Dodaj do ulubionych

Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer

IP: *.communication.com.pl 29.08.05, 10:06
Witam! Poszukuję sprawdzonej kosmetyczki i fryzjera. Książkowa, Odkryta i
bliskie okolice. Zakładów bez liku, ale nie chciałbym wyrzucić ciężko
zarobionych pieniążków w błoto.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: anaka Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: 80.241.130.* 29.08.05, 19:56
      polecam zaklad EVA, ale do jakiej ulicy nalezy to niestety nie wiem. Znajduje
      sie na tylach pierwszego przystanku po petli autobusowej, obok sklepu Zabka
      • Gość: mycha Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: 213.241.2.* 29.08.05, 20:59
        Ja wolę IWĘ (IWA) też niedaleko :)
        • Gość: czarna Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.communication.com.pl 31.08.05, 09:41
          Dzięki kobietki! :)
          • Gość: qbq Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.05, 20:37
            a ja polecam najnowszy nabytek Książkowej - Studio Fryzur Sylwii
            Przeździeckiej, od strony osiedla. Jest to salon Welli, młode fajne fryzjerki
            (szególnie Paulina), nowe trendy, pewna ręka, ceny umiarkowane jak na Wawę.
            • ika_25 Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer 04.11.05, 14:48
              ja rowniez polecam pania pauline ze studia fryzur na ksiazkowej
              • Gość: weatherynarz Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.crowley.pl 05.11.05, 13:17
                Czy Paulina strzyże takze facetów ?
            • Gość: ja Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:18
              popieram
    • Gość: ziubas Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.spray.net.pl 31.08.05, 17:19
      bylam w Iwie
      cena=jakosc
      • Gość: Czarna Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.communication.com.pl 03.09.05, 11:25
        Niebardzo rozumiem? Cena=jakość ? jest tanio? drogo?
    • Gość: ziubas Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.spray.net.pl 03.09.05, 20:32
      nawet tanio oi ok
      • Gość: ania Re: Tarchomin - kosmetyczka, fryzjer IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 03.11.05, 10:36
        a gdzie jest ta iwa?
        • Gość: cc ceny w Eva IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.11.05, 13:54
          a ile kosztuje w evie strzyżenie, malowanie, oczyszczanie twarzy i pazurki,
          może mi ktoś powiedzieć?i czy długo wcześniej trzeba się umawiać czy
          przyjmują "od reki" ,
          z góry dzięki za pomoc
          • Gość: Amulecik Re: ceny w Eva IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 21:06
            Polecam salon na Ciołkosza miła i dobra obsługa oraz niskie ceny
            • Gość: ff Re: ceny w Eva IP: *.aster.pl 20.11.05, 17:41
              ja tam nie polecam "Ewy".. bylam tam ostatnio na strzyzenie+czesanie. Pani
              ktora mnie strzygla wykonywala swa praca jakby od niechcenia i radzila,zebym
              zrobila sobie balejaz-nie dosc ze mam czarne wlosy to jeszcze falujace wiec
              ciekawa jestem jak ona sobie to wyobrazala??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka