Gość: Babcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 10:03 Witam ....jest dożo aptek ale gdzie można taniej kupić leki w naszych dzielnicach . Mam małą emeryturę i nie stać mnie na drogie leki . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: W której aptece można kupić taniej leki IP: *.chello.pl 30.01.09, 12:23 ale na internet stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmatka Re: W której aptece można kupić taniej leki IP: 94.254.203.* 30.01.09, 12:41 No, ale tu się PRowiec apteki przynajmniej wysilił bardziej niż w przypadku wielu lokali chociażby... Nie przyszedł i nie napisał z włączonym capsem "Słuchajcie, jestem rencistą, nie stać mnie na leki, ale przypakiem znalazłem niedaleko przystanku taką super aptekę, rewelacyjny dojazd, zniżki dla wszystkich za wszystko i cukierki przy kasie". Brawo za pomyślunek. Odpowiedz Link Zgłoś
michel9 Re: W której aptece można kupić taniej leki 30.01.09, 13:22 Zaraz spiskowa teoria. A nie przyszło wam do głowy, że ktoś chce oszczędzić na lekach żeby mu starczyło na opłatę za Internet? W końcu leki są potwornie drogie, a im kto starszy tym większe ma problemy ze zdrowiem. A babcie czy dziadkowie coraz częściej korzystają z sieci. Tym bardziej, że emeryt, nie równa się Alzheimer. Odpowiedz Link Zgłoś
laminja Re: W której aptece można kupić taniej leki 02.02.09, 09:47 ku mojemu zaskoczeniu odkryłam ostatnio, że różnice w cenach sięgają nawet 40%. Do tej pory na leki dla babci wydawałam około 250zł, kilka dni temu mało nie padłam kiedy zapłaciłam 170zł. SZOK. Zestaw zawsze taki sam, ale tym razem trafiłam do taniej apteki. Chętnie poczytam o takich aptekach w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Ja wnuczek babci napisalem . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 13:40 A wy to nie macie chyba serca, proszę tylko o jakiś adres tańszej apteki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: Ja wnuczek babci napisalem . IP: 81.210.86.* 30.01.09, 14:59 Apteka "Na Wawrzyszewie" ul. Dantego Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: W której aptece można kupić taniej leki 31.01.09, 09:04 beznadziejny komentarz. Ja za internet płacę 36 zł miesięcznie a na leki wydaję ponad 300... Odpowiedz Link Zgłoś
reenis Re: W której aptece można kupić taniej leki 02.02.09, 10:12 > ale na internet stać a moze korzysta zinternetu u kogos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L. Apteki Syrenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 10:10 Polecam apteki Syrenka. Jest ich kilka na Żoliborzu i Bielanach (m.in. przy Kasprowicza, Szajnochy). Tu są namiary: www.zumi.pl/1641669,Apteka_Farma_Syrenka,Warszawa,firma.html Można zadzwonić i dowiedzieć się ile dany lek kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
nutilka apteka internetowa 02.02.09, 09:55 częśc kupujemy bez recepty i wtedy polecam apteke internetowa www.apteo.pl/ ceny duzo nizsze odbiór na ul Staffa odpada koszt przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: apteka internetowa 02.02.09, 11:10 W aptece w Leclercu mają o wiele niższe ceny niż gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: W której aptece można kupić taniej leki 02.02.09, 21:51 Ja polecam apteki internetowe. Są już takie, w których można kupić leki na receptę (bez recepty też). Przetestowałam dwie firmy: 1. Dom Zdrowia/Dom Urody [bo mają rozbudowany dział kosmetyczny]. Recepty się wysyła, jeśli coś nie tak z nimi - dzwonią. Dostawa kurierska, powyżej pewnej kwoty (chyba 100 zł - za darmo). 2. Tańsza okazała się firma Dbam o Zdrowie. Mają wiele aptek, takie charakterystyczne logo pomarańczowe z krzyżem. Ja odbierałam leki na Przy Agorze. Tam zamawia się leki w Internecie, są za 1-2 dni, idzie się do apteki z receptami i takowe sprawdza po prostu farmaceuta i wydaje leki. Uwaga: leki odbierane zamówione przez Internet są tańsze od leków stojących na półkach w tej samej aptece. Przedtem kupowałam w przemiłej zresztą aptece Vita i z ich paragonem w ręku porównałam ceny w obu tych firmach internetowych. Wszystkie leki były tańsze. Niektóre sporo. Ostatnio słyszałam o trzeciej takiej firmie - tanielekarstwa.pl - ale mają tylko 2 apteki, nie na Żoliborzu, i są najdroższą z tych 3 firm. Odpowiedz Link Zgłoś
velvet70 Re: W której aptece można kupić taniej leki 03.02.09, 09:17 Przy stacji metra Słodowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: W której aptece można kupić taniej leki IP: 185.69.116.* 02.01.18, 17:21 Apteka "Eutanazja" na Wolce Węglowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: W której aptece można kupić taniej leki IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.18, 15:17 " "Eutanazja" " Poważnie ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
twoteatoroomtwo-tamtaramtamtam Re: W której aptece można kupić taniej leki 22.01.18, 15:39 najtaniej przez internet, różnice w cenie od 20-50% Odpowiedz Link Zgłoś