Dodaj do ulubionych

Praskie księstwo PiS

• alistair-p Re: Praskie księstwo PiS 18.04.06, 11:46
      achtung-baby napisał:

> Kurde,
      > kto mi pomoże wywalić te chore kaczory z kraju :[
      ================================
      Zadeklarowałem pomoc,ale mój post gdzies przepadł!!!
    • Gość: BrudnaPolskaSwinia Re: Praskie księstwo PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 11:59
      Wywalic kaczory z kraju???Mieliscie niedawno wysmienita okazje przy
      urnach,dlaczego nie skorzystaliscie?Zapytajcie samych siebie!!!!
      • Gość: Victorious PiS tylko PiS! Wygramy znowu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:29
    • Gość: Kaczor głupek Re: Praskie księstwo PiS IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.06, 12:01
      Wysadzic kaczory razem z PISem
      • Gość: zibi1010 Jacy oni wszyscy Prawi,a jacy przy tym Sprawiedliw IP: *.asta-net.com.pl 18.04.06, 12:04
    • Gość: Kto wreszcie.. Re: Praskie księstwo PiS IP: *.iteam.pl 18.04.06, 12:03
      pozamiata te układy i układziki!
    • Gość: bydle Re: Praskie księstwo PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:04
      nareszcie jest normalnie w neoPEERELU, żadne tam Prawo i Sprawiedliwość
    • Gość: jepus Edytko?!!! IP: *.outsourcing.atman.pl 18.04.06, 12:10
      Edytko, czy nie jest ci wstyd?
    • mln79 Socjalistyczna patologia 18.04.06, 12:11
      Nieważne PiS czy inna partia. Póki będą istniały mieszkania komunalne, będzie
      patologia. Trzeba zlikwidować ten relikt PRL-u. Tzn. jak ktoś mieszka, to niech
      mieszka, ale mieszkań które się zwalniają nie przydzielać innym, tylko
      sprzedawać na wolnym rynku.
      • Gość: dodajmy Re: Socjalistyczna patologia rodem z PZPR. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:30
    • winka53 Re: Praskie księstwo PiS 18.04.06, 12:11
      <SYFFFFFFFFFFFFFFFF..z malaria..ta POLSKA...
    • Gość: Filip Re: Praskie księstwo PiS IP: *.chello.pl 18.04.06, 12:16
      Prawo i Sprawiedliowsc ? hahahahaha Wolne zarty ... :)
    • Gość: Elzbieta Re: Praskie księstwo PiS IP: 212.122.215.* 18.04.06, 12:20
      Praca dla emeryta za 7 tys zl.poza tym dieta radnego.Jako radny ma chyba dosc
      pracy ? Chyba,ze jest to praca bez angazowania sie ( praca z pozoru).A moze by
      to tak w kraju ujednolicic.Pochodze z woj.kujawsko-pomorskiego,dzie nie wolno
      zatrudniac emerytow.A ja ma mala emeryture,jestem specjalista wysokiej klasy-
      logopeda ze specjalizacja i nie moge w wojewodztwie pracowac -no coz nie jestem
      radna na dodatek z PiS ....Prawo i Sprawiedliwosc(nazwa mowi sama za siebie)
    • warzaw_bike_killerz Czy ktos kiedys slyszal o posadzonym urzedniku? 18.04.06, 12:22
      Do wiezienia na dlugoletnie praktyki? Oto cale Prawe i Sprawiedliwe rzadzenie.
      Tuz pod okiem prezydenta. My sobie tu pokrzyczymy, a karawany beda isc dalej.
      Razem z prokuratura, razem z sadami i z cala skoligacona, oczyszczona z ukladow
      banda rozwodnikow, malzonkow, dzieci... potem rozejdzie sie na wujkow, babcie i
      dalszych krewnych..

Macki ukladu sa wszedzie. Sa tylko dwie osoby spoza ukladu i jedna skazana przez
      uklad, ale oczyszczona przez jedna z dwoch osob spoza ukladu.
      • Gość: niezatapialni... O wielu, głównie z SLD i UD/UW/PO. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:29
    • zgodnik1 gdzie Galba, tales1..i inni PISokomuniści? 18.04.06, 12:23
      zawsze mają tyle do opowiadania pierdół!..
    • Gość: bezpartyjny idą do władzy po kase i profity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:24
      kiedy ludzie wreszcie dojrzą, ze nie należy wybierać biedaków i nieudaczników ,
      którzy niczego nie siagnęli w swoim życiu i rwą się do władzy aby dorobić się
      • Gość: niezatapialni... Czyżby "bezpartyjny frachtowiec" z UD? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:28
    • pompompom Re: Praskie księstwo PiS 18.04.06, 12:30
      Mam propozycję. Otóż w jeden z gazet przeczytałam, że królowa Elzbieta II
      będzie miała niedługo 80 urodziny i różne głowy państw myślą co jej dać w
      prezencie, bo królowa ma juz prawie wszystko. Słonia i pieski, samochody i inne
      dobra. A może od nas dać jej Kaczki, bo Kaczek-Bliźniaków chyba jeszcze nie ma.
      Możemy dorzucic jeszcze Leppera i Giertycha.
    • Gość: aw Re: Praskie księstwo PiS IP: *.solidex.com.pl / *.solidex.com.pl 18.04.06, 12:31
      Nic mnie już nie zdziwi! Kradli, kradną i będą kraść... Czy mówią, że są po
      prawej czy po lewej stronie! Nie ma to znaczenia. ZŁODZIEJE, ot co! Dorwali się
      do władzy i do żłobu a wycierają sobie gęby hasłami o naprawieniu Polski!
      Typowe!
    • grzegorz.gajowniczek i tak im nic nie zrobią! 18.04.06, 12:34
      i po co o tym piszecie?
      i tak nikomu włos z głowy nie spadnie! najwyżej będą sie lepiej pilnować
    • Gość: FreakyMisfit Re: Praskie księstwo PiS IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.04.06, 12:35
      Czy kogoś to w ogóle dziwi? Mnie niespecjalnie...
    • Gość: Zbynek PiS spadkobierca tradycji BKO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:35
      Czy ktoś pamięta, co to było BKO? Nie, nie PKO, ale BKO!
      No, swego czasu, kiedy polskie oszczędności zżerała hiperinflacja, a PKO, jako
      bank państwowy zapewniał tylko stopnienie oszczędności w błyskawicznym tempie,
      na rynku bankowym pojawił się nowy podmiot: Bezpieczna Kasa Oszczędności.
      Oferował nie tylko uchronienie uciułanego grosza przed inflacją, ale niewielki
      procent in plus. Pamiętam kolejkę setek osób stojących na Marszałkowskiej do
      kantoru BKO. Dzień w dzień. Pan Grobelny (bo on był szefem tego
      przedsięwzięcia) zgarnął miliardy, może i setki miliardów ówczesnych złotych
      i... zniknął.
      W czasie niepewnym zmajstruj sobie chorągiewkę z hasłem przeciw największym
      strapieniom społeczeństwa, by cię pokochano.
      Deprawacja, korupcja, nepotyzm, kumoterstwo? Pytamy szefa kampanii promocji
      politycznej (a w gruncie rzeczy reklamy, marketingu) - jaki szyld winna mieć
      firma, która obieca radykalne odszczurzenie Państwa? No - powiada z sążnistym
      namysłem - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ !
      Ten sam trik marketingowy - BKO i PiS.
    • towarzysz7 Re: Praskie księstwo PiS 18.04.06, 12:37
      GW jest tak pełna nienawiści, aż się krzusi. Rozmumiem że obiektywizm Gazety
      Wyborczej nie dotyczny, chociaż powstała z nadania "Solidarności" i zapewne na
      początku przez nią byłą wspierana wszelkimi sposobami jak również przez ludzi
      Solidarności", którzy wówczas napewno nie kierowali się nianawiścią i
      nawoływaniem do niej.
      GW manipuluje zręcznie półprawdami i bez względu co druga stona ma do
      powiedzenia i tak skomentuje tendencyjnie po swojemu. Poziom dziennikarzy GW,
      co do obietywizmy i rzetelności informacji, budzie moje poważne wątpliwości i
      obawy. W moim przekonaiu GW przekroczyła rubikon uczciwości czy obiektywności
      dziennikarskiej i ewidentnie widać że głównie nakierowana jest na dezawuowanie
      wszystkiego co nie w interesie jej grupy politycznej.To jest bardzo smutne!
      • klef Re: Praskie księstwo PiS 18.04.06, 12:56
        smutne to jest to towarzyszu 7 ze musze znosic takie rzady choc nie dalam im
        uprawniwen na to bo nie glosowalam na nich ,smutne jest rowniez to ze tak do
        konca wierzysz w slowo pisane nie potrzeba czytac gazety zeby "widziec wiedziec
        i czuc"ze jest zle .Piszesz ze gazeta az kipi od nienawisci a z jaka
        nienawiscia od samego poczatku PiS przeprowadza te swoje oczyszczajace akcje
        ktore oprocz obciazania podatnika nie zmienia nicbo te akcje sa p[otrzebne do
        wygranania konkretnych spraw a nie po to aby odkryc prawde ,smutne na koniec
        jest to jest to ze jak mozna "rozliczac " innych majac nie do konca czyste rece
        mnie to juz rece opadly .
    • Gość: daro tanie panstwo wg pisuarow :))) IP: *.mentorg.com 18.04.06, 12:38
      czyli ciemna masa robi na TANIE mieszkania i samochody pisiorow ROTFL
      eh to na pewno uklad - te zle pismaki, a co to nie mozna zarabiac kilku tysiecy
      za siedzenie na dupie majac zerowe kompetencje???
      • Gość: Zwyciężymy! PiS tylko PiS! Wygramy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 15:43
    • Gość: ukladny Kaczy uklad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 12:57
      No i coraz bardziej wiadomo o jakim to "ukladzie" mowia kaczory.
    • Gość: nastromo1 Re: Praskie księstwo PiS IP: *.range86-138.btcentralplus.com 18.04.06, 13:18
      jakos o przekretach piskorskiego i innych kolesi z po nie tylko w warszawie sie
      juz nie pamieta? gratulacje dla gazety. juz osiagneliscie poziom trybuny.
      ciekawe kiedy gazeta Nie bedzie miala w was konkurencje?
    • pdezakowski Re: Praskie księstwo PiS 18.04.06, 13:20
      SLD bis.
    • Gość: KRólik roger Re: Praskie księstwo PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 13:21
      na hak huja i powiesic go na ratuszu...je..e małpy...ach mnie t wkurza,... no
      chyba że wyborcza kłamie...nikomu już nie mozna zaufac,,,
    • Gość: Cynik Ile jeszcze tego prawa i sprawiedliwości ?!! IP: *.chello.pl 18.04.06, 13:24
      To tylko część tej góry lodowej i dobrze by było, aby dziennikarze tym się
      zajęli. Działacze i politycy często buzie mają pełne ideałów dla maluczkich, a
      rzeczywistość skrzeczy. Cóż się dziwić, jeżeli do władzy dopuszcza się ludzi
      karanych w przeszłości, a i obecnie niezbyt czystych moralnie. Byle tylko stołki
      zachować. W Szczecinie szefem Izby Skarbowej jest też specjalista od historii i
      archiwów, i to przysłany aż z Poznania. Takich, to nasz Uniwersytet też
      produkuje na pęczki. Fachowość ?! Nie pozostało "podwiązywanie się" pod partie i
      robienie świństw. Byle przed końcem kadencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka