Dodaj do ulubionych

Next Clearance

07.04.06, 14:59
bylo o Next meblach, a moze ktos zna ten? wlasnie wyczytalam,ze otworzyli nowy
bliziutko mnie...

fajne maja tam ciuchy? czy to tylko jakies odrzuty albo zeszly sezon???

podaje link dla eni, tuti i innch z okolicy...

www.freeport-fleetwood.com/default.aspx
to jest outlecik w okolicach blackpool... byl tam ktos?
Obserwuj wątek
    • natalia.brzeska Re: Next Clearance 07.04.06, 15:13
      W Oxfordzie jest Next Clearance. Jeszcze nic tam nie kupiłam. Nic mi się nie
      podoba, same szmaty, wygląda jak lumpeks, a do wyszukiwania czegoś fajnego w
      takich sklepach trzeba mieć talent. Ja go nie mam. Na dodatek nie mają
      przymierzalni, a ja nie lubię zwracać towaru.
      Dużo rzeczy jest brudnych, uszkodzonych. Jest tam duży ruch, a oni nie nadążają
      ze sprzątaniem, więc "szmaty" walają się po podłodze...
      Ogólnie, nie jest to sklep dla mnie, chociaż sam Next bardzo lubię.
    • benala Re: Next Clearance 07.04.06, 16:58
      ja regularnie odwiedzam NEXT Clearance we Freeport, dzisiaj wlasnie bylam.
      Kupuje tam duzo dla dzieci, dla mnie zreszta tez. Trzeba wyszukiwac i owszem
      nie mozna przymierzac. Teraz po remoncie ten sklep bardzo przypomina normalny
      NEXT, nie ma balaganu i jest jakas organizacja. Rzeczy sa posezonowe, czyli
      generalnie to czego juz nie ma w zwyklym - na zasadzie wieszaka sale w innych
      sklepach. Jest tez spora kolekcja SPECIAL PURCHASE czyli ubrania szyte do
      sprzedazy tylko w Clearance. Ja lubie kupowac za nieduze pieniadze i mam do
      tego cierpliwosc, zreszta mieszkam blisko (20minut) wiec czesto zagladam i
      sporo perelek juz znalazlam.
      Caly Freeport outlet jest obecnie przebudowywany i zmieniany, niedlugo podobno
      zostanie otwarty rowniez outlet Marks&Spencer.
    • jaleo Re: Next Clearance 07.04.06, 19:58
      W Royal Quays w Newcastle (a wlasciwie to North Shields, ale niech bedzie),
      jest duzy outlet Next. Nigdy w nim nie bylam co prawda, bo Next jako taki mi
      wybitnie nie odpowiada ubraniowo, ale sporo ludzi tam chyba robi udane zakupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka