Dodaj do ulubionych

A czemu ja dziś siedzę w domu?

16.03.02, 22:31
Przecież miałam wyjść ciężko zabalować korzystając z okazji, jaką jawi się
sobota wielkopostna. Kto wie czemu tak się nie stało?

zdrv
zdzicha
Obserwuj wątek
    • Gość: lelu Re: abo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:35
      Abo zaspałaś, abo zapomniałaś, abo Ci się nie chciało, abo...
    • beata_ Re: A czemu ja dziś siedzę w domu? 16.03.02, 22:44
      Postanowiłaś może zaległości na forum odrobić...:-)
      • Gość: kuleczka Re: A czemu ja dziś siedzę w domu? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 09:56
        Przyznaj się, chałupę na powrót rodzicielki przywracałaś do stanu urzyteczności
        publicznej.
        • sloggi Re: A czemu ja dziś siedzę w domu? 17.03.02, 10:17
          Ostatnio chałupa prezentowała się cywilizowanie, więc chyba tylko wystarczyło
          paprochy pod dywan wmieść i z głowy.
    • zdzicha Brawo! 17.03.02, 10:54
      Konkurs wygrał Lelu. W nagrodę otrzyma uscisk ręki Pani Prezes.
      Szkoda, ze zgadł, bo mógł mi się watek fajnie rozwinąć.

zdrv
      zdzicha
      • Gość: lelu Re: Brawo! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.02, 11:24
        Dzięki. Mój faworyt w Formule 1, Misza Schumacher przerżnął wyścig w
        Kualalumpur, to chociaż ja wygrałem Szkoda, że nie puścilem Totka.
      • Gość: palker Re: Brawo! IP: *.dialup.warszawa.pl 17.03.02, 15:30
        zdzicha napisał(a):

> Konkurs wygrał Lelu. W nagrodę otrzyma uscisk ręki Pani Prezes.
        > Szkoda, ze zgadł, bo mógł mi się watek fajnie rozwinąć.
        >
        Jeżeli poprawna odpowiedź brzmi "albo...", to jeszcze nic straconego. Można
        spekulować dalej :-))
        Może np. pod wpływem rekolekcji wielkopostnych postanowilaś spędzić wieczór bez
        kolacji, prowadząc dialog między prawą i lewą półkulą mózgową na tematy
        ogólnoludzkie.
        • Gość: lelu Re: Brawo! IP: *.dial.plusgsm.pl 17.03.02, 16:04
          To nie było "albo" tylko "abo". Proszę trzymać się tekstu i nie zagadywać,
          zresztą nagrody już rozdano. Tu nie Olimpiada, drugiego złotego medalu nie
          będzie.
          • Gość: palker Re: Brawo! IP: *.dialup.warszawa.pl 17.03.02, 16:10
            Gość portalu: lelu napisał(a):

> To nie było "albo" tylko "abo". Proszę trzymać się tekstu i nie zagadywać,
            > zresztą nagrody już rozdano. Tu nie Olimpiada, drugiego złotego medalu nie
            > będzie.

Wiesz, ostatnio oślepłem ze szczęścia, stąd ta poważna pomyłka:-)
            A jakiś medal mógłbyś utłuc gdzieś na boku. Może być złoty z liśćmi dębowymi:-))
            • e-mania Re: Brawo! 18.03.02, 10:40
              Chalupa vel apartament (to drugie okreslenie pochodzi z troche innego swiata,
              ale oznacza to samo) prezentowala sie faktycznie zupelnie przyzwoicie -
              stwierdzam autorytatywnie po juz dokonanym ogladzie. Oczywiscie nie tak, jak ja
              bym chciala, ale to juz chcialam przed wyjazdem... Po przyjezdzie zreszta nadal
              chce...
              Pomysl z medalem na boku bardzo mi sie podoba...
              Przy okazji - troche spoznione, ale bardzo serdeczne gratulacje dla calkiem
              nowego dziadka!
              • Gość: lelu Re: Witamy IP: 195.117.174.* 18.03.02, 13:36
                Witamy Manię w krainie bigosu, kaszanki i salcesonu.
                • e-mania Re: Witamy 18.03.02, 14:53

> Witamy Manię w krainie bigosu, kaszanki i salcesonu.
                  Mniam, mniam...:)))

• e-mania Re: Witamy 18.03.02, 20:39

> Witamy Manię w krainie bigosu, kaszanki i salcesonu.

Po malej wycieczce do pracy i z powrotem do cech charakterystycznych tej krainy
                  chcialbym dodac jeszcze inne, takie jak np. psie kupy na chodnikach i traktowanie
                  pieszego przez zmotoryzowanych jako calkowicie podrzednego uzytkownika ruchu (a
                  moze osobistego wroga?). Mam nadzieje, ze juz jutro sie opamietam (po zmianie
                  czasu), bo inaczej niedostrzeganie wyzej wymienionych stanie sie dla mnie
                  niebezpieczne.

• Gość: lelu Re: Witamy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 20:59
                    Jeszcze w paru dziedzinach będziesz musiała się reedukować.
                    • e-mania Re: Witamy 18.03.02, 21:06
                      Lelu, podpowiedz mi szybko, po starej znajomosci, prosze...
                      Chcialabym wiedziec, ale nie chcialbym sie na nowo przyzwyczajac...
              • Gość: palker Re: Brawo! IP: *.waw-mec.dialup-ppp.ids.pl 18.03.02, 22:11
                e-mania napisał(a):

> Pomysl z medalem na boku bardzo mi sie podoba...
                > Przy okazji - troche spoznione, ale bardzo serdeczne gratulacje dla calkiem
                > nowego dziadka!

Witam serdecznie na warszawskim bruku:-)
                Dzięki za gratulacje, choć zasługa moja w tym wszystkim jest niejako "z drugiej
                ręki".
                Bardzo dziękuje za pejzaż z Nevady, który tak twórczo zapłodnił mój zmysł
                architektoniczno-urbanistyczny :-)
                • zdzicha Re: Brawo! 18.03.02, 23:51
                  Gość portalu: palker napisał(a):

> Bardzo dziękuje za pejzaż z Nevady, który tak twórczo zapłodnił mój zmysł
                  > architektoniczno-urbanistyczny :-)

Hehe... a w Wielkim Kanionie co byś umieścił?

zdrv
                  zdzicha
                  • palker Re: Brawo! 19.03.02, 00:15
                    zdzicha napisał(a):

> Gość portalu: palker napisał(a):
                    >
                    > > Bardzo dziękuje za pejzaż z Nevady, który tak twórczo zapłodnił mój zmysł
                    > > architektoniczno-urbanistyczny :-)
                    >
                    > Hehe... a w Wielkim Kanionie co byś umieścił?
                    >
                    > zdrv
                    > zdzicha

Całą polska tzw."klasę polityczną". Ale pod warunkiem, że Chaladia by ich tam
                    dodatkowo zabetonował :-))
                    • chaladia Veto! 19.03.02, 07:44
                      Uważam, że takie miejsca, jak Wieki Kanion nie powinny być zapaskudzane:
                      - ani przez półgłówków i kryminalistów tworzących Polską Klasę Polityczną,
                      - ani przez konstrukcje betonowe czy żelbetowe ponad absolutne minimum.
                      To jest dziedzictwo Ziemi. Sama sobie stworzyła to piękno. Nie należy go psuć.

Odnośnie naszej klasy politycznej, ktrórej zawdzięczamy to, co mamy w 3RP Anno
                      Domini 2002 (Anno Higrae 1423) to jeśli miałbym ich gdzieś wywieżć, to może
                      raczej na Papuę Nową Gwineę, żeby ich kannibale zjedli. Będzie z pożytkiem i
                      dla ludożerców, bo się pożywią i dla nas, bo nie będziemy musieli tych
                      daremozjadów dalej utrzymywać.
                      • Gość: lelu Re: Veto! IP: 195.117.174.* 19.03.02, 07:54
                        PKP (Polska Klasa Polityczna) nie wymaga betonowania, bo sama jest betonem.
                        Jako produkt spożywczy też jest nie bardzo, bo: łykowata, z konserwantami i
                        bardzo często z jadem kiełbasianym. Szkoda więc mi papuonowogwinejczyków.
                        Chyba, ze z PKP zrobić mączkę, badź żelatynę (jest tam gorąco i pewnie
                        występują przejsciowe kłopoty z galaretą)..
                        • palker Re: Veto! 19.03.02, 21:51

> PKP (Polska Klasa Polityczna) nie wymaga betonowania, bo sama jest betonem.
                          > Jako produkt spożywczy też jest nie bardzo, bo: łykowata, z konserwantami i
                          > bardzo często z jadem kiełbasianym. Szkoda więc mi papuonowogwinejczyków.
                          > Chyba, ze z PKP zrobić mączkę, badź żelatynę (jest tam gorąco i pewnie
                          > występują przejsciowe kłopoty z galaretą)..

Na mączkę też się chyba nie nadają, bo by BSE rozwlekli po całym świecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka