggy Re: czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych 15.01.06, 19:09
              Legetta, ja tez bym sie dlugo zastanawiala. Moj nie-maz czasem zapomina o
              takich rzeczach, ze az mi sie to wydaje niemozliwe. Gdyby w gre wchodzilo
              regularne przyjmowanie czegos, chyba bym mu do konca nie ufala ;)
              • eballieu Re: czy uczynilybyscie partnerow odpowiedzialnych 15.01.06, 19:35
                Tak. Jest jedna swietna metoda, dla par ktore dzieci miec juz nie chca.
                Sterylizacja u panow. Zabieg niemalze kosmetyczny, zero ryzyka (inaczej
                przeciez jest u kobiet, gdzie to jest mini operacja i ryzyko).
          • ralphos Re: Implanon 15.01.06, 19:57
            jagienkaa napisała:
            > swoją drogą nie ufałabym facetowi żeby brał tabletki antykoncepcyjne...

A ja odwrotnie - nie ufałbym za bardzo kobiecie.
            Niektóre panie, które chciałyby mieć jak najszybciej dziecko nie zważając na
            okoliczności czasem mogą "zapomnieć" tabletki. Spotkałem się z takimi
            przypadkami u znajomych.

A tak już na poważnie, to ja swojej żonie bym absolutnie nie ufał pod tym
            względem, tak roztargniona, zapominalska i bujająca w obłokach osoba nie powinna
            podejmować się takich odpowiedzialnych zadań ;)
            • jagienkaa Re: Implanon 15.01.06, 20:00
              ale mimo wszystko chyba jednak kobieta 'wychodzi gorzej' na ciąży niż facet.
              Ja bym nie ufała żadnemu facetowi z pigułką a najlepiej to pigułka+prezerwatywa
              (2w1)
              • ralphos Re: Implanon 15.01.06, 22:18
                jagienkaa napisała:
                > ale mimo wszystko chyba jednak kobieta 'wychodzi gorzej' na ciąży niż facet.

No, nie wiem, zależy czego chce kobieta. Znam przypadki, kiedy wspólnie z mężem
                dziewczyna ustalała, że dziecko za kilka lat, jak zrobią to i jeszcze tamto, a
                po cichu marzyła o tym żeby już teraz i zrealizowała to marzenie...

A jak znam moją żonę, to gdyby zapomniała pigułki, to byłaby to moja wina, że
                jej nie przypilnowałem...
                • ewmag Re: Implanon 16.01.06, 14:31
                  No przeciez to zawsze facet jest winny;-)
    • lee.loo Re: Implanon 19.01.06, 17:59
      zaszyłaś się już Azbestowe?
      tak pytam, bo chciałam sie dowiedziec czy Cie tam co nie uwiera i ogólnie jak
      samopoczucie.
      Chyba tez się na to skuszę tylko opowiedz wrażenia
      • azbestowestringi Re: Implanon 19.01.06, 22:41
        zaszylam i jutro ide na zdjecie opatrunku. za 3 miechy kontrola a potem spokoj
        az do wyjecia. co do samopoczucia to nie wiem bo mam od wczoraj dopiero to
        cudo. ale zdam relacje za jakis czas
        • leggetta Re: Implanon 19.01.06, 23:43
          tez jestem ciekawa jak zareagujesz i jakie beda Twoje odczucia -prosze Cie wiec
          o relacje na biezaco.
          • liley11 Re: Implanon 20.01.06, 17:48
            ehehhe
            najlepsze sa te majtki lateksowe ehhehe. Ciekawe czy sa one wielokrotnego
            uzytku? heheeh i czy np mozna je nosic na codzien....tak na wszelki wypadek,
            gdyby cos...hheheh

A przy okazcji pigulek...to juz chyba zadne nie sa dla mnie dobre... po kilku
            latach brania juz takich, ze myslalam ze sa idealne...znowu zaczyna sie to
            samo, czyli takie same objawy, jak przy poprzednich....staje sie mezczyzna!
            ehhe nie zartuje przeciez. Na szczescie wiem teraz ze to tableki a nie moja
            glowa i cialo i jak tylko skoncze ten listek, to je wywalam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka