darma13 19.05.06, 21:06 Cos tam sobie klikalam w internecie i nagle wyskoczylo mi ze wygralam darmowy plazmowy telewizor.Pewnie jakis spam, jak myslicie? Od razu dodam, ze w kwestiach internetowych jestem poczatkujaca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphos Re: plasmaTV4free 19.05.06, 21:41 Nie ma niczego za darmo, a tym bardziej rozdawania plazm przypadkowym użytkownikom internetu. W takie "gwiazdki z nieba" nie ma co wierzyć. To jedna z popularnych form akwizycji - "wygrała pani wycieczkę na Kanary". Podobnie totalną bzdurą są łańcuszki krążące po Gadu-Gadu z informacją, że jeżeli wiadomość się prześle do iluś osób, to dostanie się jakieś skórki i jakieś bajery dla GG. Podobnie jest z łańcuszkami z prośbami o ratowanie zdrowia, niestety 99.99% z nich to spam krążący latami po sieci (niedawno znajomy mi wysłał dokładnie taką samą "prośbę o pomoc", jaką dostałem od kogoś innego ponad 2 lata temu). Jeszcze większą bzdurą są ostrzeżenia przed wirusami. Teraz już mi się nie chce tłumaczyć nadawcom dlaczego przesłany tekst nie ma sensu. Takie rzeczy trzeba po prostu ignorować. Odpowiedz Link
darma13 Re: plasmaTV4free 19.05.06, 21:59 no i wlasnie tak sobie pomyslalam, ze nie ma nic za darmo i nie skorzystalam, bo nieufna jestem z natury :)) Odpowiedz Link
blackburn2004 Re: plasmaTV4free 21.05.06, 19:35 heh ja tesh wygralam ;) ... lol ' I wish ' Odpowiedz Link