evian5 23.01.08, 11:15 Wygrzebalam taki chyba stary juz test i zrobilam sobie wlasnie. Ciekawa jestem wynikow innych osob? Ktos chetny, zeby sprobowac? serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52340,1734151.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-vil Re: test na inteligencje 23.01.08, 21:24 wynik 130 błędy w pytaniach 3, 7, 16, 51, 55 co do pytań obrazkowych to jedynie się domyślam, że było ok :) Odpowiedz Link
e-vil Re: test na inteligencje 23.01.08, 21:30 za poprawne udzielenie odpowiedzi w pytaniu 53 powinien być dodatkowy punkt :P Odpowiedz Link
evian5 Re: test na inteligencje 24.01.08, 09:46 kurcze, to ciut lepiej ode mnie, a juz myslalam , ze jestem taka madra ;)) Odpowiedz Link
e-vil Re: test na inteligencje 24.01.08, 18:00 Mądrość i inteligencja to oddzielne sprawy. Ja osiągam bardzo przeciętne wyniki w testach logicznych, jestem słaba w testach pamięciowych, ale generalnie uwielbiam trenować te moje szare komórki :) Od miesiąca 'trenuję' mózg poprzez gierkę 'Brain Genius' (ściągnęłam przez WAPa w sieci O2). Mam dosyć ogłupiającą pracę, więc potrzebuję jakiejś stymulacji. Polecam tę gierkę. Zestawy ćwiczeń pozwalają ćwiczyć 4 podstawowe rzeczy: pamięć, logikę, kalkulowanie, 'zdolności' wizualne. oto link do strony www.glu.com/noram/pages/product.aspx?pr=Brain+Genius na której można zobaczyć jak działa gierka ;) Odpowiedz Link
chihiro2 Re: test na inteligencje 25.01.08, 14:15 139. Pomylilam sie w liczbach, i chyba byl blad w pytaniu z urodzinami... Odpowiedz Link
effata Re: test na inteligencje 07.02.08, 14:59 Najbardziej mnie rozśmieszyło to, że wyświetlił mi się wynik i trzeba było podać przedział wiekowy, to jak kliknęłam na mój, to mi iloraz skoczył: czyli generalnie było przeciętnie, ale jako że już wiek podeszły i jak na 'babcię' to całkiem nieźle - i iloraz się zwiększył :)) Odpowiedz Link
kalpa Re: test na inteligencje 10.02.08, 00:08 Holibka, no kiepski mi ten iloraz wyszedł:/ Może lepiej nie robić takich testów, zeby nie odzierać się z iluzji;))))) Odpowiedz Link