Dodaj do ulubionych

GRECOS ? = ? GRECOS HOLIDAY

11.05.15, 20:37
Czy Grecos i Grecos Holiday to jedno i to samo biuro podróży???

W ubiegłym roku, w maju, byłam z rodziną na wyspie Zakintos; w prawdzie nie leciałam z Polski ale w hotelu Caretta Beach w którym byliśmy, poznałam kilka rodzin, które przyleciały z Grecosem i nie mogę uwierzyć w to co piszecie. W Caretta Beach byli FANTASTYCZNI animatorzy z biura GRECOS! Uwierzcie, nie miałam pojęcia, że animatorzy mogą mieć tak duży wpływ na to czy moje wakacje będą udane czy nie:-) Moje dzieci uwielbiały zajęcia w klubiku Delfinki. Bywały dni, że nie mogły się zdecydować czy pójść do splash world czy to klubiku - z jednego i drugiego nie chciały zrezygnować;-) Przy okazji POZDRAWIAM bardzo ciepło wszystkich Animatorów!!! Niestety nie pamiętam wszystkich imion ale mam nadzieję, że Mati kiedyś tu zajrzy i przekaże od nas "swojej ekipie" serdecznie pozdrowienia! Na prawdę odwalili kawał dobrej roboty! Tak trzymać!!!
W Caretta Beach poznałam również kilka rodzin z Polski i nie słyszałam od nich żadnej złej opinii o biurze podróży Grecos. Wszyscy byli bardzo zadowoleni z urlopu. Trochę przeraziło mnie to co przeczytałam powyżej bo w tym roku planuję urlop właśnie z Grecosem - mam nadzieję, że nie potwierdzą się Wasze opnie...
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka