Gość: Rychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:31 moi smaza cebule wali na cala klatke:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: co gotuja wasi sasiedzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:50 Moje sąsiadki - parka dwóch kobiet "żona + żona" w godzinach porannych smażą jakieś cebule i kiełbasy (np o 8 rano w sobotę),koło dwunastej często czuję mielone... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: co gotuja wasi sasiedzi 19.01.07, 18:53 Gość portalu: Rychu napisał(a): > moi smaza cebule wali na cala klatke:/ A co Ty gotujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kartofelkowa Re: co gotuja wasi sasiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:45 A moi sąsiedzi często przypalają ziemniaki i dzięki temu nie zapominam zapachu przypalonych kartofelków :) Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: co gotuja wasi sasiedzi 22.01.07, 10:20 Mój sąsiad wędzi kiełbasy. Nawet ładnie pachnie. Tylko dymu sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: co gotuja wasi sasiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:06 sibellus nie musi gotowac wystarczy zeby zdjal skarpety zasyfi caly blok:] Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: co gotuja wasi sasiedzi 22.01.07, 23:13 głupi Stefek...burczy mucha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miodek+ Re: co gotuja wasi sasiedzi IP: *.acn.waw.pl 23.01.07, 00:18 "Burczymucha" piszemy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: co gotuja wasi sasiedzi 23.01.07, 13:14 Gość portalu: Miodek+ napisał(a): > "Burczymucha" piszemy razem. ---- generalnie jako nazwę tak :) jako czynność - nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: co gotuja wasi sasiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 09:39 f.ly. odleciales juz od swojego smrodu?:D Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: co gotuja wasi sasiedzi 23.01.07, 13:14 Gość portalu: stefan napisał(a): > f.ly. odleciales juz od swojego smrodu?:D --- nie...wciąż trzymam się Twojego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: co gotuja wasi sasiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:27 masz haluny i to nie od niczego mojego:] Odpowiedz Link Zgłoś