Gość: czarna IP: *.communication.com.pl 29.08.05, 10:06 Witam! Poszukuję sprawdzonej kosmetyczki i fryzjera. Książkowa, Odkryta i bliskie okolice. Zakładów bez liku, ale nie chciałbym wyrzucić ciężko zarobionych pieniążków w błoto.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anaka Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: 80.241.130.* 29.08.05, 19:56 polecam zaklad EVA, ale do jakiej ulicy nalezy to niestety nie wiem. Znajduje sie na tylach pierwszego przystanku po petli autobusowej, obok sklepu Zabka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: 213.241.2.* 29.08.05, 20:59 Ja wolę IWĘ (IWA) też niedaleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.communication.com.pl 31.08.05, 09:41 Dzięki kobietki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbq Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 20:37 a ja polecam najnowszy nabytek Książkowej - Studio Fryzur Sylwii Przeździeckiej, od strony osiedla. Jest to salon Welli, młode fajne fryzjerki (szególnie Paulina), nowe trendy, pewna ręka, ceny umiarkowane jak na Wawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ika_25 Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer 04.11.05, 14:48 ja rowniez polecam pania pauline ze studia fryzur na ksiazkowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weatherynarz Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.crowley.pl 05.11.05, 13:17 Czy Paulina strzyże takze facetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:18 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziubas Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.spray.net.pl 31.08.05, 17:19 bylam w Iwie cena=jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.communication.com.pl 03.09.05, 11:25 Niebardzo rozumiem? Cena=jakość ? jest tanio? drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziubas Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.spray.net.pl 03.09.05, 20:32 nawet tanio oi ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 03.11.05, 10:36 a gdzie jest ta iwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc ceny w Eva IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.11.05, 13:54 a ile kosztuje w evie strzyżenie, malowanie, oczyszczanie twarzy i pazurki, może mi ktoś powiedzieć?i czy długo wcześniej trzeba się umawiać czy przyjmują "od reki" , z góry dzięki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amulecik Re: ceny w Eva IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 21:06 Polecam salon na Ciołkosza miła i dobra obsługa oraz niskie ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: ceny w Eva IP: *.aster.pl 20.11.05, 17:41 ja tam nie polecam "Ewy".. bylam tam ostatnio na strzyzenie+czesanie. Pani ktora mnie strzygla wykonywala swa praca jakby od niechcenia i radzila,zebym zrobila sobie balejaz-nie dosc ze mam czarne wlosy to jeszcze falujace wiec ciekawa jestem jak ona sobie to wyobrazala?? Odpowiedz Link Zgłoś