Dodaj do ulubionych

puby,knajpki,itp...

IP: 2.4.STABLE* 20.06.02, 19:50
Mieszkam na Żoliborzu od niedawna i chciałabym się dowiedzieć gdzie w tej
dzielnicy są jakieś fajne puby, gdzie można kulturalnie i wmiłej atmosferze
napic sie piwa albo cos zjeść...
Mam nadzieję, że mi coś polecicie...:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: puby,knajpki,itp... IP: 62.89.113.* 20.06.02, 19:55
      Poczytaj raczej wątek "Dlaczego Bielany stały się zadupiem" : tam znajdziesz
      odpowiedź na swoje pytanie
      • Gość: kA Re: puby,knajpki,itp... IP: *.chello.pl 20.06.02, 20:36
        Darek, nie gadaj glupot. Jak ci sie nie podobba, to sie wyprowadz, ale nie siej
        defetyzmu.
        Sa u nas i knajpki, i bary, tylko oczywiscie nie w takich ilosciach jak w
        centrum. A jesli nawet jest ich mniej, to przeciez nasze strony maja innych
        zalet moc....
        Kochajmy Bielany i Zoliborz Rodacy!!!!!!!
    • Gość: esscort Re: puby,knajpki,itp... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 21:53
      raczej poczytaj watek: Knajpka - na romantyczną randkę. jest bardzo stary, ale
      chyba aktualny. Moge dodać, ze byłem ostatnio w pizzerii na potockeiej na
      przeciwko poczty: drogo i niezbyt smacznie. Nie polecam
      • antena80 Re: puby,knajpki,itp... 21.05.03, 22:29
        Polecam Telepizze na Kochanowskiego.
        • Gość: ajłonka Re: puby,knajpki,itp... IP: *.acn.waw.pl 28.05.03, 19:42
          antenko kochana ;)
          telpizza to juz raczej piaski :)
    • Gość: fargo Re: puby,knajpki,itp... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.03, 21:56
      ul. mysłowicka 2a to niezłe jedzenie tanie pivo miła atmosfera nie tylko na
      tle żoli ale i wawy wpadajcie a nie pożałujecie pzdwm. galeria domova
    • Gość: maryjano Re: puby,knajpki,itp... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.03, 14:11
      moja droga dziwne,ze nie znasz domovej[myslowicka 2a].to jest na prawde
      swietne miejsce.atmosfera jak w berlinskich knajpach,cisza spokoj,fajna muzyka
      i wyluzowana obsluga,a piwko jedyne 5,5 pln.sprawdz to
    • Gość: samotna limba Re: puby,knajpki,itp... IP: *.beanfield.net 28.05.03, 21:57
      Kochani
      Moje dziecinstwo i mlodosc spedzilam na Zoliborzu- pomieszkiwalam tez w innych dzielnicach , innych miastach i
      teraz na innym kontynencie - ale nie ma jak na Zoliborzu. Moze to sentyment lat mlodosci durnej- nie wiem- bylo wtedy
      jakies 15- 20 lat temu wiele milych miejsc gdzie spedzalismy czas po lekcjach a potem po pracy.
      Z muzyka mila obsluga i mozliwoscia zapalenia papieroska- teraz w kraju w ktorym mieszkam nie pali sie w barach
      ani resteuracjach nie ma kawiarni - ale ja tez juz wyroslam z tego typu rozrywek a moje dzieci jeszcze nie dorosly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka