wegatka
30.04.13, 12:39
Biuro ferowało wyjazd dla młodzieży do Grecji - Olimpic Beach w cenie promocyjnej 1350 zł, promocja ważna do 30 kwietnia. Maila z rezerwacją wysłałam 28 kwietnia, a biuro 29 kwietnia odesłało potwierdzenie rezerwacji wraz z dokumentami (umowa, karta, warunki oraz oferta dot. tego wyjazdu) Niestety kwota, którą miałam uiścić po otrzymaniu tegoż maila wynosiła już 1450 zł, pomimo iż na stronie nadal widniała promocyjna 1350 zł. Poza tym dodatkowo za dojazd autokarem zgodnie z informacją ze strony miałam dopłacić 60 zł, a mailu doliczono mi 70 zł.
Żeby było śmieszniej, w załączniku przesłano mi ofertę, na której widniały ceny niższe (1350 zł i 60 zł) a według inf. zawartych w piśmie przewodnim miałam wpłacić łącznie 1520 zł.
Zadzwoniłam do biura i dowiedziałam się, że ofert promocyjnych już nie ma (dziwne, nadal były na stronie) a cena za dojazd wynosi 70 zł, a nie 60, jak mnie poinformowano w załączniku i na stronie. Usłyszałam, że firma nie zdążyła zaktualizować informacji na stronie na stronie, a poza tym jest tam również inf. o ograniczonej ilości miejsc.
Ja rozumiem, że promocyjne oferty mogły zostać sprzedane, ale wypadałoby w związku z tym poinformować klienta, że ceny uległy zmianie, a nie, jakby nigdy nic, podawać na umowie cenę o 110 zł wyższą, utrzymując na stronie nadal cenę promocyjną i nie informując o zakończeniu promocji.
Oczywiście po moim telefonie (poinformowałam pracownika biura, że zamieszczę stosowną opinię w internecie) ceny na stronie szybko uległy zmianie i promocja znikła :-]
Biuro ECOTRAWEL jest nierzetelne i nie polecam korzystania z jego usług.