Dodaj do ulubionych

Chcecie autobusu na ul. Odkrytej?

IP: *.spray.net.pl 02.02.07, 16:51
konsultacje@ztm.waw.pl

Piszcie na tego maila, podobno jest szansa na autobus.
Obserwuj wątek
    • Gość: Rychu I tak nie bedzie. IP: *.spray.net.pl 02.02.07, 23:14
      W ZTM i UD Bialoleka leza protesty mieszkancow ul Odkrytej przeciw wprowadzeniu
      linii autobusowej na ta ulice.
    • Gość: Marcin Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.acn.waw.pl 02.02.07, 23:35
      Nie chcemy. Wystarczy juz na tej ulicy coraz większy ruch samochodowy.
      • Gość: Paweł Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:51
        Odkryta najpierw musiałaby stać się ulica spełniającą odpowiednie kryteria
        (szerokość, nośność) z możliwością zapewnienia bezpieczeństwa pieszym
        (chodniki).
        Tam gdzie dają radę jeździć samochody osobowe nie jest równoznaczne z
        dopuszczeniem jej do ruchu dla autobusów.
        Przy jej obecnym stanie nie ma na to szans.
        • Gość: gosc ulica Świderska IP: *.chomiczowka.net.pl 03.02.07, 13:21
          a dlaczego ulica Swiderska nie jezdza busy w obie strony??? jakie sa
          przeciwskazania???moze ktos wie?
          • beata_ Re: ulica Świderska 03.02.07, 13:50
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> a dlaczego ulica Swiderska nie jezdza busy w obie strony??? jakie sa
            > przeciwskazania???moze ktos wie?

Mogę się mylić, ale Świderska jest chyba "nieco" szersza :-))
            • Gość: gosc Re: ulica Świderska IP: *.chomiczowka.net.pl 03.02.07, 14:01
              Swiderska jest szersza od Odkrytej, ale busy jezza tam tylko w strone
              Nowodworow....CZEMU?:((((
              • beata_ Re: ulica Świderska 03.02.07, 14:06
                Może dlatego, że nie jest jeszcze dość szeroka na dwa autobusy?
                • Gość: lumpenliberał Re: ulica Świderska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:20
                  A Świderską od Porajów do Obrazkowej w żadną ze stron nie jedzie autobus.
                  Więc w czym problem?
                  • Gość: gosc Re: ulica Świderska IP: *.chomiczowka.net.pl 03.02.07, 14:22
                    w tym, ze przy Swiderskiej powstaly obecenie dwa duze nowe osiedla...i ten brak
                    busa w jedna strone jest utrudnieniem. Rano trzeba grzac do cmielowskiej!
                    • Gość: lumpenliberał Re: ulica Świderska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 14:47
                      Z korzyścią dla zdrowia a i hałasu mniej i spalin.
                      Trzeba dostrzegać też pozytywy pewnych sytuacji.
                      Zawsze też można wsiąść do 126, który jedzie we właściwą stronę czyli Żerania
                    • Gość: idę Re: ulica Świderska IP: *.aster.pl 17.04.07, 15:35
                      Zamiast porannej gimnastyki - można sie przejść:)
        • wilfrid Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 12.02.07, 12:51
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Odkryta najpierw musiałaby stać się ulica spełniającą odpowiednie kryteria
          > (szerokość, nośność) z możliwością zapewnienia bezpieczeństwa pieszym
          > (chodniki).
          > Tam gdzie dają radę jeździć samochody osobowe nie jest równoznaczne z
          > dopuszczeniem jej do ruchu dla autobusów.
          > Przy jej obecnym stanie nie ma na to szans.

Odkryta ma całkiem dobrą nośność i szerokość - jest świeżo wyremontowana. Co
          innego Nowodworska...
          • Gość: JotPeCet Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.chello.pl 08.05.07, 13:03
            Nowodworska już wkrótce ma być wyremontowana. Pojawią się na niej, tak jak na
            Odkrytej, zatoki przystankowe.
        • Gość: JotPeCet Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.chello.pl 08.05.07, 13:09
          Odkryta jest przystosowana do ruchu autobusów. Ma odpowiednią podbudowę, posiada
          chodniki, oświetlenie i zatoki przystankowe. Spełnia wszelkie wymogi.
          Na jakiej podstawie twierdzisz że nie ma na to szans. Dlatego że jest węższa??
          Jest węższa, ponieważ jest ulicą lokalną, a nie główną (tak jak Światowida).
      • Gość: Rychu Piechota zdrowiej. Nawet dla inwalidow. IP: *.spray.net.pl 04.02.07, 14:29
        • Gość: bolo Re: Piechota zdrowiej. Nawet dla inwalidow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:39
          Tak! TAk! Tak! - jak najszybciej
          • Gość: cyc Re: Piechota zdrowiej. Nawet dla inwalidow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:41
            Pewnie niech jeżdżą tylko wsiowe ćwoki mogą być przeciw
            • Gość: jerry Koniecznie tam musi być autobus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:55
              Ci którym to nie pasuje to pokręceni egoiści
        • Gość: Smok Re: Piechota zdrowiej. Nawet dla inwalidow. IP: *.jmdi.pl 16.02.07, 08:17
          Debil jesteś.
      • Gość: Pawel Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 12:48
        Chyba po to właśnie była przebudowywana Odkryta, żeby spełniała warunki
        dopuszczenia autobusów. Przecież zrobiono w tym celu zatoczki.
        Poza tym można pisać o spacerku do autobusu przy Światowida jak ma się zdrowe
        nogi i trwa to 10-15 minut. A co mają zrobić starsi?
        Jak komuś przeszkadza autobus pod domem to chyba nie powinien mieszkać w mieście...
    • Gość: gość Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 14:08
      a ja nie chce autobusów na Odkrytej ! Wystarczy na Światowida, Odkryta jest
      wąska, ciasna i ruch już teraz jest tam duży. Ja napisałem do ZTM protest, nie
      chcę żadnych autobusów na Odkrytej, wysłałem im podpisany przez kilkadziesiąt
      mieszkańcw postulat
      • Gość: cyd Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 09:47
        Ty się lecz a dla normalnych ludzi zwłaszcza starszych i chorych autobus musi
        być.
        • Gość: gość Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.aster.pl 07.02.07, 18:34
          sam sie lecz!! precz z autobusami na Odkrytej !!! nie bedzie ich a ty sobie
          mozesz pomarzyć , ot !!
          • Gość: cyd Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:12
            Jeden Kmiot nie będzie decydował o tym .Lanosa se kupił i myśli że jest
            najważniejszy we wsi a tu Warszawa!!!!!!!!!!
            • herox Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 08.02.07, 11:29
              Gość portalu: cyd napisał(a):

> Jeden Kmiot nie będzie decydował o tym .Lanosa se kupił i myśli że jest
              > najważniejszy we wsi a tu Warszawa!!!!!!!!!!

Ludzie, jaka to Warszawa?
              Zadupie totalne,
              na ulicach wyłącznie lud napływowy,
              dlatego nie dziwcie się, że ta dzielnica jest traktowana jako piąte koło u wozu
              dla centrali.

Dopóki ludzie tu mieszkający nie ucywilizują się, nie zaczną interesować się
              problemami lokalnymi, nie zaczną walczyć o własne osiedle, dzielnicę i
              najbliższe otoczenie, dopóki większym zainteresowaniem będą darzyć dom rodzinny
              pod lasem na szumiących polach gdzieś na suwalszczyźnie,
              dopóty będzie jak jest,
              czyli totalna żenada,
              totalne zadupie,
              potężna spalarnia,
              kolektory śmierdzące pod blokiem,
              brak podstawowych możliwości komunikacyjnych,
              po prostu brak WSZYSTKIEGO.

Samie sobie taki los gotujecie, mieszkańcy kochani.
              • Gość: gość Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:36
                dokładnie jest tak jak piszesz. wiocha podwarszawska sprowadziła sie na
                Tarchomin, prostaki żałosne odgrywają warszawiaków a słoma im wystaje , zero
                kultury i ogłady... jeszcze dać im autobus na Odkrytą bo są warszawiakami...
                śmiechu warte... co niektórym woda sodowa uderzyła do głowy przez to
                zasiedlenie na Tarchominie.
                • sarahh Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 30.04.07, 14:50
                  "dokładnie jest tak jak piszesz. wiocha podwarszawska sprowadziła sie na
                  Tarchomin, prostaki żałosne odgrywają warszawiaków a słoma im wystaje , zero
                  kultury i ogłady... jeszcze dać im autobus na Odkrytą bo są warszawiakami...
                  śmiechu warte... co niektórym woda sodowa uderzyła do głowy przez to
                  zasiedlenie na Tarchominie."

o sorry, ja sie ucieklam z centrum na nowodworska dokladnie. wiec nie sama
                  wioska, nie sama ;-)
                  autobusowi zdecydowane NIE. choc na nowodworskiej i tak mi to raczej nie grozi.
              • jurek_dzbonie Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 09.02.07, 00:03
                A trol herox jak zawsze musi swoje 3 grosze. Co - Odkryta popiera Czajke?
                • Gość: gość Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 11:30
                  Odkryta popiera autobus !!!!!!!!!!!! Hura !!!!!!!!!!!!
                  • jurek_dzbonie Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 09.02.07, 19:25
                    Popiera.. protestami.
                    • Gość: feluś Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:10
                      protestują etatowi protestujący normalni popierają
            • Gość: Bialy78 Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.aster.pl 12.02.07, 16:31
              >Lanosa se kupił

COŚ MASZ DO LANOSA!!!
              • Gość: AntyLanos Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.aster.pl 12.02.07, 19:09
                Do Lanosa nie, Tak samo jak do Skody nie :>

Ale trzeba przyznać że kapelusznik z Brodą jadący Skodą to znak rozpoznawczy :D
                Odnośnie użytkowników Lanosa to czerpiąc całymi garściami historyczne posty z
                tego forum można by natrafić na takie oto wykopaliska :>
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=297&w=35869574&a=36630299
    • Gość: ola Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.aster.pl 13.02.07, 12:42
      ja nie chcę. taki krotki spacer z domu na przystanek zawsze dobrze nam zrobi...
      • Gość: as Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 15:51
        Jesteś pewnie młoda i zdrowa a są też starsi i niepełnosprawni a tu spacerek
        nie wskazany. Ty możesz i potem spacerować
    • warsawguide Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 16.02.07, 09:48
      Oczywiście że chcemy.
      I zanim zajrzałem na forum, napisałem do ZTM :-)
      • Gość: kokieta Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 14:17
        TAK!! TAK!! TAK!!
        • Gość: Kika Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.spray.net.pl 16.02.07, 14:47
          Wiem, że dużo osób jest na TAK i sporo pisze do ZTM...ale to jeszcze mało!

Pisccie więc i podajcie namiary swoim znajomym i sąsiadom...jest duża szansa na
          autobus!!
          • Gość: gościu na nie Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:06
            ...mało i bedzie mało i mało bo ja piszę do ZTM że nie chce autobusów na
            Odkrytej i tak zostanie. moi znajomi cały czas piszą na NIE!!! precz z
            autobusami hurra !! ha ha
            • Gość: jork Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:14
              a leki dzisiaj brałeś ???????
              • Gość: pinezka84 Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.centertel.pl 13.04.07, 10:35
                jestem na Tak
                Myślę że warto by było zrobić jakąś jedną listę osób, które chciałby autobus na
                odkrytej ale zastanawiam się jak to zrobić? bo nie wiem czy lista elektroniczna
                wystarczy? Osoby które chcą autobus na odkrytej mogły by pisać na jeden adres
                e-mailowy a potem zebrać to wszystko w jedną listę i wtedy wysłać bo tak to
                chyba jest lekki bałagan
                • Gość: norek Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 12:34
                  Wssyscy chcą,- no może jedna czy dwie osoby specjalnej(psychicznej) troski
                  głupoty wypisują. Powodzenia życzymy !!!
    • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 13.04.07, 15:05
      Mieszkam na koncu Odkrytej i szczerze mowiac jest mi to obojetne. Rozumiem
      postualty ludzi starszych badz chorych ktorym to ulatwi zycie, why not. Autobus
      na odkrytej to jednak pewne utrudnienie w ruchu.
      Druga sprawa ja i tak nie bede jezdzil , na to samo albo i szybciej wyjdzie mi
      piechota na koncowy i do E4 wiec naprawde nie wielu bedzie jezdzilo tym
      autobusem. Po pracy i tak trzeba wysiasc i zrobic zakupy a ate autobusy to co
      10min jezdzic pewnie nei beda to nei centralny. Wiecej szumu niz ludzi ktorzy z
      tego skorzystaja.
    • jurek_dzbonie "Nie chcemy" - caly czas wplywaja protesty 16.04.07, 08:44
      • pinezka84 " chcemy" - 17.04.07, 14:56
        teraz budują się nowe osieda na odkrytej mozna by do przyszłych mieszkańców udezyć
      • Gość: cyk Re: "Nie chcemy" - caly czas wplywaja protesty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 15:04
        to ten wariat właśnie
    • Gość: gostek Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.aster.pl 17.04.07, 22:19
      a ja jestem przeciw autobusom na Odkrytej. protest w imieniu 47 mieszkańców
      mojego bloku oczywiscie zosatł wyslany do ZTM. a wiem z zaufanego źródła ze
      autobusów tam poki co nie planują. tym bardziej ze przewaza liczba
      protestujacych niz zwolenników. no i tak juz niech zostanie. koniec kropka. :)
      • b140 Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 18.04.07, 09:00
        Szybciutko do lekarza !!!!!!!! alboś Ty taki wredny z natury,- pomyśl baranie o
        ludziach chorych i starszych zanim zaczniesz polemizować
        • herox Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 18.04.07, 10:10
          > Szybciutko do lekarza !!!!!!!! alboś Ty taki wredny z natury-pomyśl baranie
          > ludziach chorych i starszych zanim zaczniesz polemizować

To nic nie da. Takich ludzi na tarchominie jest większość.
          Ludziska pokupowali bryki to teraz cwaniakują.
          U siebie na wsi byli pomiatani jak ścierwo to teraz chcą się odegrać.
        • Gość: MZ Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: 217.168.193.* 18.04.07, 15:48
          Tak... Gdzie masz tych starych i chorych? To nie emerycki Zoliborz, tu
          mieszkaja sami mlodzi ludzie.
          • Gość: ludek Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 15:51
            Byś się zdziwił ilu ich jest, zwłaszcza niepełnosprawnych
            • jurek_dzbonie Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 09:58
              Ktorzy tez pisza protesty? Bo kilka-kilkanascie trafia w kazdym tygodniu do ZTM
              i UD Bialoleka.
            • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 11:00
              No włąsnie ilu? U mnei na osiedlu ja widziałem ze 2 osoby moze jest więcej.
              Pytanie czy dla 20tu osób warto puszczac autobus?
              • Gość: tyk Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:03
                Takich jak Ty pownno się izolować zero współczucia
                • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 11:34
                  Nie, ja sie pytam o jakies granice jakei sobie my spoelczenstwo wyznaczymy jelsi
                  chodzi o pomoc socjalna. Czy ty tez uwazasz ze ten autobus to nam sie nalezy od
                  nich od tych z gminy? NIe to sa NASZE pienieadze ktore moga byc przeznaczone an
                  inne cele moze bardziej wartosciowe moze mniej. Ludzie socjalizm sie skonczyl i
                  teraz wszystko kosztuje i zachecam do podjecia proby analizu sensownosci takiej
                  inwestycji. Oczywiscie mozna podac skrajnosci z 2 przeciwstawnych punktow
                  widzenia, nei o to mi chodzi. Najpierw nalezy rozpoznac SKALE problemu i o to
                  pytam czy ktos ma konkretne dane ile osob neipelnosprawnych mieszka na Odkrytej?
                  Ilu mieszkancow chcialoby korzystac z komunikacji miejskiej na Odkrytej? I
                  prosze nei graj na moich uczuciach ale podaj (jesli masz taka informacje)
                  konkretne dane ilu za ilu przeciw.
                  Rownie dobrze kazdy z nas ma mnostwo prosb roszczeniowych do maista i co zastaw
                  sie a postaw sie? Miasto wszystkie je musi spelnic?
                • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 11:37
                  > Takich jak Ty pownno się izolować zero współczucia
                  Dajmy znowu kase dla Hutnikow Gornikow i innych , wydawajmy cala kase na socjal!
                  Ja prosze tylko o dyskusje rzeczopwa na temat skali potrzeb i propozycji
                  sensownej dotacji dla naprawde potzrebujacych!
                  • Gość: jurek Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:21
                    Przytłaczjąca większość mieszkańców okolicznych bloków by chętnie korzystała z
                    autobusu
                    • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 12:36
                      Skad masz takie dane? Na jakiej podstawie? Ja nie mam wiedzy na ten temat wiec
                      pytam o to i sie nei boje zadawac pytan. Jesli np 50% mieszkancow Odkrytej jest
                      za autobusem to nie widze przeciwskazan dlaczego nie! Ale przypomnialem sobei
                      jak jedna z meiszkanek mojego osiedla chodzila po domach z prosba o podpisanie
                      petycji odnosnie utwoerzenia petli dla autobusow kolo naszego osiedla, ok
                      podpisalem dlaczego nie. Tylko ze to nei byla paetycja o to czy CHCE miec
                      autobus na Odkrytej! A to 2 rozne sprawy! Wiec zapewne moj glos poszedl an TAK
                      dla autobusu na Odkrytej pomimo tego ze podpisywalem w moim mneimaniu petycje w
                      innej sprawie.
                      Poza tym pytania o ile pameitam
                      "czy jest pan przeciw autobusowi" - oczywiscie ze nie pomyslalem, dlaczego mam
                      komus utrudniac? Tylko druga kwestia jest taka czy jak sie okaze ze 20 osob tak
                      anprawde bedzie z niego korzystala to czy jest sens jego puszczania?
                      Wlasnie wiec jest pewna subtelna roznica w rozumeiniu ilosci podpisow pod petycjami:
                      - to ze ktos podpisal ze nie jest przeciw NIE oznacza ze bedzie KORZYSTAL z tego
                      autobusu.
                      • Gość: tolek Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 13:54
                        większość ludzi korzysta z masowej komunikacji a im bliżej do przystanku tym
                        lepiej - LOGICZNE !!!
                        • Gość: . Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:01
                          Tylko pieniacze zawsze i wszędzie są przeciw
                          • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 14:14
                            Ja nie mowie NIE autobusowi, ale mowie TAK pod warunkeim ze ma to sens tzn ze
                            bedzie to autobus wykorzystywany przez wieksza i stala ilosc osob a nie przez
                            10-20 osob 2 razy na dzien. Ot co. Bardzo latwo wydawac pieniadze na socjal prawda?
                        • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 14:12
                          Ja nie bede a wiesz dlaczego? Juz ci pisze:
                          - i tak codziennie (droga do pracy) ide na koncowy na E4 (12minut).
                          - wracajac z pracy po drodze robie zakupy w Ataku/Babilonie itp...
                          Gdybym chcial za kazdym razem czekac na autobus to by mi dluzej zeszlo niz na
                          piechote. A chyba nei wierzysz w to ze na odkrytej co 5min beda kusowaly
                          autobusy? I napewno nei bedzie to E4 :D. Tak wiec ja osobiscie na tym nie
                          skorzystam stad zadaje pytanei ilu jest takich jak ja a ilu ludzi ktorzy
                          naprawde zamierzaja z tego skorzystac. Generalnei widze 1 wyjscie : uruchomienie
                          na probe (2mce) takiego autobusu przez ZTM o dopkladne zmierzenie wykorzystania
                          takeij linii.
                          • Gość: bolo Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 14:40
                            Skończ już !!! - Nie katuj !!!!!!!!!!!!!!!
                            • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 19.04.07, 16:54
                              ok, mówisz i masz ;)

----------
                              pozdrawiam wszystkich zarówno zwolennikow jak i przeciwnikow autobusow na Odkrytej.
                          • anatolijsofronow Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 22.04.07, 21:52
                            programistajava napisał:

> - wracajac z pracy po drodze robie zakupy w Ataku/Babilonie itp...

To za karę będziesz miał przystanek pod samym sklepem. I to już za kilka tygodni.
                            :D
                            • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 23.04.07, 23:27
                              dlaczego za kare? :) jesli bedzie duzo ludkow ktorzy beda korzystali z autobusu
                              na Odkrytej to jest to dobra inwestycja miasta. Oczywiscie wiaze sie to z
                              komplikacja ruchu samochodowego na Odkrytej ale to akurat jakos przezyje bez
                              wielkich mecyj :D
                              Pozdrawiam
    • Gość: Gosia Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: 82.177.11.* 23.04.07, 16:37
      Bardzo nie chcę autobusu na Odkrytej!!!!
      • Gość: cyco Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:28
        Bardzo chcemy autobusu na Odkrytej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • jurek_dzbonie Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 24.04.07, 16:49
          Wydaje ci sie - nie chcecie.
          • Gość: cyc Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 08:39
            Ty już daj se siana!!!!!!!!
            • Gość: poolk Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? IP: *.jmdi.pl 05.05.07, 21:56
              najpierw niech zbuduja chodniki na odkrytej , a potem mozna myslec o autobusie
              • programistajava Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? 06.05.07, 13:10
                > najpierw niech zbuduja chodniki na odkrytej , a potem mozna myslec o autobusie
                Pytanie czy da sie? Sa tam prywatne działki i jest pewnie problem.
    • Gość: xxx Re: Chcecie autobusu na ul. Odkrytej? n/t IP: *.eu.org 06.05.07, 14:26
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka