emkz 13.05.06, 19:43 no własnie... Może ktoś się orientuje co to znaczy? Albo H3 itp., itd. Dzięki wielkie za rozwiązanie zagadki;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewika-uk Re: grade H6 ? 13.05.06, 20:20 moge sie mylic,ale wydaje mi sie ze to jest jakis stopien zaawansowania,tzn,widzialam gdzies w jakichs dzieciecych grach komputerowych,ze przychodzac kolejne etapy grania dochadza coraz wyzejitd,zakrecilam sie,ale wydaje mi sie ze to jest cos takiego wlasnie,pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
emkz Re: grade H6 ? 13.05.06, 20:52 raczej chodzi o coś związanego z karierą naukową - zawodową, bo takiego grade H6 wymagają na pozycję 'Network Assistant' - tylko co to jest? Odpowiedz Link
anya.po.prostu Re: grade H6 ? 13.05.06, 22:40 zależy w jakim kontekście... kiedy ubiegałam się o pracę w różnych państwowych instytucjach, np w council, to w taki sposób oznaczane było wynagrodzenie, np grade D to 25.000 funtów rocznie, grade C to 21.500 funtów rocznie i tak dalej (kwoty oczywiście przykładowe bo nie pamiętam dokładnie ile było za jaką literkę) Odpowiedz Link
jaleo Re: grade H6 ? 14.05.06, 12:40 emkz napisała: > no własnie... Może ktoś się orientuje co to znaczy? Albo H3 itp., itd. > Dzięki wielkie za rozwiązanie zagadki;-) A to nie jest czasem miara twardosci olowkow? Odpowiedz Link
emkz Re: grade H6 ? 14.05.06, 17:02 no owszem jest;-) ale znaczy też coś innegow ogłoszeniach o pracę i to są te zarobki... Odpowiedz Link
jaleo Re: grade H6 ? 14.05.06, 17:40 emkz napisała: > no owszem jest;-) ale znaczy też coś innegow ogłoszeniach o pracę i to są te > zarobki... Jesli chodzi o zarobki, to prawie kazda organizacja ma swoje "grades", inne sa np. w NHS a inne w urzedach gminnych. Odpowiedz Link