nossidar 28.11.05, 20:56 Cześć, czy ktoś z Was zdecydował sie na pomieszczenie?? Jak macie zamiar je zagospodarowac?? jeżeli można spytać ? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela_waw1 Re: pomieszczenie gospodarcze 28.11.05, 21:02 Ja jeszcze sie nie zdecydowałam.... Gdzie ma być to pomieszczenie i jak duże ono ma być? Odpowiedz Link Zgłoś
malkos_i_chrostula Re: pomieszczenie gospodarcze 28.11.05, 21:07 na kazdym pietrze jest jedno male pomieszczenie za okolo 4000 zl Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: pomieszczenie gospodarcze 28.11.05, 21:13 Tych pomieszczeń jest kilka, sama nie wiem ile dokładnie. Jedno pom. gosp. ma 3,3 m2 i kosztuje 4,815 pln. Jak wejdziesz na strone Janpula to takie malutkie trojkąciki widnieją zaraz przy schodach. I to sa pomieszczenia gospodarcze. My sie zdecydowalismy na pom. gosp. Jest zaraz obok naszego mieszkania i na pewno sie przyda. Zrobię tam sobie zrobię biblioteczkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
bodziach Re: pomieszczenie gospodarcze 29.11.05, 08:59 A nie ma pomieszczeń gosp. na poziomie garażu? Odpowiedz Link Zgłoś
zzbryczek Re: pomieszczenie gospodarcze 29.11.05, 09:05 My mamy na pozimie garaży kom. lukatorską 2,5m2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
bodziach Re: pomieszczenie gospodarcze 29.11.05, 11:00 Świetnie, bo już myślałem, że coś mi się pokręciło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jakaj Re: pomieszczenie gospodarcze 29.11.05, 11:57 Ja sobie wziąłem takie pomieszczenie na poziomie garażu: będę tam trzymał pudła od sprzętu hi-fi oraz moje dwa kółka :) A jak mi będzie przeszkadzało jakieś hałasujące dziecko... to też pomyślę nad wygospodarowaniem tam dla niego miejsca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ettore_ukp Re: pomieszczenie gospodarcze 29.11.05, 13:36 Mam wrażenie, że trzymanie rowerów w piwnicach przy garażach może być cokolwiek ryzykowne ;) - ja się chyba na to nie zdecyduję... Odpowiedz Link Zgłoś
jakaj Re: pomieszczenie gospodarcze 01.12.05, 16:30 Trzeba zrobić tak jak jest gdzie indziej : za rzeczy ukradzione z terenu naszej posesji - odpowiada ochrona. Niech się ubezpieczą i już :) Odpowiedz Link Zgłoś
renay Re: pomieszczenie gospodarcze 02.12.05, 15:35 A ja sądziłam,że będzie tak bezpiecznie i przyjemnie. Ludzie na poziomie, którzy szanują cudzą własność i wspólną oczywiście. Czyżby miało być inaczej ? Ja chcę wreszcie trzymać rower w piwnicy nie martwiąc się o niego i zakładam,że tak będzie. rena Odpowiedz Link Zgłoś
ettore_ukp Re: pomieszczenie gospodarcze 02.12.05, 22:51 No chodzi mi o "gości" z zewnątrz, a nie mieszkańców :D Na nowych osiedlach złodziejstwo kwitnie na potęgę, zwłaszcza na parkingach podziemnych. Także radze się do tego psychicznie przygotować... :] Odpowiedz Link Zgłoś
malkos_i_chrostula Re: pomieszczenie gospodarcze 02.12.05, 23:36 to moze wprowadzimy karty mieszkancow ? co wy na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
ettore_ukp Re: pomieszczenie gospodarcze 03.12.05, 13:46 Ja bym raczej proponował kamery na parkingu podziemnym z dobrym monitoringiem. Nie znam się na tym, ale marzę o sytuacji, w której nie będę musiał wyciągać radia na noc z samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ettore_ukp Re: pomieszczenie gospodarcze 05.12.05, 20:16 Aha :D, sugerujesz, że to mrzonka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tm_b3 Re: pomieszczenie gospodarcze 30.11.05, 13:16 Moja biedna Ala :( , jakaj sąsiedzie, przemyśl to jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
jakaj Re: pomieszczenie gospodarcze 01.12.05, 16:37 Hihi... żartowałem. Ala będzie się mogła wydzierać ile wlezie :) A tak z drugiej strony : przecież musi być w bloku jakiś sąsiad zakała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: pomieszczenie gospodarcze 02.12.05, 12:46 nie bedzie zadnej zakaly!!!! zrozumiano !!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
radkoff Re: pomieszczenie gospodarcze 03.12.05, 13:45 kaj- obiecałem, że nie będę już odpisywał oskarowi w wiadomo którym wątku, więc tu w tym miejscu chcę Ci powiedzieć, że jesteś wielki! Ten tekst o skodzie Favorit był genialny :) Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
jakaj Re: pomieszczenie gospodarcze 03.12.05, 15:39 A dziękuję! Miałem w zasadzie nic tam nie pisać, bo na mnie takie teksty w ogóle nie robią wrażenia. Tym bardziej pisane przez kogoś obcego. A że wczoraj wróciłem z imprezy na lekkim rauszu, to się zapomniałem ;) A wracając do piwnicy: tam musi być bezpiecznie i basta! To chyba będzie temat do rozmów z firmą, która będzie ochraniać nasze kameralne osiedle? :) Odpowiedz Link Zgłoś
malkos_i_chrostula Re: pomieszczenie gospodarcze 03.12.05, 21:11 Podtrzymuje to trzeba gdzies zapisac. Bezpieczna piwnica i garaz to jest to. Co do monitoringu to niekiedy firmom ochroniarskim nawet sie nie chce spojrzeec na monitory :( Odpowiedz Link Zgłoś