glasscraft 21.02.08, 12:30 ... oswiadczyc sie, czy nie :-) marriage.about.com/cs/holidays/a/leapyear.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kast Re: Leap Year 21.02.08, 14:50 Hahaha no wlasnie! Ja mojego nie-meza strasze, ze sie oswiadcze, zeby tradycji stalo sie zadosc ;-) Tak na serio to bym pewnie tego nie zrobila, ale dla zartow - czemu nie :-) ---------------- Serdecznie pozdrawiam, Kasia Jestem w UK od... Odpowiedz Link
glasscraft Re: Leap Year 21.02.08, 14:54 Niejako wygrywa sie bez wzgledu na odpowiedz: jezeli TAK to sie zatrzymuje osobnika na stale, jezeli NIE to i tak sie go zatrzymuje :-) a na dodatek musi "zaplacic" za odmowe jedwabna kiecka. Hmmmmm..... Odpowiedz Link
e-vil motyw grecki 24.02.08, 07:38 mnie bardziej zainteresował wątek z rokiem przestępnym w Grecji.. co najciekawsze wczoraj ślub wzięła koleżanka, której szczerze odradzałam jej wybranka - i przez to nasza znajomość się rozpadła.. ** oczywiście na ślub nie zostałam zaproszona.. swoją drogą dziwnie tak.. post chyba chrześcijanie obchodzą.. Odpowiedz Link
kast Re: motyw grecki 24.02.08, 09:22 o slubie w czasie postu slysze po raz pierwszy :-/ moze taka byla potrzeba, zeby raczej wczesniej niz pozniej? ;-) ---------------- Serdecznie pozdrawiam, Kasia <a href="http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10501;0/st/20051112/e/Przyjazd+do+UK/dt/5/k/9cfb/event.png">Jestem w UK od...</a> Odpowiedz Link