agnie_szka9 18.03.05, 13:28 gdzie najlepiej, żeby się potem nie okazalo, że coś "niechcący" przytrafiło się podczas prania... z góry dzięki za adresy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: pralnia na tarchominie 18.03.05, 16:37 proponuję pralnię w Carrefourze na Targówku /wiem..wiem, że to nie Tarchomin/ oddasz pranie, zrobisz zakupy i wpadniesz do mnie na kawę :) mostem Grota bliziuteńko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: pralnia na tarchominie IP: *.gtech.com / *.gtech.com 21.03.05, 10:27 sloggi... biję się w pierś...wiem, że nie możemy od ho..ho...się na tę kawę umówić :) może w któryś weekend nam się uda? pierzesz w weekendy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: pralnia na tarchominie 21.03.05, 10:34 bardzo dziękuję:-) W Carrefourze byłam w niedzielę - w kinie, nie w pralni (polecam Constantine'a). Jak przejeżdzałam tamtędy to pomyślałam sobie o Tobie! Do pralni jeszcze nie dotarłam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: pralnia na tarchominie IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 21.03.05, 11:15 no popatrz...Tobie się ten film podobał, a gdzieś czytałam przestrogę przed tym filmem :) niemniej kawa jest aktualna... pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: pralnia na tarchominie 21.03.05, 11:24 cóż, o gustach się nie dyskutuje...zwłaszcza gdy podoba się aktor:-)) za zaproszenie dziękuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kabmot pralnia na Tarchominie i dalej: Nowodworach 18.03.05, 18:25 Pralnię garderoby-ubrań znajdziesz przy Światowida ( vis a vis ) "nowego" bazarku w pasażu handlowym, dalej jadąc Światowida w bloku stojącym po lewej stronie Światowida za skrzyżowaniem ze Stefanika, w Galerii pod Dębami. Na Białołęce znam jeszczr pralnię w Auchan przy Modlińskiej. Niestety, nie wiem jak jest z pralniami innych asortymentów, w tym również pieniędzy! Nie piorę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: pralnia na Tarchominie i dalej: Nowodworach 21.03.05, 10:36 Dziękuję, dziś gdzieś w końcu oddam. Efekty opiszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: pralnia na tarchominie IP: *.crowley.pl 23.03.05, 15:46 panda - w budynku leadre price jest w porzadku pralam kilka razy 12 lub 12.99 za szt Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 uprałam! 24.03.05, 08:26 płaszczyk, z dnia na dzień, za 16,90, w Galerii pod Dębami (jakoś mi było najbardziej po drodze). zadowolona jestem. dziękuję za propozycje. następnym razem może spróbuję gdzieś indziej:-) ps. nawet guziki tam przyszywają:-) za 1 zł. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: uprałam! IP: *.gtech.com / 192.156.101.* 24.03.05, 10:09 myślimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś