Gość: misiek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.06, 19:08 podobno znaleziono zwloki kobiety w lasku brodnowskim, wiek kobiety 35-40 lat byla skrępowana i obnażona, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzyk007 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 02.08.06, 20:15 Widziałem pełno policji i karawan. To jakaś koszmarna historia. Nasz lasek zaczyna mnie napawać strachem... Odpowiedz Link Zgłoś
karen_walker Re: zwloki w lasku Bródnowskim 02.08.06, 20:57 A ja sie go zawsze balem. Za moich czasow wokol lasku byly jeszcze pustki. Jezdzilismy z kumplami tam na rowerach (jak sie mialo 10-12 lat to od MPIKu do lasku to byl ho ho kawal swiata). Nigdy mi sie tam nie podobalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdsoftware Re: zwloki w lasku Bródnowskim IP: *.chello.pl 02.08.06, 21:45 Ja tam kiedyś za młodu tylko widziałem jak w krzakach ( na zwałce ) jakiś gościu no nie wiem jakby to napisać tutaj żeby nie obrazić nikogo ... ale on ewidentnie bawił się swoim małym :) Miałem wtedy może ze 12-13 lat :) pouciekaliśmy z kumplami że aż się za nami kurzyło :D Pozdro !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszeszczep Re: zwloki w lasku Bródnowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:32 do mnie taki typas podszedł w tym samym miejscu jak miałem tyle samo lat i składał propozycję. na szczęście wykazałem sie przytomnością umysłu i mu spierdzieliłem. może to ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
magdak75 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 08.08.06, 22:57 mnie napadnięto w tym lasku, nie byłam sama, byłam z trzema osobami, a ten osobnik i tak sie odważył, nie wiem jakie miał plany, ale moja noga juz tam nie staneła:( akieds jako dziecko zjeżdziłam na rowierze ten lasek wzdłuż i wszerz. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilia21 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 09.08.06, 10:26 Podobno ten temat miał być poruszany w Uwadze, ale nie orientję się, czy już był, czy dopiero będzie. A lasek faktycznie brrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coyoti Re: zwloki w lasku Bródnowskim IP: *.chello.pl 09.08.06, 12:34 Szczerze mowiac duzo zjezdzilem terenow lesnych, ale tylko ten nasz malenki lasek brodnowski napawa mnie lekiem, jak do niego wjezdzam. Ostatnio kreci sie po nim sporo osob w dresikach i to bynajmniej nie sa osoby uprawiajace sport albo zbierajace grzyby... Odpowiedz Link Zgłoś
gajowy771 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 09.08.06, 18:34 trzeba się uzbroić, zgrupować, robić polowania na degenerusów. ten zbok ze zwałki to tam kilka lat dyżurował, zwracał uwagę kaszleniem. ale był nieszkodliwy. znam jeszcze innych świrusów z lasu. też nieszkodliwi. są jeszcze podglądacze, a mają co podglądać, szczególnie wieczorkami. sam kiedyś wdepnąłem dosłownie w parę w trakcie 6/9 prawie na środku ścieżki. właśnie ci z zewnątrz najgorzej szkodzą- dressmani, różne łebki szukające okazji. nie wiem jak rowery, ale kiedyś kroili i to ostro. no cóż, mały las- duża kumulacja cudaków. Odpowiedz Link Zgłoś