Dodaj do ulubionych

Straszne nudy na tym forum

IP: 217.153.35.* 31.12.01, 09:35
Kiedyś lubiłam wchodzić na to lokalne forum białołęckie, bo można było pogadać
z "sąsiadami" na tematy ważne dla tej okolicy. Od czasu, kiedy forum zostało
zdominowane przez zdzichę i beatę, które godzinami prowadzą rozmowy o niczym
chyba tylko po to aby nabić licznik postów i nie mają nic innego do roboty, to
forum straciło swoją zasadniczy sens - sens wymiany informacji o tym co się
tutaj u nas dzieje. Wykrusza się niestety coraz więcej osób a i w Metrze nie
mają nawet co zacytować, bo tu nie ma żadnych ciekawych tematów. Może uda się
jeszcze jakoś reaktywować to forum ?
Obserwuj wątek
    • Gość: beata_ Re: Straszne nudy na tym forum IP: *.acn.waw.pl 31.12.01, 09:45
      Na pewno się uda - zacznij pisać o problemach nurtujących ciebie, sąsiadów i
      całą okolicę, na pewno odezwie się ktoś, komu problemy te są bliskie. Jeśli nie
      będą bliskie także mnie, obiecuję nie odezwać się ani słowem i nie kalać swoimi
      niemądrymi uwagami takiego wątku.
      I na litość Boską - nie narzekaj, tylko rób coś.

Ps
      Forum jak froum, służy wszystkim - nikt ci nie broni prowadzić mądrych dyskusji
      z mądrymi ludźmi, w czasie krótszym niż godziny
    • eela Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 10:05
      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Kiedyś lubiłam wchodzić na to lokalne forum białołęckie, bo można było pogadać
      > z "sąsiadami" na tematy ważne dla tej okolicy. Od czasu, kiedy forum zostało
      > zdominowane przez zdzichę i beatę, które godzinami prowadzą rozmowy o niczym
      > chyba tylko po to aby nabić licznik postów i nie mają nic innego do roboty, to
      > forum straciło swoją zasadniczy sens - sens wymiany informacji o tym co się
      > tutaj u nas dzieje. Wykrusza się niestety coraz więcej osób a i w Metrze nie
      > mają nawet co zacytować, bo tu nie ma żadnych ciekawych tematów. Może uda się
      > jeszcze jakoś reaktywować to forum ?

Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, zebys załozyła jakies interesujące wątki.
      Najpierw trzeba zacząć wymagac od siebie, a potem krytykować innych :)), co jest
      najłatwiejsze
      • Gość: vinc Re: Straszne nudy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 11:19
        po to jest żeby na nim pogadać !!!!!!!!!!! pozdrawiam Beate i Zdziche
        • eela Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 11:34
          Gość portalu: vinc napisał(a):

> po to jest żeby na nim pogadać !!!!!!!!!!! pozdrawiam Beate i Zdziche

Vinc, mnie też możesz pozdrowic, bo tu często bywam :-)))
          • garma Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 11:46
            Ja się tu nie nudzę
    • zdzicha Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 13:36
      Zatem inteligentnie zainicjujmy elokwentną konwersację.
    • Gość: tpi0 Re: Straszne nudy na tym forum IP: *.el-de5c9f57c5a26ee4a7f48057cc2c1265.el-4100100.acn.pl 31.12.01, 14:40
      Ja jak piszę o ważnych rzeczach to nawet kot z kulawą nogą się nie odezwał, no
      chyba, że to nie były ważne pytania. A ja nie lubię jak napiszę coś i sam to
      będę musiał czytać, więc piszę o bzdurach i jest mi z tym dobrze (i mam
      nadzieję, że innym też).

Pozdro
    • palker Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 17:03
      Gość portalu: Ja napisał(a):

> Kiedyś lubiłam wchodzić na to lokalne forum białołęckie, bo można było pogadać
      > z "sąsiadami" na tematy ważne dla tej okolicy. Od czasu, kiedy forum zostało
      > zdominowane przez zdzichę i beatę, które godzinami prowadzą rozmowy o niczym
      > chyba tylko po to aby nabić licznik postów i nie mają nic innego do roboty, to
      > forum straciło swoją zasadniczy sens - sens wymiany informacji o tym co się
      > tutaj u nas dzieje. Wykrusza się niestety coraz więcej osób a i w Metrze nie
      > mają nawet co zacytować, bo tu nie ma żadnych ciekawych tematów. Może uda się
      > jeszcze jakoś reaktywować to forum ?

Ciekawych tematów na forum życzę ... od metra.
      Metru zaś, aby miał się czym u nas pożywić.
      Zdzisze i Beacie życzę zaś wszystkiego najlepszego, bo je lubię nie tylko
      wirtualnie :-))
      • beata_ Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 17:20
        Nie będę mówić za Zdzichę (sama to zapewne zrobi), ale ja życzę ci także
        wszystkiego najlepszego (chociaż to podobno nudne mieć wszystko najlepsze),
        nadchodzącego roku znacznie lepszego niż odchodzący i wiosny jak najszybciej,
        bo też cię lubię nie tylko wirtualnie:-)))
        • palker Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 17:31
          beata_ napisał(a):

> Nie będę mówić za Zdzichę (sama to zapewne zrobi), ale ja życzę ci także
          > wszystkiego najlepszego (chociaż to podobno nudne mieć wszystko najlepsze),
          > nadchodzącego roku znacznie lepszego niż odchodzący i wiosny jak najszybciej,
          > bo też cię lubię nie tylko wirtualnie:-)))

W tym wątku wierszyka jeszcze nie było, więc w rewnżu kawałek z Gałczyńskiego:

"Stary rok odmaszerował.
          Dobrze, bo to był konował
          i w ogóle straszna małpa.
          Nowy Rok, to jest xiądz Knajpa,
          co nam wszystkie, wszystkie rzeczy
          naprostuje i wyleczy.
          (...)
          Dziatkom życzę szczęścia ditto
          i na forum i z kobittą."
          • zdzicha Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 17:57
            Ja mam dziś nastawienie do życia prozaiczne, żeby nie powiedzieć, przyziemne
            (ale zobaczymy, co bedzie rano), więc poezją się nie wykażę. Natomiast Palker
            już otrzymał ode mnie zyczenia noworoczne, co jak widzę spełnia się już w tym
            roku.

Na razie, lecę witać Nowy Rok. Wypiję Wasze zdrowie i to pewnie nie raz :)))
            • palker Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 18:48
              zdzicha napisał(a):

>
              > Na razie, lecę witać Nowy Rok. Wypiję Wasze zdrowie i to pewnie nie raz :)))

Ja też mam prośbę do wszystkich niepijących. Przygotujcie proszę jakieś
              niezawodne sposoby leczenia kaca. Wpadnę tu po poradę na pewno :-))
              • beata_ Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 18:52
                palker napisał(a):

> zdzicha napisał(a):
                >
                > >
                > > Na razie, lecę witać Nowy Rok. Wypiję Wasze zdrowie i to pewnie nie raz :)
                > ))
                >
                > Ja też mam prośbę do wszystkich niepijących. Przygotujcie proszę jakieś
                > niezawodne sposoby leczenia kaca. Wpadnę tu po poradę na pewno :-))

Wpadnij, wpadnij - coś obmyślę, albo wynajdę - cała noc przede mną...:)
                • palker Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 18:59
                  beata_ napisał(a):

> palker napisał(a):
                  >
                  > > zdzicha napisał(a):
                  > >
                  > > >
                  > > > Na razie, lecę witać Nowy Rok. Wypiję Wasze zdrowie i to pewnie nie r
                  > az :)
                  > > ))
                  > >
                  > > Ja też mam prośbę do wszystkich niepijących. Przygotujcie proszę jakieś
                  > > niezawodne sposoby leczenia kaca. Wpadnę tu po poradę na pewno :-))
                  >
                  > Wpadnij, wpadnij - coś obmyślę, albo wynajdę - cała noc przede mną...:)

Z wielka ochotą, tym bardziej, że całą PePSI pocztą rozesłałem :-))
                  • beata_ Re: Straszne nudy na tym forum 31.12.01, 19:07
                    palker napisał(a):

> beata_ napisał(a):
                    >
                    > > palker napisał(a):
                    > >
                    > > > zdzicha napisał(a):
                    > > >
                    > > > >
                    > > > > Na razie, lecę witać Nowy Rok. Wypiję Wasze zdrowie i to pewnie
                    > nie r
                    > > az :)
                    > > > ))
                    > > >
                    > > > Ja też mam prośbę do wszystkich niepijących. Przygotujcie proszę jaki
                    > eś
                    > > > niezawodne sposoby leczenia kaca. Wpadnę tu po poradę na pewno :-))
                    > >
                    > > Wpadnij, wpadnij - coś obmyślę, albo wynajdę - cała noc przede mną...:)
                    >
                    > Z wielka ochotą, tym bardziej, że całą PePSI pocztą rozesłałem :-))

Zapraszam - PePSI mam i colę mam, kupiłam też panadol bo akurat mi sie skończył -
                    na kacyka chyba nie najlepszy, ale jak mówiłam - cos jeszcze wynajde:-)))
                    • eela Re: Straszne nudy na tym forum 02.01.02, 07:11
                      beata_ napisał(a):

, kupiłam też panadol bo akurat mi sie skończył
                      > -
                      > na kacyka chyba nie najlepszy, ale jak mówiłam - cos jeszcze wynajde:-)))

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
                      Porady spóźnione, ale jak znalazł na następna okazje: alka prim, sok z kiszonej
                      kapusty i duzo wody mineralnej, czasami przydaje się zimny okład na czoło :))

• zdzicha Witam z rana 01.01.02, 14:52
                Witam wszystkich w nowym roku!
                Przed chwilą ostrożnie wstałam i pomyślałam (!)ze nie żyję, bo nie bolała mnie
                głowa. Ale tuz po tym stwierdziłam, że z wyjątkiem głwy boli mnie wszystko. A
                najbardziej nogi, bo tańce były ostre, oj... Do lusdtra jeszcze nie zaglądałam,
                bo jakoś nie miałam odwagi...

Traz do Palkera: dlaszego prośbę swą adresuesz do niepijących? ja bym się
                poradziła raczej kogoś z doświadczeiem :)
                A mój sposób to herbata z dużą ilością cukru i cytryną - po wypiciu 2-5 (w
                zależności od zapotrzebowania) takich herbatek czuję się jak świeżo zerwana
                brzoskwinia.
                • palker Re: Witam z rana 01.01.02, 15:14
                  Ten destylat który sączyłem, okazał się na tyle przedni, że mnie również żaden
                  Schmerzkopf nie dotknął. Nie dość, że jestem żywczyk, to jeszcze na dodatek
                  wyspacerowany jestem. A za fachową poradę dziękuję, zawsze przydać się może :-))
                  • beata_ Re: Witam z rana 01.01.02, 15:17
                    Kiedyś się zdążył naspacerować?
                    • palker Re: Witam z rana 01.01.02, 15:20
                      beata_ napisał(a):

> Kiedyś się zdążył naspacerować?

Na nogach, i to na własnych, jestem już od południa.
                      • beata_ Re: Witam z rana 01.01.02, 15:22
                        To nie wiem - współczuć ci czy gratulować?:)
                        • palker Re: Witam z rana 01.01.02, 15:33
                          beata_ napisał(a):

> To nie wiem - współczuć ci czy gratulować?:)

Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żoliborza "strzeliłaś"
                          sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (00:00:00). Wielki to honor
                          dla naszego forum :-))
                          • beata_ Re: Witam z rana 01.01.02, 15:39
                            Powinnam u nas, ale u nas nikogo nie było:(((
                            • beata_ Re: Witam z rana_cd 01.01.02, 15:45
                              beata_ napisał(a):

> Powinnam u nas, ale u nas nikogo nie było:(((

U nich zresztą też:-))

A w ogóle, to wolałabym w tym czasie co innego robić (mimo honoru i
                              zaszczytu)...:-)
                              • palker Re: Witam z rana_cd 01.01.02, 15:47
                                beata_ napisał(a):

> beata_ napisał(a):
                                >
                                > > Powinnam u nas, ale u nas nikogo nie było:(((
                                >
                                > U nich zresztą też:-))
                                >
                                > A w ogóle, to wolałabym w tym czasie co innego robić (mimo honoru i
                                > zaszczytu)...:-)

Dopisz do postanowień noworocznych: zacznę pić równo i przy każdej szczególnej
                                okazji. Czymś się ten rok musi różnić od pozostałych :-))
                                • beata_ Re: Witam z rana_cd 01.01.02, 15:52
                                  palker napisał(a):

> beata_ napisał(a):
                                  >
                                  > > beata_ napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Powinnam u nas, ale u nas nikogo nie było:(((
                                  > >
                                  > > U nich zresztą też:-))
                                  > >
                                  > > A w ogóle, to wolałabym w tym czasie co innego robić (mimo honoru i
                                  > > zaszczytu)...:-)
                                  >
                                  > Dopisz do postanowień noworocznych: zacznę pić równo i przy każdej szczególnej
                                  > okazji. Czymś się ten rok musi różnić od pozostałych :-))

Z zasady nie czynię postanowień noworocznych - strasznie boli jak trzeba się
                                  wywiązać:-))

• zdzicha Re: Witam z rana_cd 01.01.02, 16:02
                                  palker napisał(a):

> Dopisz do postanowień noworocznych: zacznę pić równo i przy każdej szczególnej
                                  > okazji. Czymś się ten rok musi różnić od pozostałych :-))

Albo: w tym roku upiję się tylko 365 razy. I całe szczęscie, ze 2002 nie jest
                                  rokiem przestępnym, bo jednego dnia musiałabym mieć kaca.

• beata_ Re: Witam z rana_cd 01.01.02, 16:04
                                    zdzicha napisał(a):

> palker napisał(a):
                                    >
                                    > > Dopisz do postanowień noworocznych: zacznę pić równo i przy każdej szczegó
                                    > lnej
                                    > > okazji. Czymś się ten rok musi różnić od pozostałych :-))
                                    >
                                    > Albo: w tym roku upiję się tylko 365 razy. I całe szczęscie, ze 2002 nie jest
                                    > rokiem przestępnym, bo jednego dnia musiałabym mieć kaca.
                                    >

A coż wy mnie tak do złego namawiacie?:))) Cos knujecie?:-))

• zdzicha Re: Witam z rana 01.01.02, 15:39
                            palker napisał(a):

> Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żoliborza "strzeliłaś"
                            > sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (00:00:00). Wielki to
                            > honor dla naszego forum :-))

Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!
                            • palker Re: Witam z rana 01.01.02, 15:45
                              zdzicha napisał(a):

> palker napisał(a):
                              >
                              > > Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żoliborza "strzeliłaś"
                              > > sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (00:00:00). Wielki to
                              >
                              > > honor dla naszego forum :-))
                              >
                              > Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!

Jeżeli nagrodą będzie dwuosobowa wycieczka dookoła świata, to dyskretnie
                              przypominam, że mam jeszcze ze 20 dni zaległego urlopu za rok 2001 :-)
                              • beata_ Re: Witam z rana 01.01.02, 15:48
                                palker napisał(a):

> zdzicha napisał(a):
                                >
                                > > palker napisał(a):
                                > >
                                > > > Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żoliborza "strzeliła
                                > ś"
                                > > > sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (00:00:00). Wiel
                                > ki to
                                > >
                                > > > honor dla naszego forum :-))
                                > >
                                > > Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!
                                >
                                > Jeżeli nagrodą będzie dwuosobowa wycieczka dookoła świata, to dyskretnie
                                > przypominam, że mam jeszcze ze 20 dni zaległego urlopu za rok 2001 :-)

Wezmę to pod uwagę:-))
                                A o jakiej nagrodzie wy mówicie??
                                • palker Re: Witam z rana 01.01.02, 15:52
                                  beata_ napisał(a):

> palker napisał(a):
                                  >
                                  > > zdzicha napisał(a):
                                  > >
                                  > > > palker napisał(a):
                                  > > >
                                  > > > > Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żoliborza "strz
                                  > eliła
                                  > > ś"
                                  > > > > sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (00:00:00).
                                  > Wiel
                                  > > ki to
                                  > > >
                                  > > > > honor dla naszego forum :-))
                                  > > >
                                  > > > Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!
                                  > >
                                  > > Jeżeli nagrodą będzie dwuosobowa wycieczka dookoła świata, to dyskretnie
                                  > > przypominam, że mam jeszcze ze 20 dni zaległego urlopu za rok 2001 :-)
                                  >
                                  > Wezmę to pod uwagę:-))
                                  > A o jakiej nagrodzie wy mówicie??

Z pewnym zażenowaniem zacytuję ci fragment regulaminu konkursowego:

Zwycięzcy to 5 osób, które jako pierwsze opublikują na Forum (w dowolnym forum
                                  i wątku) posty spełniające określone warunki:
                                  - post jest opublikowany po północy 31 grudnia 2001
                                  - post zawiera adres mailowy wysyłającego
                                  - treść postu jest zgodna z regulaminem Forum
                                  - post nie jest pusty

Pięcioro zwycięzców dostanie od nas budziki Gazeta.pl. Jeśli jedna osoba (jeden
                                  adres mailowy) trafi więcej niż raz, otrzyma tylko jedną nagrodę. O zwycięstwie
                                  decyduje czas zapisania postu w naszej bazie danych.

Wyglada bowiem, ze przez 20 dni będę nosił za tobą budzik :-)))
                                  • beata_ Re: Witam z rana 01.01.02, 15:56
                                    palker napisał(a):

> beata_ napisał(a):
                                    >
                                    > > palker napisał(a):
                                    > >
                                    > > > zdzicha napisał(a):
                                    > > >
                                    > > > > palker napisał(a):
                                    > > > >
                                    > > > > > Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żoliborza
                                    > "strz
                                    > > eliła
                                    > > > ś"
                                    > > > > > sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (00:00
                                    > :00).
                                    > > Wiel
                                    > > > ki to
                                    > > > >
                                    > > > > > honor dla naszego forum :-))
                                    > > > >
                                    > > > > Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!
                                    > > >
                                    > > > Jeżeli nagrodą będzie dwuosobowa wycieczka dookoła świata, to dyskret
                                    > nie
                                    > > > przypominam, że mam jeszcze ze 20 dni zaległego urlopu za rok 2001 :-
                                    > )
                                    > >
                                    > > Wezmę to pod uwagę:-))
                                    > > A o jakiej nagrodzie wy mówicie??
                                    >
                                    > Z pewnym zażenowaniem zacytuję ci fragment regulaminu konkursowego:
                                    >
                                    > Zwycięzcy to 5 osób, które jako pierwsze opublikują na Forum (w dowolnym forum
                                    > i wątku) posty spełniające określone warunki:
                                    > - post jest opublikowany po północy 31 grudnia 2001
                                    > - post zawiera adres mailowy wysyłającego
                                    > - treść postu jest zgodna z regulaminem Forum
                                    > - post nie jest pusty
                                    >
                                    > Pięcioro zwycięzców dostanie od nas budziki Gazeta.pl. Jeśli jedna osoba (jeden
                                    >
                                    > adres mailowy) trafi więcej niż raz, otrzyma tylko jedną nagrodę. O zwycięstwie
                                    >
                                    > decyduje czas zapisania postu w naszej bazie danych.
                                    >
                                    > Wyglada bowiem, ze przez 20 dni będę nosił za tobą budzik :-)))

Popatrz, a ja nic nie wiedziałam o tym konkursie:-))))
                                    Będziesz go nosił dookoła świata?:-)))
                                    • palker Re: Witam z rana 01.01.02, 16:19
                                      beata_ napisał(a):

> palker napisał(a):
                                      >
                                      > > beata_ napisał(a):
                                      > >
                                      > > > palker napisał(a):
                                      > > >
                                      > > > > zdzicha napisał(a):
                                      > > > >
                                      > > > > > palker napisał(a):
                                      > > > > >
                                      > > > > > > Gratulować to ja ci mogę: jak widziałem na forum Żolib
                                      > orza
                                      > > "strz
                                      > > > eliła
                                      > > > > ś"
                                      > > > > > > sylwestrowego posta z dokładnością do jednej sekundy (
                                      > 00:00
                                      > > :00).
                                      > > > Wiel
                                      > > > > ki to
                                      > > > > >
                                      > > > > > > honor dla naszego forum :-))
                                      > > > > >
                                      > > > > > Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!
                                      > > > >
                                      > > > > Jeżeli nagrodą będzie dwuosobowa wycieczka dookoła świata, to dy
                                      > skret
                                      > > nie
                                      > > > > przypominam, że mam jeszcze ze 20 dni zaległego urlopu za rok 20
                                      > 01 :-
                                      > > )
                                      > > >
                                      > > > Wezmę to pod uwagę:-))
                                      > > > A o jakiej nagrodzie wy mówicie??
                                      > >
                                      > > Z pewnym zażenowaniem zacytuję ci fragment regulaminu konkursowego:
                                      > >
                                      > > Zwycięzcy to 5 osób, które jako pierwsze opublikują na Forum (w dowolnym f
                                      > orum
                                      > > i wątku) posty spełniające określone warunki:
                                      > > - post jest opublikowany po północy 31 grudnia 2001
                                      > > - post zawiera adres mailowy wysyłającego
                                      > > - treść postu jest zgodna z regulaminem Forum
                                      > > - post nie jest pusty
                                      > >
                                      > > Pięcioro zwycięzców dostanie od nas budziki Gazeta.pl. Jeśli jedna osoba (
                                      > jeden
                                      > >
                                      > > adres mailowy) trafi więcej niż raz, otrzyma tylko jedną nagrodę. O zwycię
                                      > stwie
                                      > >
                                      > > decyduje czas zapisania postu w naszej bazie danych.
                                      > >
                                      > > Wyglada bowiem, ze przez 20 dni będę nosił za tobą budzik :-)))
                                      >
                                      > Popatrz, a ja nic nie wiedziałam o tym konkursie:-))))
                                      > Będziesz go nosił dookoła świata?:-)))

W kółko będę nosił. Na aksamitnej poduszce, jak order.
                                      • beata_ Re: Witam z rana 01.01.02, 16:22
                                        palker napisał(a):

> > > Wyglada bowiem, ze przez 20 dni będę nosił za tobą budzik :-)))
                                        > >
                                        > > Popatrz, a ja nic nie wiedziałam o tym konkursie:-))))
                                        > > Będziesz go nosił dookoła świata?:-)))
                                        >
                                        > W kółko będę nosił. Na aksamitnej poduszce, jak order.

Trzymam cię za słowo:-) To akurat dobrze mi wychodzi...:))

• zdzicha Re: Witam z rana 01.01.02, 16:25
                                        palker napisał(a):

> W kółko będę nosił. Na aksamitnej poduszce, jak order.

ale w kierunku przeciwnym czy zgodnym z ruchem wskazówek zegara?

• zdzicha Re: Witam z rana 01.01.02, 18:23

> Honor i zaszczyt, ale i pewnie nagroda. Super!

No i porażka... www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                              dzial=0511&forum=299&wid=771646&aid=771646

• beata_ Re: Witam z rana_porażka 01.01.02, 19:59
                                Pierwsza (w tym roku) i zapewne nie ostatnia...
                                W nagordę nie celowałam, bo konkurs całe szczęście przeoczyłam - byłabym
                                straaaasznie rozczarowana...

Ps
                                I tak byłam niezalogowana :-)))))
                • Gość: tpi0 Re: Witam z rana IP: 212.76.37.* 03.01.02, 19:19
                  zdzicha napisał(a):

> Witam wszystkich w nowym roku!
                  > Przed chwilą ostrożnie wstałam i pomyślałam (!)ze nie żyję, bo nie bolała mnie
                  > głowa. Ale tuz po tym stwierdziłam, że z wyjątkiem głwy boli mnie wszystko. A
                  > najbardziej nogi, bo tańce były ostre, oj... Do lusdtra jeszcze nie zaglądałam,
                  >
                  > bo jakoś nie miałam odwagi...
                  >
                  > Traz do Palkera: dlaszego prośbę swą adresuesz do niepijących? ja bym się
                  > poradziła raczej kogoś z doświadczeiem :)
                  > A mój sposób to herbata z dużą ilością cukru i cytryną - po wypiciu 2-5 (w
                  > zależności od zapotrzebowania) takich herbatek czuję się jak świeżo zerwana
                  > brzoskwinia.

Z doświadczenia wiem, że największy kac jest jak się nie pije przez cała noc :I
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka