Gość: lelu IP: *.adsl.ppp.infoweb.ne.jp 16.04.02, 01:03 Siedze tu sobie, pojadam sushi, smetnie popijajac sake. Smutno mi bez Was i bez chleba ze smalcem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunce lelu, czy Ci nie żal? IP: *.chello.pl 16.04.02, 18:09 I dlaczego wybrałeś Japonię? Przecież tam, na powierzchni porównywalnej do powierzchni Polski żyje 4 razy więcej ludzi. Lubisz tłok? a może gejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: lelu, czy Ci nie żal? 16.04.02, 22:39 Lelu, a przywieziesz ze sobą jakieś japońskie ziółka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: lelu, czy Ci nie żal? IP: 210.191.28.* 20.04.02, 03:11 One,te Japonczyki to wszystko pisza krzakami。Nie wiadomo co ziolko,a co inna trucizna。Jestem na lotnisku Kansai i kupie sake.Garma bedziesz musiala uznac mi to za ziolko- じおぉーtak to wyglada po japonsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: lelu, wracaj do "hal" IP: *.acn.waw.pl 20.04.02, 12:49 Gość portalu: lelu napisał(a): > One,te Japonczyki to wszystko pisza krzakami。Nie wiadomo c > o ziolko,a co > inna trucizna。Jestem na lotnisku Kansai i kupie > 288;sake.Garma bedziesz musiala > uznac mi to za ziolko- じお > 361;ーtak to wyglada po japonsku. Pusto tu bez Ciebie i markotno trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garma Re: lelu, wracaj IP: *.chello.pl 20.04.02, 15:30 Lelu, oprócz wspomnianego じおぉ wklep w ten wątek całe japońskie abecadło, może się trochę podszkolimy w "krzaczkach" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Pozdrowienia z Osaki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 02:07 Gość portalu: lelu napisał(a): > Siedze tu sobie, pojadam sushi, smetnie popijajac sake. Smutno mi bez Was i bez > > chleba ze smalcem Najlepszy chleb ze smalcem jest w "7 Grzechach". Pozdrófka z Targówka:-) palker Odpowiedz Link Zgłoś