Dodaj do ulubionych

zwloki w lasku Bródnowskim

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.08.06, 19:08
podobno znaleziono zwloki kobiety w lasku brodnowskim, wiek kobiety 35-40 lat
byla skrępowana i obnażona,
Obserwuj wątek
    • krzyk007 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 02.08.06, 20:15
      Widziałem pełno policji i karawan.
      To jakaś koszmarna historia. Nasz lasek zaczyna mnie napawać strachem...
      • karen_walker Re: zwloki w lasku Bródnowskim 02.08.06, 20:57
        A ja sie go zawsze balem. Za moich czasow wokol lasku byly jeszcze pustki.
        Jezdzilismy z kumplami tam na rowerach (jak sie mialo 10-12 lat to od MPIKu do
        lasku to byl ho ho kawal swiata). Nigdy mi sie tam nie podobalo.
        • Gość: cdsoftware Re: zwloki w lasku Bródnowskim IP: *.chello.pl 02.08.06, 21:45
          Ja tam kiedyś za młodu tylko widziałem jak w krzakach ( na zwałce ) jakiś gościu
          no nie wiem jakby to napisać tutaj żeby nie obrazić nikogo ... ale on ewidentnie
          bawił się swoim małym :)
          Miałem wtedy może ze 12-13 lat :) pouciekaliśmy z kumplami że aż się za nami
          kurzyło :D

Pozdro !!
          • Gość: pszeszczep Re: zwloki w lasku Bródnowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 22:32
            do mnie taki typas podszedł w tym samym miejscu jak miałem tyle samo lat i składał propozycję. na szczęście wykazałem sie przytomnością umysłu i mu spierdzieliłem. może to ten sam?
            • magdak75 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 08.08.06, 22:57
              mnie napadnięto w tym lasku, nie byłam sama, byłam z trzema osobami, a ten
              osobnik i tak sie odważył, nie wiem jakie miał plany, ale moja noga juz tam nie
              staneła:( akieds jako dziecko zjeżdziłam na rowierze ten lasek wzdłuż i wszerz.
    • vanilia21 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 09.08.06, 10:26
      Podobno ten temat miał być poruszany w Uwadze, ale nie orientję się, czy już
      był, czy dopiero będzie.
      A lasek faktycznie brrrrrrrrrr
      • Gość: coyoti Re: zwloki w lasku Bródnowskim IP: *.chello.pl 09.08.06, 12:34
        Szczerze mowiac duzo zjezdzilem terenow lesnych, ale tylko ten nasz malenki
        lasek brodnowski napawa mnie lekiem, jak do niego wjezdzam. Ostatnio kreci sie
        po nim sporo osob w dresikach i to bynajmniej nie sa osoby uprawiajace sport
        albo zbierajace grzyby...
    • gajowy771 Re: zwloki w lasku Bródnowskim 09.08.06, 18:34
      trzeba się uzbroić, zgrupować, robić polowania na degenerusów. ten zbok ze
      zwałki to tam kilka lat dyżurował, zwracał uwagę kaszleniem. ale był
      nieszkodliwy. znam jeszcze innych świrusów z lasu. też nieszkodliwi. są jeszcze
      podglądacze, a mają co podglądać, szczególnie wieczorkami. sam kiedyś wdepnąłem
      dosłownie w parę w trakcie 6/9 prawie na środku ścieżki. właśnie ci z zewnątrz
      najgorzej szkodzą- dressmani, różne łebki szukające okazji. nie wiem jak
      rowery, ale kiedyś kroili i to ostro. no cóż, mały las- duża kumulacja cudaków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka