netimka 05.04.08, 14:08 i to z duza przewaga... ale bedzie jutro wyscig.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuti Re: Kubica na Pole Position!!! 05.04.08, 18:28 jak hamilton dobrze nie pojedzie to nie spoedziwajmy sie zbyt duzego zainteresowania tutejszych mediow wyscigami;) Odpowiedz Link
izabelski Re: Kubica na Pole Position!!! 06.04.08, 18:39 "tylko" trzecie miejsce - ale flage polska pokazali Odpowiedz Link
tuti Re: Kubica na Pole Position!!! 06.04.08, 18:42 No i na podium stanal! BRAWO!!! Z zacieciem sluchaLAM calego wyscigu na radio five live , szorujac piekarnik w kuchni:)) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Kubica na Pole Position!!! 06.04.08, 22:18 jak można wysłuchać wyścigu f1??? to trzeba kurczę oglądać! Kubica jak zwykle, ale przynajmniej BMW się powstrzymało od typowej zmiany taktyki żeby Heidfelda podciągnąć....zwykle wyskakują z jakimś nieprzewidzialnym pit stopem żeby Heidfeld skończył na wyższej pozycji!ale jestem dumna z Roberta. ciekawe było co zrobił Hamilton, oczywiście angielskie media przewidują teorię spiskową Alonso, ale może właśnie Lewis popełnił błąd? Odpowiedz Link
tuti Re: Kubica na Pole Position!!! 07.04.08, 08:13 haha, 'i can see your point' jagienko:) Ale nie mam telewizora;) ja wszystkiego poza tym slucham:) Odpowiedz Link
netimka Re: Kubica na Pole Position!!! 07.04.08, 11:21 tez jestem na F1 na tv... nawet sie zgodzilam z moim chlopakiem,ze by nam sie przydal nowy wiekszy tv co by sie lepiej ogladalo... a co do Roberta to wielkie gratulacje i oby tak dalej... Hamilton sie przyznal,ze popelnil blad przy starcie czegos tam nie wcisnal na czas i dlatego autko nie ruszylo razem z innymi... co do zderzenia to tez raczej jego wina a nie spisek ;-) PS.Tuti. Gratulacje ! Odpowiedz Link