Gość: max IP: *.acn.pl / 10.70.1.* 22.07.03, 16:33 Czy ktoś wie co tam sie stało,słyszałem,ze 2 osoby nie zyją,kobieta i mężczyzna.Jak doszło do tak strasznej tragedi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaladia Re: Tragedia na Kjowskiej 22.07.03, 21:48 Ale co się tam stało?!?!?! Jako stary mieszkaniec Szmulek (1956-1997 na Kawęczyńskiej 16) jestem bardzo ciekaw i zaniepokojony, czy nie dotknęło to nieszczęście kogoś znajomego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wh Re: Tragedia na Kjowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 11:29 Ja slyszalem kilka wersji - najstraszniejsza jest ta, ze zatrzymano podejrzanych. Ja czuje sie strasznie bezpiecznie, wszak strzeze nas wspaniala polnocnopraska polcja, dlatego wybaczcie, ze nie pisze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Tragedia na Kjowskiej IP: *.chello.pl 08.08.03, 15:50 Ale o co chodzi? Co się stało. Mieszkam na Pelcowiźnie i nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wh Re: Tragedia na Kjowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 16:25 pelcowizna to żerań, czy coś pokręciłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Re: Tragedia na Kjowskiej IP: *.chello.pl 08.08.03, 20:23 Gość portalu: wh napisał(a): > pelcowizna to żerań, czy coś pokręciłem? Sklep Pelcowizna na końcu ul. Ząbkowskiej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś