Dodaj do ulubionych

Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska

IP: *.play-internet.pl 11.09.13, 00:04
Po niemiłym incydencie kiedyś w Akademi wizerunku w galerii zraziłam sie do tego miejsca, aż tu miłe zaskoczenie po drugiej stronie galerii niz był stary salon- ( kolo poczty) otworzył sie bardzo duży i fajny salon pod nazwa lok&roll :) trafiłam na promocje która jest na poczatku tygodnia i zaryzykowalam skożystać. Obsługa bardzo miła produkty loreal i kerastase i ceny naprawde mile zaskakujące oby taki poziom i ceny utrzymały się dalej a napewno zostanę stałą klientką naprawdę polecam ....
Obserwuj wątek
    • Gość: Karolina Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 16:00
      Ja również polecam - byłam ostatnio, jestem zachwycona, wreszcie ktoś mnie wysłuchał, zaproponował swoją wizję, ustaliliśmy wspólna wersję i teraz mam na głowie piękną fryzurę która zawsze pięknie się układa.
      • sibeliuss Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska 26.09.13, 16:16
        Czy jest tam również strzyżenie męskie?
        • Gość: Karolina Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.13, 17:03
          jest, i paznokietki można zrobić

polecam fryzjera Emanuela :)
          • sibeliuss Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska 26.09.13, 18:51
            To się wybiorę, raz włosom ciach.
            ps. można wizytę umówić przez telefon?
          • Gość: miła Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.204.41.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.13, 14:12
            Ja również polecam Emanuela naprawdę super fryzjer...Mam nadzieję ,że nie zniknie z salonu jak wielu innych bo pewnie musiała bym jezdzić gdzieś za nim .Jestem bardzo zadowolona,polecam
    • Gość: Loretta Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.dynamic.chello.pl 27.09.13, 21:32
      A to ciekawe, też skusiłam się na tą poniedziałkową promocję i całe szczęście, że była to promocja. Obsługa zapisująca fatalna (z pretensjami), fryzjerka sympatyczna, bardzo gadatliwa (znam chyba całe jej życie rodzinne), leniwa, co sama podkreśliła kończąc strzyżenie: no, wiele to się nie narobiłam. Efekt beznadziejny, włosy nie układały się, do poprawy.
      • Gość: Beata Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.play-internet.pl 03.10.13, 22:36
        Ja byłam już kilkakrotnie sama na ostrym cięciu i zmianie koloru, córka na strzyżeniu , robiłam tez m-c ,p-d i ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona ceny naprawde bardzo przystępne usługi wykonywane szybko ale to świadczy tylko o profesjonaliźmie. Jak dla mnie salon na 6 :) Jak najbardziej mozna się umawiać tel.
        • maja399 Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska 04.10.13, 01:26
          Tak czytając niektóre opinie zastanawiam się czego tak naprawdę ludzie oczekują, bylam w tym salonie na strzyzeniu u jednej fryzjerki najpierw zostalam zaproszona na fotel i dokladnie ustaliliśmy fryzure i co z moich włosów da się wyczarować, efekt naprawdę bardzo zadowalający ( ale gdybym była niezadowolona zawsze przecież można wrócić i powiedzieć co jest nie tak) naprawde atmosfera bardzo miła, zostałam poczęstowana kawą czesanie z modelowaniem kosztowało 60 zł (miałam nałożąna też maske loreala na kilka min.) mam włosy do ramion i jeszcze dostałam kartę stałego klienta :) Ja tam napewno bedę wracała i naprawdę polecam wszystkim, a niektórzy niech naprawde się zastanowią zanim coś napiszą.....
          • Gość: Loretta Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 21:14
            Czego oczekuję? Że szanowna pani fryzjerka strzygąc, dołoży minimum staranności, by efekt był zadowalający. To takie dziwne? Dobrze ostrzyżone włosy powinny układać się przez następne 4-6 tygodni, a nie rozwalać po pierwszym umyciu.
            • Gość: ewa Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.10.13, 11:48
              To prawda ... bylam również klientka salonu trafilam do fryzjerki Marleny , znam jes cały życiorys ....a fryzura fatalna i z jedndj strony bardzo wycieta ....
              • Gość: Patrycja Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.play-internet.pl 07.10.13, 23:07
                Ja tutaj sie nie zgodzę byłam juz u Pani Marleny kilka razy, strzyzenie , regeneracja, czesanie i naprawde nie zauwazyłam żeby jakoś opowiadała o swoim życiu, jest to fryzjer z wieloletnim doświadczeniem i podejżewam że konkurencja spać nie będzie............ z tego co zauważyłam kilku fryzjerów już odpadło z tego salonu..... ja naprawde jestem bardzo zadowolona i napewno bedę polecać .... ilosc wolnych miejsc mówi sama za siebie....:)
                • Gość: fryzjerka Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.10.13, 15:02
                  Witam byłam u panì marleny i muszę potwierdzić źe super babka ale fakt opowiada swoje źycie jestem z zawodu fryzjerką więc znam się na fachu i cóź za duźo gada za mało robi i jest strasznie zarozumiała ale nie o to chodzi poleciła mi farbe na włosy a mam zdrowe po tej farbie mam cały czas tłuste i ciecie proste ale niestety wyszło niesymetrycznie co spowodowało źe usługe musiałam powtòrzyć
                  • Gość: Barbara Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.play-internet.pl 16.10.13, 02:12
                    Ja bardzo polem Salon byłam u Pana Przemka naprawdę jestem pod wrażeniem ...fryzura i kolor super....a ten masaż głowy........ :),....widać że ma bardzo duże doświadecznie serdecznie polecam.... a salon naprawde wygląda ekskluzywnie , atmosfera bardzo luźna jak w domu...... no i ceny bardzo przyzwoite ....mam nadzieję ,że takie zostaną ja polecam :) B....
                • Gość: Loretta Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 21:31
                  z tego co zauważyłam kilku fryzjerów już odpadło z tego
                  > salonu.....

po miesiącu? Kilku?
                  • Gość: Robert Re: Lok&Roll nowy Fryzjer Galeria Rembielińska IP: *.play-internet.pl 28.10.13, 02:21
                    Ja byłem u P.Marleny od otwarcia 3 razy i jestem bardzo zadowolony z początkowego zespołu została tylko ona i jeszcze jeden fryzjer reszta to nowa ekipa ale już z tego co zauważyłem dobrana bardzo przemyślanie, ale niestety coraz trudniej się umówić :(
    • Gość: Robert lok&roll IP: *.204.4.127.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.11.13, 01:55
      Polecam salon ja chodzę do Emanuela .Super fryzjer sprawnie ,szybko ,profejonalnie.Szkoda tylko ,że trudno się do niego dostać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka