krzyk007 07.01.07, 18:56 Szukam godnego zaufania warsztatu samochodowego najchętniej w rejonie: Bródno, Targówek, Zacisze. Samochód: Renault. Mam usterkę w układzie chłodzenia silnika (gdzieś mi wycieka płyn chłodzący). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujek dobra rada za frico IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 19:49 Kup sobie tak zwany leak sealler. Wlej go lub wsyp do chlodnicy i zapomnij o sprawie. Kupisz go w kazdym motoryzacyjnym sklepie, koszt to kilkanascie zl. Tutaj masz przyklad jednego z wielu takich srodkow. www.motozakupy.com.pl/index.php?d=produkt&id=610 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdsoftware Re: za frico IP: *.acn.waw.pl 07.01.07, 23:45 Wuju dobra rada - jak człek ma pompę wodną na wykończeniu to weź se swoje rady wsadź nie powiem gdzie, chyba że aż tak ręczysz za swoje rady, że bierzesz na swoją kieszeń ewentualne naprawy, po tym jak się pompa rozsypie w drobny mak ;) Pozdro !! Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: za frico 08.01.07, 09:56 Conspan na tyłach Obi... nie pamiętam telefonu - robią dobrze, szybko i tanio. różne marki, ja tam robiłam raz swojego peugeota ale i znajomi robią, i kierowcy z mojej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragatojestto Re: Warsztat samochodowy. Proszę o info IP: 80.72.40.* 11.01.07, 06:37 asb.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Warsztat samochodowy. Proszę o info IP: *.acn.waw.pl 11.01.07, 11:02 mustangauto.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmaniak Re: Warsztat samochodowy. Proszę o info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 15:46 Byłem dziś w ASB, rzeczywiście warto, zmieniają też opony na zimówki choc raczej nie bedzie zimy Odpowiedz Link Zgłoś
kurant78 Ja serwisuję sie w ASB 18.01.07, 09:19 W asb.com.pl mają też blacharstwo i lakiernictwo. Przyjemny warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C_PL Eurowarsztat na Krakusa (Bródno) IP: *.medium.media.pl 31.01.07, 09:04 Polecam mechanika,płacę i mam zrobione. Przy okazji wiele porad, opinii itp. Niedaleko ASO Peugeota - masakra!!! Nieterminowi, niedouczeni i biorą kupę forsy. Odpowiedz Link Zgłoś