robak.rawback 04.03.07, 00:06 podoba mi sie ostatnio nelly frutado bardzo i chce sobie kupic ale nie wiem gdzie. nie wiem ile kosztuja w anglii plyty - czhyba ze 12 funtow? czy wiecej? a online za ile by bylo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vierablu Re: kupno plyt online? links? 04.03.07, 00:19 play.com amazon.co.uk Ceny sa rozne - sprawdzilam, i jedna z plyt Furtado kosztuje 9 a druga 5 funtow. No i jakies koszty przesylki. J. twierdzi, ze play.com jest najtansze. Odpowiedz Link
e-vil Re: kupno plyt online? links? 04.03.07, 10:28 www.hmv.co.uk/hmvweb/simpleSearch.do?pGroupID=-1&simpleSearchString=Furtado&primaryID=-1&btnSubmitSearch.x=14&btnSubmitSearch.y=4 Odpowiedz Link
robak.rawback Re: kupno plyt online? links? 17.03.07, 15:19 dzieki dziewczyny, czy to sa reliable linki - w sensie ze jak podam swoje dane to nie bedzie przekretu i mi dostarcza plytke? Odpowiedz Link
e-vil Re: kupno plyt online? links? 17.03.07, 15:40 HMV jest znaną dużą firmą.. podobnie jak Virgin Ja z HMV zamawiałam do tej pory filmy DVD - dostawy uzależnione są od dostępności towaru. Przed świętami czekałam ok 2 tyg zanim sprowadzili moge zamówienie od dostawcy. Natomiast miesiąc temu wszystko poszło sprawnie i bez zbędnego czekania. Płyty wysyłane są za darmo na terenie UK. Za dodatkową opłatą (5 funtów) przesyłka będzie następnego dnia. I tutaj uwaga. Dopiero e-mail od nich potwierdzający wysyłkę zamówienia jest już prawnym zawarciem umowy i dopiero wówczas pobiorą Ci pieniądze z konta. Do póki towaru nie ma na stanie kasa nie zostanie pobrana - a ty możesz wycofać się z zamówienia. Virgin jeszcze nie testowałam.. zresztą nie można tam płacić kartą debetową (a ja kredytowej nie mam). Odpowiedz Link
e-vil Re: kupno plyt online? links? 17.03.07, 18:36 errata postu o Virgin chyba jednak można płacić kartą debetową ;) nie jestem pewna na 100% a co do amazonu, to też jeszcze nie korzystałam, ale mój znajomy twierdzi, że ta firma go jeszcze nigdy nie zawiodła. Odpowiedz Link
jacinda www.cdwow.com 17.03.07, 21:58 Polecam. Ceny nizsze od HMV/Virgin. Dostawa ZA DARMO!. A jak jeszcze uzywasz Barclaycard to masz 1 GBP na kazdej sztuce mniej!!!!! Odpowiedz Link
messier31 Re: kupno plyt online? links? 17.03.07, 18:32 Amazonu mozesz byc pewna. Ja tam kupuje od paru lat, co prawda ksiazki a nie plyty ale podejrzewam, ze obsluga jest ta sama i nigdy nie mialam problemow. Odpowiedz Link
tuti Re: kupno plyt online? links? 05.02.08, 08:30 ja ze znajoma od lat, no miesiecy, kupujemy na play. poza tym szumamy okazji w sklepach i staramy sie wtedy kupowac plyty, up to 5pounds .. Odpowiedz Link
jacinda Re: kupno plyt online? links? 05.02.08, 10:27 Ja podobnie jak Tuti, sprawdzam w roznych sklepch, zarowno online jak i na High Street. 15 funtow za plyte w zyciu bym nie dala, bo za kilka miesiecy ceny i tak spadaja do ok 5-8 GBP. Jakos nigdy nie mialam 'cisnienia', ze musze juz teraz ten film miec. Odpowiedz Link
gosiash Re: kupno plyt online? links? 18.03.07, 12:07 members.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=fidelityentertainment Nie wiem czy akurat nelly maja, ale rozne dvd i cd uczciwie i w terminie. Odpowiedz Link
fatemeh Re: kupno plyt online? links? 18.03.07, 19:06 www.best-cd-price.co.uk/ porownanie cen - polecam! Odpowiedz Link
robak.rawback czy to duzo za dvd? 04.02.08, 23:06 14.99 za dv w play.com - czy to duzo? czy mozna sie spodziewac ze cena spadnie? jest to film ktory dopiero bedzie wydany w uk za miesiac chyba. Odpowiedz Link
rootschaos Re: czy to duzo za dvd? 05.02.08, 11:17 Wiatj, 14.99 to normalna cena za film fktory wchodzi dopiero na rynek (gdybys to przeliczal 1:1 na PLN to i tak w zyciu bys nie kupil nowosci za 14.99 PLN). Cena spadnie za kilak miesiecy. A co do plytek to zarowno play,hmv jak i amazon sa calkiem spox (ja notorycznie uzywam ostatniego zamawiajac rozne rzeczy od kart pamieci, po kable audio, scart, ksiazki, zegarki, dyski twarde zewnetrzne) i nigdy nie mailem problemow. A co do plytki Nelly (bo chyba chodzi ci o Loose to jest super, duzo tam wplywow Timbalanda i ciekawa mieszanka styli:)). Pozdrawiam i zycze udanych zakupow ;) Odpowiedz Link
robak.rawback Re: czy to duzo za dvd? 06.02.08, 01:44 czesc nie, nie przeliczam na zlotowki tylko na funty hahaha a wogole to nawet nie wiem za ile sie w polsce kupuje dvd etc. ostatnio sobie kupilam w sainsburym film za 5.99 a kolega do domu co chwila przynosi za 4 funty jakies filmidla wiec doszlam do wniosku ze 14.99 to moze jednak za duzo. w dodatku owszem iflm ktory mnie interesuje to nowosc, ale tez zupelnie niemainstreamowa i nie angielskojezyczna wiec sie spodziewalam jakiejs niskiej ceny juz na wstepie. amazon mnie irytuje niemilosiernie bo czegokolwiek bym nie szukala to zawsze jak otworzy mi sie strona to detale najbardziej mnie interesujace dotyczace filmu czy ksiazki sa na samym dole. denerwuje mnie ze nasraja na stronie wszystkiego co sie tylko da, i czego nie klikne to jakies glupoty sie pokazuja albo linki martwe i nie chodza. oh jak ja ich nie lubie. ale z drugiej strony chcialabym sie wkoncu nauczyc jak unich zamawiac, a odstrasza mnie przebijanie sie przez mase info ktore jest zupelnie zbedne. furtado to juz dawno mam i wysluchalam wzdluz i wszerz haha rootschaos napisał: > Wiatj, > 14.99 to normalna cena za film fktory wchodzi dopiero na rynek > (gdybys to przeliczal 1:1 na PLN to i tak w zyciu bys nie kupil > nowosci za 14.99 PLN). Cena spadnie za kilak miesiecy. > A co do plytek to zarowno play,hmv jak i amazon sa calkiem spox (ja > notorycznie uzywam ostatniego zamawiajac rozne rzeczy od kart > pamieci, po kable audio, scart, ksiazki, zegarki, dyski twarde > zewnetrzne) i nigdy nie mailem problemow. > A co do plytki Nelly (bo chyba chodzi ci o Loose to jest super, duzo > tam wplywow Timbalanda i ciekawa mieszanka styli:)). > Pozdrawiam i zycze udanych zakupow ;) Odpowiedz Link
rootschaos Re: czy to duzo za dvd? 06.02.08, 01:55 No jak koniecznie chcesz zaoszczedzic na filamch to jak masz mozliwego neta (co w UK nie jest chyab problemem, :)), zawsze mozesz probowac film sciagnac z netu. Do sciagania filmow dobry jest np: ARES, choc niektorzy uzywaja torrentow typu Bitlord czy Bitcomet, co kto woli. Ja z amazonem nie mam problemow. W UK 2, 5 roku a amozonu uzywam juz 2 lata. Teraz sie zarejestrowalem takze na ebay'u... Jesli chcesz sie nauczyc kupowac na amzonie to wez sobie wrzuc w wyszukiwanie pare potencjalnie mozliwych artykulow do anbycia i posprawdzaj sobie opcje (da sie sortowac cene wedlug najnizszych). JA ostatnio sprawdzalem wycieraczki do samochodu, ale amazon nie spelnil moich wymagan, wiec kupilem na necie od profesjonalnej firmy ktora sie tym zajmuje (na tym nie co oszczedzac, mam drugi samochod w przeciagu 2 lat a na nasz Angielski deszcz dobre wycieraczki to podstawa o czym sie juz nie raz przekonalem), sorki za Nelly nie rzucilem okiem kiedy byl post pisany ;) Pozdrowka i powodzonka :) Odpowiedz Link