Dodaj do ulubionych

opinie o Bee Free

21.07.11, 10:47
cześć jedziemy z Bee Free do Egiptu w tym roku. czy macie jakieś opinie nt tego biura.. ceny maja dośc rozsądne i obbsługa na razie nie szwankuje.. do tej pory słyszałam od znajomych dośc pozytywne rzeczy i dlatego zdecydowalam sie w koncu na tego operatora.. wiem że bee free zostalo przejęte przez rainbow tours.. czy znacie kogos kto z nimi jechał i ma cos do powiedzenia nt tego biura.. zastanawiamy się własnie czy dobrze wybraliśmy??
Obserwuj wątek
    • agulcowa Re: opinie o Bee Free 11.08.11, 14:53
      Tak, ja znam, znajomi byli z nimi w Turcji i byli bardzo zadowoleni... Byli nawet na jakiejś wycieczce fakultatywnej, jeśli chcesz to mogę dopytać o szczegóły :)
      • maria.netka Re: opinie o Bee Free 30.09.11, 21:44
        na moje z całą pewnością TAK. byliśmy z nimi w maroku. jedne z fajniejszych wakacji - było absolutnie bezproblemowo :) biuro podróży doceniasz wtedy, kiedy nie musisz się nim martwić w czasie wyjazdu i skupiasz się na odpoczynku i zabawie.
        i o to nam chodziło :)
        • nekta.rynka Re: opinie o Bee Free 25.06.13, 11:05
          Też jadę w tym roku z Bee Free, do Hiszpanii. Doczytałam, że teraz to biuro to tylko marka RT, umowa i gwarancja wyjazdu jest od Rainbow, zatem myśle że mozna jechać spokojnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka