greg_2 25.08.04, 13:58 nic sie nie dzieje na forum - czyżby wszyscy byli na urlopach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agua Re: Urlopy 25.08.04, 15:42 Ja jestem:), na jakiś czas trzeba będzie o urlopach zapomnieć :(. Byłem na budowie parę dni temu, budynek D prowadzi jeśli chodzi o wykończenie na zewnątrz. U mnie w mieszkanq (A) kładli dziś elektrykę. Trochę niepokoi zastój przy rozpoczęciu budowy budynq C... A. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Urlopy 25.08.04, 16:16 upss ja dzis zmienialem uklad elektryki miejmy nadzieje ze Pani Ania załatwi ze sie uda wprowadzic zmiany odnośnie budynku C to ja juz sie przyzwyczajam powoli do mysli ze bede miał lepsze widoki na lasek :) Odpowiedz Link Zgłoś
celkra Re: Urlopy 26.08.04, 09:39 greg_2 napisał: > > odnośnie budynku C to ja juz sie przyzwyczajam powoli do mysli ze bede miał > lepsze widoki na lasek :) to lepiej się odzwyczaj, bo ja tam będę mieszkać; pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
intruder2 Re: Urlopy 25.08.04, 16:54 Dzwoniłem do Agmetu, całość inwestycji ma 55 % zaawansowania, więc idą zgodnie z harmonogramem umowy, oby sie to utrzymało. Pozdrawiam Intruder Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Urlopy i zastój na forum .. a na budowie 06.09.04, 09:16 a na budowie cos sie kreci budynek D juz ma 3 sciany zewnętrzne otynkowane budynek A dwie sciany ( polnocna i wschodnia ) ocieplone i teraz zaczyna sie tynkowanie. budynek B ocieplanie jutro po poludniu przejade sie na budowe z aparatem Odpowiedz Link Zgłoś
agua Re: Urlopy i zastój na forum .. a na budowie 06.09.04, 09:36 ...i podobno nadal nie ma pozwolenia na ostatni budynek...:( Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Urlopy i zastój na forum .. a na budowie 06.09.04, 10:23 a tak swoja droga to jak brak zgody argumentuje Agmet bo raz sie zapytalem co z budynkiem C i otrzymałem jakaś pokretna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
blackcat Re: Urlopy 06.09.04, 09:36 To chyba muszą być urlopy. Ale ważne że panowie na budowie nie próżnują. W moim mieszkaniu (budynek D) są już tynki wewnętrzne i wylewki na podłodze. Zastanawiam się tylko nad kolorem elewacji, na projekcie jest inna, dwukolorowa. Może to nie jest jeszcze jej wersja ostateczna? Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
agua Re: Urlopy 06.09.04, 10:13 > Zastanawiam się tylko nad kolorem elewacji, na projekcie jest inna, > dwukolorowa. Może to nie jest jeszcze jej wersja ostateczna? Widziałem próbki u kierownika budowy - będzie dwukolorowa. Odpowiedz Link Zgłoś
blackcat Re: Urlopy 06.09.04, 10:32 Racja, ja próbki też widziałam. Więc trzeba cierpliwie czekać. Dzięki. Agnieszka. PS. A może ktoś wie czy istnieje możliwość, aby oddali część osiedla (A,B i D) a C rósłby sobie swoim tempem, jak już wystartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
greg_2 Re: Urlopy 06.09.04, 13:12 z informacji u źródla: czarny scenariusz zakłada ze może byc oddana tylko część osiedla (A,B i D) ale jest malo prawdopodobne zeby ten scenariusz sie zrealizował, generalnie na dniach sie wszystko powinno wyjaśnić - jesli pojawi sie jakies sprawdzone info to forum zostanie powiadomione Odpowiedz Link Zgłoś
pawelsierra Re: Urlopy 10.09.04, 09:58 Co do koloru elewacji ti wejdz na strone - znajdziesz tam fotki z budowy. Na jednych z najnowszych zdjec widac juz dwukolorowa elewacje na bud A. Reszta bedzie utrzymana w tych samocy kolorach! Odpowiedz Link Zgłoś