Dodaj do ulubionych

Czy ktoś zna....

27.01.05, 12:25
jakiś pub czy kawiarnie,gdzie może przyjść sama kobieta ?bez wzbudzania
domysłów?
Obserwuj wątek
    • malinka48 Re: Czy ktoś zna.... 27.01.05, 12:25
      oczywiście na pradze:))
      • Gość: inspe Re: Czy ktoś zna.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:07
        Łysy pingwin.
        A nie przyjemniej ze znajomymi? :)
        • malinka48 Re: Czy ktoś zna.... 27.01.05, 14:50
          nie zawsze znajomi są potrzebni:)
    • Gość: ski Re: Czy ktoś zna.... IP: *.home.cgocable.net 27.01.05, 19:46
      Wydaje mi sie ze wszedzie mozesz isc sama .Te czasy juz minely kiedy to kobiecie
      nie wypada.To od Ciebie zalezy czy chcesz wzbudzac domysly.
      • malinka48 Re: Czy ktoś zna.... 28.01.05, 09:23
        czasy się zmieniły,tylko ludzie zrobili się bardziej agresywni.Nie masz
        racji,że można pójść samej.
        • Gość: ski Re: Czy ktoś zna.... IP: *.home.cgocable.net 28.01.05, 16:02
          NO to w takiej sytuacji najlepiej wybrac sie do McDonalda.No ale tak powaznie
          mowiac-masz racje ,nigdy nie wiadomo kto na Twojej drodze stanie.Chodzi tu tez o
          bezpieczenstwo prawda?Jak sie obawiasz to najlepiej wyjsc z kims.NIe robi
          roznicy czy mieszkasz na Pradze ,Berlinie czy w Toronto -wszedzie jest
          niebezpiecznie.Ale jezeli chodzi o to czy wypada czy nie to uwazam ze wypada.
          • pra_gosia PUB DLA BAB 04.02.05, 18:41
            Nie, taki jeszcze nie istnieje. Ale w swoich marzeniach jestem właścicielką
            takiego pubu. Pub miałby nazwę ULA, ponieważ środkowe litery mojej nazwy
            PUB
            DLA
            BAB
            tworzą słowo ULA. Może tak ktoś w miejsce "Szemranej" otworzyłby właśnie ten
            pub? Oczywiście, że panowie byliby też tam mile widziani! W takie miejsce na
            pewno bym się sama wybrała. I gdyby było to miejsce z "duszą", to wiele kobiet
            by je odwiedzało. Ach, skąd tu wziąć pieniądze na taki PUB DLA BAB?
            • malinka48 Re: PUB DLA BAB 04.02.05, 18:50
              kurcze święte słowa Gosia,podpisuję się:).A może do jakiegos radnego walnąć?Mam
              jednego.
              • pra_gosia Re: PUB DLA BAB 04.02.05, 18:58
                Malinko! Popytajmy, kto jest właścicielem "Szemranej" na Ząbkowskiej
                (upadłej). Może jakby zobaczył takie rasowe Prażanki jak my, to by
                nie odmówił. Wszak kobietom się nie odmawia niczego. Ja naprawdę
                chciałabym, aby taki PUB DLA BAB był na Pradze. I nie muszą tam
                sprzedawać piwa. Mogą być nalewki. A ściany ozdobiłabym zdjęciami
                Pragi. Myślę, że jeden praski fotograf mógłby taką dekorację poda-
                rować w prezencie. A my byśmy miały Złotą Kartę Klientki.
            • Gość: Epsilon Re: PUB DLA BAB IP: *.chello.pl 04.02.05, 23:24

Nie jestem pewien czy radni z LPR na taką nazwę jak proponujesz by się
              zgodzili. Mogą coś podejrzewać.
    • rene8 Re: Czy ktoś zna.... 05.02.05, 00:25
      Na Bródnie po sąsiedzku ze sławetną "betulą" stoi ruina po dawnym zakładzie
      fotograficznym sławetnego Grobelnego. Zawsze mażyłam żeby miec tam BABOWNIĘ.
      Ale pewnie syndyk trzyma na tym łapę... Jestem z Wami. Mam
      doświadczenie .Chetnie pomogę, nawet dla samej przyjemności.Powodzenia.
      • pra_gosia Można wszystko, ale ... 05.02.05, 08:43
        forsy brak. Gdyby tak dostać "nagrodę" od księcia z Arabii Saudyjskiej! :)
        Wtedy na pewno otworzyłabym taki PUB DLA BAB. A ponieważ ostatnio w mo-
        dzie są metroseksualni panowie, więc byliby tam honorowymi gośćmi. :)))

PS. Nie wiem, co oznacza "betula". Wiem tylko, co to jest bet i Ula. :-)
        • malinka48 Re: Można wszystko, ale ... 05.02.05, 14:59
          :)))kurcze ta obrzydliwa forsa,ale na kieliszek nalewki starczy:)).Możemy tylko
          pomarzyć o PUBIE DLA BAB:)))
          • pra_gosia Szukamy bogatych narzeczonych :)))) 05.02.05, 18:07
            którzy by zakupili dla nas lokal na PUB DLA BAB!
            Kandydatury prosimy zgłaszać do Dnia Zakochanych
            w tym wątku! Zaznaczamy, że nie jesteśmy materia-
            listkami, po prostu chcemy zrealizować marzenie!
            Gosia o smaku malin i Malinka o smaku ... kobiety
            • pra_gosia Malinka gdzieś zniknęła po sobotniej imprezie ... 07.02.05, 12:40
              na Rybaków. A udała się chociaż ta zabawa?
              Twoje milczenie tłumaczę poznaniem bogatego
              narzeczonego, który otworzy dla nas PUB DLA BAB.
              Mam rację, Malinko?
              • malinka48 Re: Malinka gdzieś zniknęła po sobotniej imprezie 07.02.05, 13:36
                jasne miał ochotę otworzyć,ale mój portfel:)),tacy są teraz emeryci hehehehe
                • pra_gosia Re: Malinka gdzieś zniknęła po sobotniej imprezie 12.02.05, 19:25
                  Jacy emeryci??? Malinko, to ma być Książę Z Bajki jeszcze w kwiecie
                  wieku, czyli młody i duchem, i ciałem!!! Wolę podawać mu pieczoną
                  kaczkę niż szklaną!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka