Dodaj do ulubionych

Lelu - czas ożywić to forum.

26.12.02, 14:00
Ponieważ jedni dobrowolnie i inni z przymusu opuściliśmy pewne forum, może
czas ożywić to forum, aby równie zmurszałym się nie stało.
Co Ty na to?
A moze jeszcze ktoś do nas dokoptuje?
Obiecuję powstrzymać się od złośliwości i być grzecznym. (o ile mnie ktoś nie
sprowokuje :)
Obserwuj wątek
    • chaladia Re: Lelu - czas ożywić to forum. 26.12.02, 14:35
      Jak mróz trochę odpuści, to proponuję wyprawę na prawdziwe (nie wirtualne)
      pierogi. Tyle, że trzeba to zrobić w sobotę, bo w niedzielę pierogów nie ma.
      Do pierogów jeszcze barszczyk.
      Z rzeczy dobrych jest tam jeszcze razowiec ze smalcem domowym (baardzo dobry z
      piwkiem).
    • palker Re: Lelu - czas ożywić to forum. 26.12.02, 15:14
      No, skoro Wy we dwóch, to ja się nie wtrącam:-)
      • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 26.12.02, 16:33
        Ależ wtrąć się - bez Ciebie to forum nie jest przecież kompletne - chyba nie
        muszę Ci tego pisać.
      • chaladia Re: Lelu - czas ożywić to forum. 26.12.02, 18:03
        Palkerze, ja zupełnie poważnie zgłaszałem powyższą propozycję.
        I dla Ciebie i dla Muhy też - jeśli będzie się chciała socjalizować z wapnem.
        Jak się troszkę cieplej zrobi, można by zrobić rajd pieszy of Grabiny do
        Głogów. To ledwo 6 km po bardzo pieknej trasie. A jak ktoś chce, to można by na
        łyżwach - wyjdzie szybciej. Ja niestety łyżew nie mam i przez ostatnie 30 lat
        chyba zapomniałem, jak się jeździ.
    • lelu Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 10:46
      Jestem gotów na wszystko. Stos na którym mnie spalono już przestygł. Mogę więc
      wyruszać dalej.
      25.12 przejeżdżałem przez Grabinę, tą drogą od lasu, od Stanisławowa. Masz
      Chaladio szczęście, że nie wiedziałem, czy jesteś po lewej, czy po prawej
      stronie. Miałbyś przy stole dwojkę zbłąkanych wędrowców.
      Wpisuję się do karneciku w sprawie chleba ze smalcem + piwo.
      • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 11:03
        lelu napisał:

> Jestem gotów na wszystko. Stos na którym mnie spalono już przestygł. Mogę
        więc wyruszać dalej.

Rozumiem, że łzy obeschły również; a zatem czas z nich wyżąć skarpetki i brać
        się za klawiaturę.
        p.s. musiałeś zachowywać się tam, skąd wyleciałeś mało chwalebnie :)
        • lelu Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 14:18
          Bez komentarza.
          • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 14:21
            Czemu bez komentarza?
            Twoje komentarze są bardzo celne.
            • lelu Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 14:31
              Czytaleś coś o inkwizycji?
              • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 14:38
                Czytałem - ponoć jestem szpiegiem i donosicielem.
                Usycham stopniowo :)
                Ale, podobno czarną flagę chciałeś na bramie wywiesić?
                • lelu Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 19:01
                  Nie wciągaj mnie w pułapkę, skąd wyjścia nie ma.
                  • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 27.12.02, 22:10
                    Zawsze jest wyjście - bierzesz szpadelek i kopiesz pod murem, który Cię otacza.
                    Wiem, wiem, nie chcesz się narażać - szanuję to, wszak, może jeszcze kiedyś TAM
                    powrócisz?
                    Któż to wie, chyba tylko jedna osoba.
                    • lelu Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 18:38
                      Nie. Tam napewno już nie powrócę. Rownież dlatego, że nie chcę. Byłem tam na
                      własną prośbę. Nikt mnie tam siłą nie ściągnął. To muszę i chce uszanować.
                      Sposób i powód dla jakiego odebrano mi dostęp, jest dla mnie nie do
                      zaakceptowania. Stąd jak na wstępie.
                      • 0k0 Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 20:23
                        lelu napisał:

> Sposób i powód dla jakiego odebrano mi dostęp, jest dla mnie nie do
                        > zaakceptowania. Stąd jak na wstępie.

Na moje oko masz komu podziękować.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=3994511&a=4051272
                        • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 21:32
                          Na moje 0k0 znam tylko jedną osobę bywającą na forum Targówek, która
                          specjalizuje się we wklejaniu linków.
                          Ale, aby było miło - zachowam tą wiedzę dla siebie.
                          • 0k0 Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 22:01
                            sloggi napisał:

> Na moje 0k0 znam tylko jedną osobę bywającą na forum Targówek, która
                            > specjalizuje się we wklejaniu linków.
                            > Ale, aby było miło - zachowam tą wiedzę dla siebie.

Na moje oko, mylisz się jak zwykle - ale niech tam ci będzie miło:-))
                            • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 22:45
                              Na moje 0k0 są na forum osoby piszące w sposób tak charakterystyczny - że
                              pomylić (po 1,5 roku czytania) się nie sposób.
                              • 0k0 Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 23:06
                                sloggi napisał:

> Na moje 0k0 są na forum osoby piszące w sposób tak charakterystyczny - że
                                > pomylić (po 1,5 roku czytania) się nie sposób.

Na moje oko, kolejny błąd
                                • zdzicha Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 23:09
                                  A na moje oko, co prawda nie najpiękniejsze na portalu, 0k0 nie miało jeszcze
                                  nic rzeczowego do powiedzenia. Czyżby 0k0 nie potrafiło?
                                  • 0k0 Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 23:15
                                    zdzicha napisała:

> A na moje oko, co prawda nie najpiękniejsze na portalu, 0k0 nie miało jeszcze
                                    > nic rzeczowego do powiedzenia. Czyżby 0k0 nie potrafiło?

Na moje oko, wyraziło swoją opinię - krótko i rzeczowo
                                    • zdzicha Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 23:28
                                      0k0 napisał:

> Na moje oko, wyraziło swoją opinię - krótko i rzeczowo

Czy zatem 0k0 byłoby uprzejme od dziś do odwołania wyrażać swoje opinie li i
                                      jedynie na swoje oko, zamiast publicznie?
                                      • 0k0 Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 23:39
                                        zdzicha napisała:

> 0k0 napisał:
                                        >
                                        > > Na moje oko, wyraziło swoją opinię - krótko i rzeczowo
                                        >
                                        > Czy zatem 0k0 byłoby uprzejme od dziś do odwołania wyrażać swoje opinie li i
                                        > jedynie na swoje oko, zamiast publicznie?
                                        >
                                        >
                                        Na moje oko jest to forum ogólnodostępne i jak każdy inny mam prawo wyrażać tu
                                        swoje opinie. Prośba twoja zostaje zatem grzecznie acz stanowczo odrzucona.
                                        • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 00:15
                                          0k0 napisał:

> zdzicha napisała:
                                          >
                                          > > 0k0 napisał:
                                          > >
                                          > > > Na moje oko, wyraziło swoją opinię - krótko i rzeczowo
                                          > >
                                          > > Czy zatem 0k0 byłoby uprzejme od dziś do odwołania wyrażać swoje opinie li
                                          > i
                                          > > jedynie na swoje oko, zamiast publicznie?
                                          > >
                                          > >
                                          > Na moje oko jest to forum ogólnodostępne i jak każdy inny mam prawo wyrażać
                                          tu
                                          > swoje opinie. Prośba twoja zostaje zatem grzecznie acz stanowczo odrzucona.

A można zadać pytanie?
                                          Czemu pod nickiem 0k0 umieszczane są tylko komentarze do określonych wypowiedzi
                                          i to określonych forumowiczów?
                        • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 00:17
                          0k0 napisał:

> lelu napisał:
                          >
                          > > Sposób i powód dla jakiego odebrano mi dostęp, jest dla mnie nie do
                          > > zaakceptowania. Stąd jak na wstępie.
                          >
                          > Na moje oko masz komu podziękować.
                          >
                          > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                          f=299&w=3994511&a
                          > =4051272"target="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?
                          f=299&w=
                          > 3994511&a=4051272</a>

Myślę, że 0k0 wymieniło tylko jedną z kilku niewinnych osób, które opuściły
                          wspomniane miejsce bez słowa wytłumaczenia.
                          A czytanie pewnego forum przebiega bez dalszych przeszkód.
                      • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 00:18
                        lelu napisał:

> Nie. Tam napewno już nie powrócę. Rownież dlatego, że nie chcę. Byłem tam na
                        > własną prośbę. Nikt mnie tam siłą nie ściągnął. To muszę i chce uszanować.
                        > Sposób i powód dla jakiego odebrano mi dostęp, jest dla mnie nie do
                        > zaakceptowania. Stąd jak na wstępie.

Trzeba będzie Cię jakoś pocieszyć.
    • matmi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 22:47
      rozwiajmy!!! można się dosiąść
      • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 22:49
        To nie pewne forum prywatne - miejsca nie są numerowane, dla każdego jest
        miejsce - proszę Cię bardzo.
        • matmi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 28.12.02, 22:55
          :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • lelu Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 11:44
      Tytułowy cel został osiągnięty. Forum Targówek się ożywiło. Z tego co się
      zorientowałem, historia się powtórzyła. Herod wymordował niewinne dziciątka,
      Mesjasz jednak przeżył. Cóż to jednak za pocieszenie dla dzieciątek.
      PS. do 0k0.
      Ze zlinkowanego listu Sloggiego, wcale nie wynika, skąd czerpie on swoją
      wiedzę. Po raz trzysta osiemdziesiąty drugi zapewniam, że oni ja, ani nikt z
      moich bliskich, nie jest jego Stirlitzem. Nie Sloggiemu więc zawdzięczam
      utratę honoru.
      • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 15:38
        Tym bardziej, że zarówno Lelu, jak i inni wyrzuceni nie maja z tym nic
        wspólnego.
        • beata_ Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 16:00
          sloggi napisał:

> Tym bardziej, że zarówno Lelu, jak i inni wyrzuceni nie maja z tym nic
          > wspólnego.

Tym bardziej powinni ci podziękować.
          Wesołych (po)Świąt!
          • sloggi Re: Lelu - czas ożywić to forum. 29.12.02, 23:16
            beata_ napisała:

> sloggi napisał:
            >
            > > Tym bardziej, że zarówno Lelu, jak i inni wyrzuceni nie maja z tym nic
            > > wspólnego.
            >
            > Tym bardziej powinni ci podziękować.
            > Wesołych (po)Świąt!
            Witam najpiękniejsze oczy portalu.
            A dlaczego akurat mi - w tym teatrzyku ktoś inny pociąga za sznurki.
            • zdzicha Re: Lelu - czas ożywić to forum. 30.12.02, 12:21
              A mnie interesuje, co będzie, jak się w końcu okaże, że od samej M.Z. czerpiemy
              wiadomą wiedzę.
    • lelu Człowiek jest świnią, chociaż nie do końca. 03.01.03, 07:27
      Koło szóstej obserwowałem przez okno, jak jeden pan Fiatem 125p nie mógł ruszyć
      na zalodzonej jezdni. Niebiosa go pokarały, bo często parkowal mi pod oknami,
      zastawiał mi wyjazd. Z samochodu wyciekało paliwo. Dano mi satysfakcję. Byłem
      świnią, chociaz nie do końca. Stałem w oknie tylko w gaciach- nie mogłem mu
      pomóc.
      • sloggi Re: Człowiek jest świnią, chociaż nie do końca. 03.01.03, 08:30
        Sugerujesz, że bez gaci byłbyś pomocniejszy?
      • lelu I świnia bywa człowiekiem, chociaż nie do końca. 03.01.03, 09:06
        W końcu i ja założyłem gacie- musiałem wyjść do pracy. Pomogłem biednemu
        kierowcy w Fiacie 125p. Ta świnia, czyli ja, okazała się jednak człowiekiem,
        chociaż nie do końca. Panu bez mojej pomocy udało się przejechać 5 m, akurat
        tyle, aby zastawić mi wyjazd. Musiałem się uczłowieczyć, nie wyjechałbym sam.
        • sloggi Re: I świnia bywa człowiekiem, chociaż nie do koń 03.01.03, 09:19
          lelu napisał:

> W końcu i ja założyłem gacie.....

No, tym zdaniem mnie uspokoiłeś.
          • lelu Re: I świnia bywa człowiekiem, chociaż nie do koń 03.01.03, 10:19
            W zasadzie na zaczepki nie odpowiadam, ale czego się nie robi dla osoby młodej,
            wkraczajacej dopiero w wiek dojrzały.
            "Gacie" to pojęcie wieloznaczne. Tu, w pierwszym moim liście oznacza strój
            nocny, zaledwie listek figowy, co w kontekście gołoledzi, całkowicie tłumaczy
            mój brak możliwości pospieszenia z pomocą.
            W liście drugim "gacie", w kontekście tego, że mamy piątek- dzień roboczy i, że
            muszę wyjść do pracy, oznacza coś bardziej eleganckiego, a więc strój roboczy-
            spodnie.
            • sloggi Re: I świnia bywa człowiekiem, chociaż nie do koń 03.01.03, 10:24
              Lelu, zawsze można na Tobie polegać, jak na Zawiszy.
              Różnice w typach gaci podświadomie znałem, ale miło mi usłyszeć ją od Ciebie.
              Biorąc pod uwagę, że my z Bródna byle jakich gaci (niezależnie jakich i jak
              rozumianych) nie zakładamy.
              • lelu Re: I świnia bywa człowiekiem, chociaż nie do koń 03.01.03, 10:28
                NO!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka