tommy2222 08.10.05, 15:26 Noszę się z zamiarem otworzenia kawiarenki takego małego fajnego lokalu gdzie moznaby było pogadac przy piwku lub kawie co Wy na to ?? Chodzi mi o lokal w Budynku przy Ceramicznej ?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Kawiarenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 16:07 gdzie jest CERAMICZNA? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawiarenka 08.10.05, 17:06 Gość portalu: mm napisał(a): > gdzie jest CERAMICZNA? Plan miasta kosztuje 5,90 zł. - czy to duzo dla Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kawiarenka IP: *.aster.pl 08.10.05, 17:18 aleś mu podpowiedział.......zawsze sloogi do usług,kiedys w moim poście pytałes gdzie jest Zozola Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kawiarenka 08.10.05, 17:25 Gość portalu: Yavrum napisał(a): > aleś mu podpowiedział.......zawsze sloogi do usług,kiedys w moim poście pytałes gdzie jest Zozola Zozoli na planie nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kawiarenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 18:01 widze ozywienie w opscie a za odp.{dziekuje} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kawiarenka IP: *.aster.pl 08.10.05, 19:37 co z tego że nie ma ale jak widze Ty wszystko wiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yavrum Re: Kawiarenka IP: *.aster.pl 08.10.05, 19:38 Ceramiczna odchodzi od Millenijnej :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kawiarenka IP: *.atman.pl / *.atman.pl 10.10.05, 09:37 Ja jestem za! Mieszkam na Milenijnej i byloby super gdybys otworzyl na Ceramicznej jakąś fajną , przytulną kawiarenkę z dobrą kawką , jakimś pysznym ciastem a moze i z jakims jedzonkiem. Wazny bylby dla mnie wystroj i muzyka, ogolnie klimat tego miejsca. Chociaz skoro w tej okolicy nie ma zadnych miejsc gdzie mozna pojsc posiedziec to kazda kawiarnia bylaby chyba wskazana. Odpowiedz Link Zgłoś