bodziach 16.01.07, 11:12 Inf. ze strony JP Osoby, które nie otrzymały kluczy do wózkarni proszone są o zgłoszenie się do siedziby firmy JP w celu odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kbor Re: Klucze do wózkarni 16.01.07, 11:35 Dla budynku A1. Qrcze, bylem wczoraj w biurze i nikt nie wspominal ze klucze sa. Chyba nie bardzo chce mi sie jechac jeszcze raz. Poza tym czy ktos sie orientuje gdzie jest wozkownia? Odpowiedz Link Zgłoś
nen7 Re: Klucze do wózkarni 16.01.07, 11:40 W klatce A3 jest po prawej stronie zaraz obok windy, nie wiem jak w pozostałych klatkach, ale pewnie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludo69 Re: Klucze do wózkarni 16.01.07, 11:40 to sa drzwi po prawej stronie od skrzynek pocztowych. w A1 byl problem z kluczami, poniewaz nie pasowaly i przy odbiorze ich nie dawali. Odpowiedz Link Zgłoś
ludo69 Re: Klucze do wózkarni 16.01.07, 12:04 moze sie pomylilem.. jaka jest numeracja pierwszej klatki od bramy w budynku A? bo ta mialem na mysli :) Odpowiedz Link Zgłoś
nossidar w imieniu p. Anity: wózkarnia i pom. gosp. 16.01.07, 20:41 cyt: "Mam prośbę i pytanie. Czy mogłaby Pani spytać na forum czy możemy wrzucic do skrzynek pocztowych klucze do wózkarni oraz do głównego wejścia do pomieszczeń gospodarczych w klatce A3 ? Niestety cały budynek A musiałby - obojętnie jaką drogą ( e-mail lub fax) - przesłać nam zgodę." Odpowiedz Link Zgłoś
sylwinka80 Re: w imieniu p. Anity: wózkarnia i pom. gosp. 17.01.07, 08:56 Ja się zgadzam, nie mam czasu i szczerze mówiąc nie chce mi się jechac do siedziby JP po jeden klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
123konrad Re: w imieniu p. Anity: wózkarnia i pom. gosp. 17.01.07, 12:33 ja też jestem jak najbardziej za Odpowiedz Link Zgłoś
mlynarz1976 Re: w imieniu p. Anity: wózkarnia i pom. gosp. 17.01.07, 15:32 ja takze poprosze A15 Odpowiedz Link Zgłoś
bodziach Re: w imieniu p. Anity: wózkarnia i pom. gosp. 18.01.07, 09:47 Jeśli dobrze zrozumiałem to trzeba wysłać maila lub fax ze zgodą. Wpis na forum "wyrażam zgodę" może nie wystarczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ludo69 Re: w imieniu p. Anity: wózkarnia i pom. gosp. 18.01.07, 10:53 wyslalem oczywiscie maila do pani Anity, a potem sie wypowiedzialem na forum tak dla zasady ;) Odpowiedz Link Zgłoś