mysia-mysia 14.11.06, 10:35 W ogłoszeniach o pokojach i mieszkaniach do wynajęcia nie ma prawie nigdzie wymiarów. Więc czy mogę się spodziewać że large double room będzie miał co najmniej 16 mkw? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Large double room 14.11.06, 11:53 Niekoniecznie. Juz kiedys sie spotkalam z tym, ze large double bedroom, byl niewiele wiekszy od lozka, ktore sie w nim miescilo. Odpowiedz Link
eballieu Re: Large double room 14.11.06, 12:32 Bywa, ze lepiej kupic auto terenowe, bo wiecej w nim miejsca niz w salonie;-) Odpowiedz Link
kafebiba Absolutnie nie :) 15.11.06, 14:37 Od 3 tygodni szukamy z mezem pokoju do wynajecia. Tylko w jednym przypadku okazalo sie, ze 'Large double room' jest przyzwoitej wielkosci - ok.16m. Poza tym, kiedy dzwonilismy pytac czy ogloszenie aktualne i czy mozna takowy pokoj wynajac we dwoje, najczesciej slyszelismy, ze nie, bo to jest double - (czyli lozko wieksze) ale dla single person.. Odpowiedz Link
mysia-mysia Re: Absolutnie nie :) 15.11.06, 14:50 Właśnie - o tym że doble nie znaczy że dla dwóch osób już wiem, ale large mnie nadal zastanawia w Reading jest kilka pojawtarzających się ogłoszeń o pokoju dla pary, pocieszam się że nie będzie tak najgorzej i coś się z tego wybierze Odpowiedz Link