nossidar 30.11.05, 15:24 Co Wy na to, ze ich w kuchni zabraknie??? A za parapet w kuchni trzeba zaplacic, jezeli ktos sobie zyczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela_waw1 Re: parapety :)))) 30.11.05, 15:57 Elo, przyznam szczerze, że nie bardzo wiem o co chodzi z tymi parapetami? Dostałam maila i ...czy jakbym sie decydowała na parapety to musze dodatkowo zapłacić? Czy sa w standardzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bodziach Re: parapety :)))) 30.11.05, 16:16 Są w standardzie (oprócz tego w kuchni - o czym mowa w mailu). Chodzi o to, że można z nich zrezygnować. Ja w umowie miałem, że mogę zrezygnować w ciągu 14 dni od jej podpisania i wtedy dostanę zwrot kasy za parapety, co w tym terminie zrobiłem. Nie wiem, czy dla tych którzy podpisali umowę ponad 14 dni temu jest nadal to możliwe - pewnie lepiej się dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: parapety :)))) 30.11.05, 16:49 MASZ PARAPETY TYLKO W POKOJACH JAK CHCESZ W KUCHNI - MUSISZ ZAPLACIC. MOZESZ TEZ ZREZYGNOWAC ZE WSZYSTKICH PARAPETOW, ALE NIE WIEM CZY ODDAJA ROZNICE. Odpowiedz Link Zgłoś
malkos_i_chrostula Re: parapety :)))) 01.12.05, 19:46 I jak z tymi parapetami? Jakie podjeliscie decyzje? Odpowiedz Link Zgłoś
zzbryczek Re: parapety :)))) 02.12.05, 10:51 Co do parapetów to moim zdaniem są to parapety z konglomeratu "Bottcino", koszt 1m2 to około 350zł + 30-40zł montaż. Czyli dla mieszkania 52,2m2 czyli takiego jak moje :) było by 3 parapety czyli około 790zł. PYTANIE: Ciekawe ile zwracałby inwestor w przypadku rezygnacji z montazu parapetów. Dla zmieniających parapety na inne: Granitowe - 400-500zł/m2 + montaż Naturalny Marmur - 400-600złm2 + montaż Odpowiedz Link Zgłoś
mikwoz1980 Re: parapety :)))) 02.12.05, 17:49 Parapety wydaja sie byc ok, tylko szkoda, ze nie mozna wybrac koloru. dodam, ze proponowane nie sa biale. Ja sie jednak mimo wszystko na nie zdecydowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar Re: parapety :)))) 02.12.05, 20:09 jezeli chodzi o kolor, to, jak to pani z janpula okresila : "podchodzi pod beż". Odpowiedz Link Zgłoś