Gość: Beata IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 10.01.06, 14:45 na tyłach Globi, tam gdzie poprzednio był salon urody, solarium itp. Ostatnio był poważny remont, wczoraj widziałam gotowy szyld zaklejony folią, więc otwarcie chyba niedługo. B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: kolejna nowa apteka - osiedle Ruda, n/t IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 10.01.06, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: kolejna nowa apteka 11.01.06, 08:24 ja nie wiem jak to jest, mieszkam na Rudzie, ale i tak jeżdzę z przyzwyczajenia do Bielańskiej na Kasprowicza.Od razu zaglądam do EMPiKU i Ziółka. Syrenka jest może tańsza, ale te kolejki mnie dobijają. Tej na Klaudyny nie lubię jakoś. Ciekawe jak będzie z tą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: kolejna nowa apteka IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 11.01.06, 09:16 byłaś może w aptece otwartej jakiś czas temu (koło Angloschool? jest lepsza niż ta na Klaudyny (przynajmniej obsługa jest milsza i szybsza). B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SiL Re: kolejna nowa apteka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.06, 16:41 Ale ta na tyłach Globiego będzie chyba 24 godzinna, bo w drzwiach ma takie małe specjalne okienko. Przynajmniej to się przyda, nie będzie trzeba w środku nocy na Żeromskiego lecieć i stać w kilometrowej kolejce ;) Odpowiedz Link Zgłoś